Pages

Wednesday, December 7, 2011

::.. Menu 4 Iftar ..::



Alhamdulillah.. masih d beri kekuatan utk menunaikan perkara2 sunnah bagi menampung bekalan dan memohon agar ianya dapat diterima..
Awin dapat 3 hari dah puasa.. hajat di hati nak sambung hingga ke kamis.. InsyaALLAH dgn kekuatan yang sedikit ini rasanya masih mampu menunaikannya dgn izin ALLAH..
Awin tak tau nk masak apa actually.. tapi kaki ni pergi jugak ke pasar malam taman tun.. jenguk2 kot dpt idea nk mkn apa.. at last.. dapat idea nk goreng mee.. tapi still masak nasi.. buat ikan bilis tumis kering.. ngn bayam.. mee goreng dan hot dog roll cheese.. memang menarik jugak la.. en asben balik dari gym tgk awin dok mkn rancak.. dia pun sama naik jugak makan.. at last dia nnti lena kat sofa.. pastu kelam kabut la bangun nk mandi n solat.. iskh3... pastu dia nnti cakap .. 'mama la ni.. masak bg pa tergoda.. ni dah ngantuk..' mama jugak salahhhh.. boleh ka mcm tu??? iskh.. mau kena ini monster..



mee goreng mek awin.. dalam koli lagi ni.. hahahaha...



hat nie.. mmg pebret seisi rumah.. dari mamanya.. papanya.. haikalnya.. sikit hari aisya lak..





0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...



Alhamdulillah.. masih d beri kekuatan utk menunaikan perkara2 sunnah bagi menampung bekalan dan memohon agar ianya dapat diterima..
Awin dapat 3 hari dah puasa.. hajat di hati nak sambung hingga ke kamis.. InsyaALLAH dgn kekuatan yang sedikit ini rasanya masih mampu menunaikannya dgn izin ALLAH..
Awin tak tau nk masak apa actually.. tapi kaki ni pergi jugak ke pasar malam taman tun.. jenguk2 kot dpt idea nk mkn apa.. at last.. dapat idea nk goreng mee.. tapi still masak nasi.. buat ikan bilis tumis kering.. ngn bayam.. mee goreng dan hot dog roll cheese.. memang menarik jugak la.. en asben balik dari gym tgk awin dok mkn rancak.. dia pun sama naik jugak makan.. at last dia nnti lena kat sofa.. pastu kelam kabut la bangun nk mandi n solat.. iskh3... pastu dia nnti cakap .. 'mama la ni.. masak bg pa tergoda.. ni dah ngantuk..' mama jugak salahhhh.. boleh ka mcm tu??? iskh.. mau kena ini monster..



mee goreng mek awin.. dalam koli lagi ni.. hahahaha...



hat nie.. mmg pebret seisi rumah.. dari mamanya.. papanya.. haikalnya.. sikit hari aisya lak..





0 comments:

Post a Comment

said