Pages

Thursday, October 22, 2009

~CERITA BERTINGKAT2.. HEHE~



As-salam


nie citer mcm2 adaaaa... baru2 nih aku da g mkn2 kat evergreen hotel.. mulanya kami nk ambik lunch.. tapi telah di pk2.. kitaorg ambik diner laaa... lagipun lagi best kot klu ambik diner.. mcm2 ckit.. mmg punnn mcm2.. ya allah tuhan jer tau perut aku cekang ya amattttt... tak rugi la klu sekali sekala p mkn kan.. antara menu yg ada mlm tu.. ermmm bnyk benor.. tak tercakap le..
yg paling aku suka menu dia 'steamed eggs'.. mulanya aku nmpk pelik.. tapi bila mkn.. sedapppp.. aku nk cari resepi diaaaaaa... aku dh swoh abg ipaq aku minta kat chef hotel tu.. hrp2 dapat laaaa.. klu dpttt aku mskkan lam blog ni.. then seumur hidup aku.. aku tak pernah mkn sushi... kat sana ada 'booth' sushi laaaa.. ambik peluanggg g rasa... ermmmm not bad... ada menda leh mkn.. ada yg tak lehh... tp salmon mmg sdp.





nie lak masa nk twon g mkn dhh.. sempat lagi possing ngn dhia...

nie otw nk g hotel... jln jame ada xcidentt.. apa lagi posing looorrhhh,... hehehhe

nie per kessss lak?? o0o0o0o0 aku igt dah kenapa... dia lapaaaa tahap gaban.. ms tuh baru pkl 6.40pm.. diner start 7pm.. ms nie bg kanak2 ribena mandi kolam dulu sambil lepak2 diaorg main pool...

haaaa... TENNGGGOOOKKKKKK diaorg mandi sakannnnn....


dhia n me............ PEACE BABE!!


nielaaaaa... xcident yg buat jln jame... myvi nih xcident sorng2... tak tau apa kess..


PEACE...




~STEAMBOAT KOCHA HOT POT~

Nie lak masa kitaorg mkn steamboat kat kocha, bandar sunway berdepan ngn billion.. kocha nih mmg sedap n rega berpatutan.. sapa2 yg suka mkn steamboat.. mmg blh sgt dtg kedai nie... menarik.. mcm2 ada, bkn setakat steamboat jerrr...


nie air aper entahhh lupa dah aku pun... tapi mmg mabelesssss a..... slurrrrppp!!

laapaaa tahapppp gabannn... help.. help..help.... muahahahahaha

Tuesday, October 20, 2009

~OPEN RAYA-OPEN MAKAN PART II~


As-salam
hari ni nk citer kisah sambungan hr tuh yg tak sempat nk upload gambo.. layan jer la erk... malas dah nk taip panjang2 nieee... hahahaaha





amir... (im sorryyyy) hahahaha

pok din a.k.a buden bula


my sis


tgkkkkkkkk!!!! jahat toii abg ipaq aku nieeee.... boleh ka possing camtuh?? muahahahahah gilass babasss.. dia ni ada surat nie.. tuh jd lagu tu... hehehehehe


~KENDURI D K.L & JALAN2~

As-salam... ollssss

dimulakan dengan bismillah....
mood utk update suda latanggg o0o0o0... ahhahahaha
pada 9hb Oktober 2009 pada jam 8.30pm aku, MR R, aikal, merah n my luvly mummy telah berangkat ke k.l utk majlis aqiqah anak maksu also open house... kami jer yg dpt g.. yg lain ada hal. so perjalanan kami selamat sampai ke destinasi seawal jam 12.30am.. mujur tak sesat.. GPS kan adaaa... senang citer. So sampai2 trus tido.. tak pk pjg d.. masing2 tired. sok pg2 dh kena bangun coz kenduri maksu sekitar jam 9.30 am.. ada marhaban.

nie lah maksu yg berbaju biru... yg ini kat sekolah beliau bersama suami tercinta.. dia buka tahfiz kat k.l ni.. AL-IMTAR nm sekolah dia.. maju maksu aku nie... muda lagi.. bagus3.. klu korang nk tau... anak kerabat diraja kita sekolah kat AL-IMTAR ni.. sekali anak dia dtg, siap ngn polis2.. dasat maksu aku nie.. bukan sebarangan k.. nnti dptla darjah kebesaran.. mudah2an..


yg nie sewaktu mengdrive... layanzzzzz.. smpat lagi possingg.. tuh tak tahannn.. hahahaha

kat belakang tuh my mummy...


nie umairah... yg suka membuat pangaiiinyaa.. bg org hilang kesabarannn

nie kes pesakit luar.... muahahahahaha

nie lak kat rumah pakcik man.. kitaorg pergi selepas magrib.. serbu rumah dia lak utk mkn mlm... cantik rumah diaaa.. yerlaaa kontraktor berjaya..
wife dia masak nasi hujan panas... perghhhh sedappp.. aku tak mkn pun.. tapi diaorg la cakap.. yer la aku kan on diet.. tak leh mkn mlm beb!
hehehehehe... yo yo ooo jer

MR R sampai tambah2 laaa... mmg conperm sedappp

nie lak pak itam.. hantu makan.. dh mcm DBKL... muahahahaha

mummy with pakcik man..


nie lak kat halaman rumah dia.. lupa nk gtau.. rumah pakcik man ni area shah alam..
seksyen 23..

aaahhhhaa.. nie lak jam tangan yg baru beli kat SOGO.. PUMA.. cantikkk aku yg pilih... kenan sangatttt... rega pun ok.. sale gilaassss babassss kat sogo tu.. mmg kami borong jugak la..


laparnya umairahhh... penat jln kottt...

dalam ulat bulu... hahahaha.. k.l ni senang jer.. park keta.. naik la ulat bulu nie.. conpommm tk sesat.. minyak pun tak habisss..


my munny tangkap gambo sekerat.. mujur ada gak nmpk kepala.. lau takkk.. hilan kilattt n silauuuu... muahahhahaha

sempat lagiiiiii... tngh drive tgkkk depannnnn

makan time

yaaaa... aku baru ja dilantik menjadi duta kereta... possing maut nieee... perghhhh

tema baju raya tahun 2009.... cantikkkk kannn?? muahahahaha


mak aku ngn adik dia.... tak sama punnnnn hehehehe







*psssstttt... nk citer nie.. ms aku g k.l ader org mkn hati, tak boley tido, tak senang duduk n mcm2 sbbnya aku p........ tuuuuuuuttttttttttt.. ahahahahaha.. *

PEACE!!!!!!

Sunday, October 18, 2009

~l0ntonG~


As-salam...
untuk kawan2 yg aku kasihi lagi aku sayangi...
awekss adik aku suggest utk wat lontong kat dia.. ngidam katanya.. muahahahha.. aku dok tertangguh nk wat nih sebab kena tgk time dia cuti.. satg dh ok time aku lak tak ok.. ermm so aku wat hari ahad baru nie.. kebetulan dia free aku free... saja masukkan lam blog.. sbb hobi aku suka update citer2 masak ni.. tpi tak la setaraf hotel 5 bintang.. janji aku buat... kan.kan.kan.
layanzzzzzzz....

lontong nie aku buat banyak sebenarnya... periuk besar gak a...

ingatkan tak habis dah.. tapi tak sangka aku.. si fa10 tuh leh makan sampai habis... memang ngidam toiiii.. tak sia2 la aku buat kat dia hari tu... apapun tks to fa10 coz tlg i kemas2 rumah hr tu.. jasamu ku kenang n ku dh msk lontong utkmu.. lain kali leh mai lagi okiesss...


My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...



As-salam


nie citer mcm2 adaaaa... baru2 nih aku da g mkn2 kat evergreen hotel.. mulanya kami nk ambik lunch.. tapi telah di pk2.. kitaorg ambik diner laaa... lagipun lagi best kot klu ambik diner.. mcm2 ckit.. mmg punnn mcm2.. ya allah tuhan jer tau perut aku cekang ya amattttt... tak rugi la klu sekali sekala p mkn kan.. antara menu yg ada mlm tu.. ermmm bnyk benor.. tak tercakap le..
yg paling aku suka menu dia 'steamed eggs'.. mulanya aku nmpk pelik.. tapi bila mkn.. sedapppp.. aku nk cari resepi diaaaaaa... aku dh swoh abg ipaq aku minta kat chef hotel tu.. hrp2 dapat laaaa.. klu dpttt aku mskkan lam blog ni.. then seumur hidup aku.. aku tak pernah mkn sushi... kat sana ada 'booth' sushi laaaa.. ambik peluanggg g rasa... ermmmm not bad... ada menda leh mkn.. ada yg tak lehh... tp salmon mmg sdp.





nie lak masa nk twon g mkn dhh.. sempat lagi possing ngn dhia...

nie otw nk g hotel... jln jame ada xcidentt.. apa lagi posing looorrhhh,... hehehhe

nie per kessss lak?? o0o0o0o0 aku igt dah kenapa... dia lapaaaa tahap gaban.. ms tuh baru pkl 6.40pm.. diner start 7pm.. ms nie bg kanak2 ribena mandi kolam dulu sambil lepak2 diaorg main pool...

haaaa... TENNGGGOOOKKKKKK diaorg mandi sakannnnn....


dhia n me............ PEACE BABE!!


nielaaaaa... xcident yg buat jln jame... myvi nih xcident sorng2... tak tau apa kess..


PEACE...




~STEAMBOAT KOCHA HOT POT~

Nie lak masa kitaorg mkn steamboat kat kocha, bandar sunway berdepan ngn billion.. kocha nih mmg sedap n rega berpatutan.. sapa2 yg suka mkn steamboat.. mmg blh sgt dtg kedai nie... menarik.. mcm2 ada, bkn setakat steamboat jerrr...


nie air aper entahhh lupa dah aku pun... tapi mmg mabelesssss a..... slurrrrppp!!

laapaaa tahapppp gabannn... help.. help..help.... muahahahahaha


As-salam
hari ni nk citer kisah sambungan hr tuh yg tak sempat nk upload gambo.. layan jer la erk... malas dah nk taip panjang2 nieee... hahahaaha





amir... (im sorryyyy) hahahaha

pok din a.k.a buden bula


my sis


tgkkkkkkkk!!!! jahat toii abg ipaq aku nieeee.... boleh ka possing camtuh?? muahahahahah gilass babasss.. dia ni ada surat nie.. tuh jd lagu tu... hehehehehe


As-salam... ollssss

dimulakan dengan bismillah....
mood utk update suda latanggg o0o0o0... ahhahahaha
pada 9hb Oktober 2009 pada jam 8.30pm aku, MR R, aikal, merah n my luvly mummy telah berangkat ke k.l utk majlis aqiqah anak maksu also open house... kami jer yg dpt g.. yg lain ada hal. so perjalanan kami selamat sampai ke destinasi seawal jam 12.30am.. mujur tak sesat.. GPS kan adaaa... senang citer. So sampai2 trus tido.. tak pk pjg d.. masing2 tired. sok pg2 dh kena bangun coz kenduri maksu sekitar jam 9.30 am.. ada marhaban.

nie lah maksu yg berbaju biru... yg ini kat sekolah beliau bersama suami tercinta.. dia buka tahfiz kat k.l ni.. AL-IMTAR nm sekolah dia.. maju maksu aku nie... muda lagi.. bagus3.. klu korang nk tau... anak kerabat diraja kita sekolah kat AL-IMTAR ni.. sekali anak dia dtg, siap ngn polis2.. dasat maksu aku nie.. bukan sebarangan k.. nnti dptla darjah kebesaran.. mudah2an..


yg nie sewaktu mengdrive... layanzzzzz.. smpat lagi possingg.. tuh tak tahannn.. hahahaha

kat belakang tuh my mummy...


nie umairah... yg suka membuat pangaiiinyaa.. bg org hilang kesabarannn

nie kes pesakit luar.... muahahahahaha

nie lak kat rumah pakcik man.. kitaorg pergi selepas magrib.. serbu rumah dia lak utk mkn mlm... cantik rumah diaaa.. yerlaaa kontraktor berjaya..
wife dia masak nasi hujan panas... perghhhh sedappp.. aku tak mkn pun.. tapi diaorg la cakap.. yer la aku kan on diet.. tak leh mkn mlm beb!
hehehehehe... yo yo ooo jer

MR R sampai tambah2 laaa... mmg conperm sedappp

nie lak pak itam.. hantu makan.. dh mcm DBKL... muahahahaha

mummy with pakcik man..


nie lak kat halaman rumah dia.. lupa nk gtau.. rumah pakcik man ni area shah alam..
seksyen 23..

aaahhhhaa.. nie lak jam tangan yg baru beli kat SOGO.. PUMA.. cantikkk aku yg pilih... kenan sangatttt... rega pun ok.. sale gilaassss babassss kat sogo tu.. mmg kami borong jugak la..


laparnya umairahhh... penat jln kottt...

dalam ulat bulu... hahahaha.. k.l ni senang jer.. park keta.. naik la ulat bulu nie.. conpommm tk sesat.. minyak pun tak habisss..


my munny tangkap gambo sekerat.. mujur ada gak nmpk kepala.. lau takkk.. hilan kilattt n silauuuu... muahahhahaha

sempat lagiiiiii... tngh drive tgkkk depannnnn

makan time

yaaaa... aku baru ja dilantik menjadi duta kereta... possing maut nieee... perghhhh

tema baju raya tahun 2009.... cantikkkk kannn?? muahahahaha


mak aku ngn adik dia.... tak sama punnnnn hehehehe







*psssstttt... nk citer nie.. ms aku g k.l ader org mkn hati, tak boley tido, tak senang duduk n mcm2 sbbnya aku p........ tuuuuuuuttttttttttt.. ahahahahaha.. *

PEACE!!!!!!


As-salam...
untuk kawan2 yg aku kasihi lagi aku sayangi...
awekss adik aku suggest utk wat lontong kat dia.. ngidam katanya.. muahahahha.. aku dok tertangguh nk wat nih sebab kena tgk time dia cuti.. satg dh ok time aku lak tak ok.. ermm so aku wat hari ahad baru nie.. kebetulan dia free aku free... saja masukkan lam blog.. sbb hobi aku suka update citer2 masak ni.. tpi tak la setaraf hotel 5 bintang.. janji aku buat... kan.kan.kan.
layanzzzzzzz....

lontong nie aku buat banyak sebenarnya... periuk besar gak a...

ingatkan tak habis dah.. tapi tak sangka aku.. si fa10 tuh leh makan sampai habis... memang ngidam toiiii.. tak sia2 la aku buat kat dia hari tu... apapun tks to fa10 coz tlg i kemas2 rumah hr tu.. jasamu ku kenang n ku dh msk lontong utkmu.. lain kali leh mai lagi okiesss...