Pages

Tuesday, March 19, 2013

:: My Aisya Syafiyya ::



ASSALAMUALAIKUM..

Cakkkkk!!!! alololoolo.. my lil swetie cutie adorable princess cha!!!! tudiaaaa mama kasi gelaran kat dia.. 
awin nk share pengalaman macam mn bila adanya seorang puteri dalam hidup awin.. berlawanan ngn abg2 dia.. dia la ratu hati mama ni.. peneman jiwa mama... bukan kata nk berat kan dia .. tak... tapi aisya sangat la bermakna utk awin.. even hantar aisy p nursey pun.. awin still terbayang n rindukan kak cha.. more kot. mmg dah teringin sangat kan nk anak perempuan.. so mmg jauh bezanya anak perempuan dan anak lelaki.. pada awin la.. mgkin pada org lain tak bnyk beza.. ikut masing2 punya peel anak kan... 

Aisya syafiyya.. sangatlah superduper comel.. (berani kata anak sendiri tak comel!!! penat kendong ok9 bulan!!!) sangat lah peramahnya... sngatlah rajinnya... mmg beza sggh ngn ank lelaki ni.. mama duduk dapuq.. dia la peneman mama.. mama lipat baju dia la penemannya.. mama basuh baju pun dia la penemannya.. even mama tidoq pun.. dia la nnti mai peluk cium mama.. sangattttlaaahhhh terusik hati mama ni... aisya sangat lembut hati.. sangat pandai mencuri hati mama.. anak laki ni bila kita marah dia marahnya kita balik.. tapi anak perempuan.. bila kita marah... dia mai peluk kita... pandai sgt ambik hati kita.. ermm.. suwettttt sgttt moment tu.. terus tak jadi marah...

cute kan anak dara mama ni... alololo... geram tgkkk... 


nmpk tak pp tu merah.... ermmm... kena cakaq,,, sian dia... nnti mai bgtau kat mama "akit..akit.."



tgk tu... pandai dia menggoda dgn jelingan matanya...



mmg pesyen buat muka lagu ni setiap kali tangkap gambar...



dia mmg suka tak pakai baju... sbb aisya tak tahan panas... so abaikan keseksiannnnyaaa....



kak cha kata ni new bb dia... balik rumah ja dia nnti... baby.. baby... siap bg pakai pampers.. suap susu... hahahahaha sangat chumelllll... kecik2 dah jadi mak2..



tempat pebret kak cha bila p visit qbay... gues wat??? hahahaha..



how cute my doter... 
 



:: Netbalerz team ::



ASSALAMUALAIKUM..

Ni citer lama nk buka sat.. tak lama mana pun.. hehehe... buat ramai ja la mek awin ni... actualy.. awin arange utk jumpa semua my netbalerz... setelah awin bercuti sakan selama 3 bulan duduk kat rumah... iskh.. rindu bangat daku bersama kawan kawan ni. So.. arange punya arange.. akhirnya dpt juga kami jumpa.. tapi tak semua yang dapat hadir.. it s ok.. at least ada jugak yang sudi hadir memeriahkan majlis kami ni yang ala2 reunion.. cceewaaahhh.... 
Kami semua decide utk makan di Pak Husin Sungai Ara... ambik hari jumaat .. sebab blh berjimba lama sikit..


nampak tak tu apa??? hehehehe,,, sampai2 ja "kole" ni,., semua mcm pandang muka masing2... aikkk?? "kole" ja ka?? awt org lain semua dpt gelas eloks?? hahahahaha... sgt unik n bla bla bla bla... wat ever...




ibu oh ibu... tu la mkn tengkok ayam banyak sangat kan dah terteleng.. wahahahaha... 



k sal tak cukup tidoq jaga anak kecik!!! aik???? hahahahaha... 



tadaaaaaa....


sapa perasan apa yang lain dari lain...


weertghhhh.... tiba2 lapor la pulakkkk... sedap aihhh.. kami sepakat (dah macam kampung sepakat citer p ramlee) utk memilih menu yang di'combo'kan... heheheh.. senang.. tak payah dok kalut nk pilih menu apa.. 



nampak tak kerabu sotong tu??? werghhhh ku sukaaaaaaaaa....



apakah yang menggelikan hati mereka itu??? 



nk buat 1 team (7org) mmg taklepas.. tapi 6 org dah boleh beraksi di padang.... !!



kami dok buat havoc kat kedai tu... umpama kedai tu kami yang punya..



jom kita teleng beramai2... wahhahaha..


nampak tak sy gila camera??? hahahaha.. yg lain  kusyuk tgk fone...


akhir sekali dari tuan tanah kedaung... 





:: Impian + Cita-cita ::


ASSALAMUALAIKUM..

Heaven kan dah hari jumaat.. means esk dah cuti blh berjimba sakan... well.. rasa mcm nk dok rumah ja tak mau p mana... mingu ni mingu agak stres dan mencabar bagi awin.. terasa nak mencurahkan disini coz awin nk sematkan 1 kenangan bila2 masa nnti.. just nk share apa yg kadang tu kita inginkan tapi terhalang dek sesuatu... masa ka? tenaga ka? duit ka? anak2 ka? takut ka? ermmm... macam2 yang bermain di fikiran ni.. tapi awin selalu sematkan.. ALLAH selalu ada.. Kalau itu yang tertulis untuk kita.. jadilah hak kita.. tapi klu allah kata.. kita belum layak lagi walaupun kita mampu... maka belum masanya.sabar.. sabar... dan sabar. Tink + yang mungkin akan ada lebih baik yang akan menanti utk aku dan keluarga.

Apa yang awin nk share kan.. awin ada someting yang hendak di buat namun masih di awang2an... tiada kata putus.. masih menanti dan menanti.. apa yang kadang2 lagi buat kita rasa ralat.. kita tau kita mampu.. tapi kemampuan kita tu ada pada org lain.. how? nak cakap lebih2.. takut terasa hati.. tapi as a human.. kita kena tau.. org dah menolong di waktu kita susah.. so.. bila waktu org yang menolong tu pulak susah dan minta utk di bantu.. x blh ka membantu? kalau manusia ni tak nak utk membantu pun takpa.. tapi pulangkan balik hak yg sepatutnya milik org tu di berikan semula. Jadilah manusia yang jujur lagi amanah agar di lain hari kita takan jadi manusia yang kejam! ingat KARMA Allah akan datang bila2 masa saja.. Sangat sedih sebenarnya.. apabila awin melihat org yang kita sayang dalam keadaan yang sangat berdukacita... apa perasaan kita? awin jadikan ini panduan di lain masa. Takpa la.. mungkin bukan rezeki kami kot utk buat semua ni tapi tak rasa bersalah ka kita buat org berdukacita dgn sikap endah tak endah kita tu? ermmm.... awin redho jer la.. apa yg jadi skrg.. awin cuba buat yang terbaik.. usaha selagi mampu.. bukan utk org lain pun.. utk kami sekeluarga jugak. So selepas ni.. klu susah kami pun kami ja tangung.. so senang kami pun ampa tak payah tau kot.. kejam tak??? sbb manusia ni.. bila kita senang org nmpk... dan2 buat baik..bukan saya nk kata org ni tak bagus.. tapi ada peptah "jika kita dilahirkan miskin itu bukan salah kita... tapi jika mati dalam kesusahan itu adalah salah kita" blh faham tak? Tuhan bagi kita sama jaaa... cukup lengkap.. ada otak kita blh pikir apa yang terbaik untuk keluarga kita.. jgn mudah meyatakan ampa susah kami senang n bla bla bla... dan kami senang pun bukan kata tup2 tiba2 tuhan tu bg senang mcm tu ja.. USAHA!!! bukan dok saja tadah tangan atau apa... so.. bukan nak menghina org susah.. saya pun susah.. cukup sekadar mkn pakai dan anak2... alhamdulillah.. Tuhan bagi kami rasa semua tu... atas daya usaha kami jugak.

Moral of d story... bila kita dah minta tlg pertolongan dari org harapnya kita bg balik la apa yg org dah tolong... jgn sampai nnti suatu hari bnda2 mcm ni punca pergaduhan atau apa2 saja yang boleh membuatkan hg tak mau tgk muka aku.. aku tak mau tgk muka hang... sekian!!


Tuesday, March 12, 2013

:: mY SOUL.. seoul Garden ::


ASSALAMUALAIKUM..


bila dapat tau qbay buka seoul garden and ada less 15%... kami pun terjah p.. mcm biasa la.. rutin every weekends bw anak2 jenjalan..en husb saya mmg tak reti dok diam kat rumah.. ada saja projek dia.. paling tak pun masuk/keluaq soping complex... hahaha.. terbalikkan.. selalu kaum hawa yang minat soping complex nii... saya ni punya la heaven klu nk menyoping.. senang di ajak.. yg bestsiap blh tunggu... dont wory.. dia msti ok punya.. ALHAMDULILLAH tuhan bg kan DIA untuk saya.. saya mencintai segala kekurangannya... <3 br="">



sesi merebus dan memangang... dan sesi mengemukkan!!!




comey kan anak dara saya ni... plus abg yg banyak akai!!!!

boleh ka adik nk cary abang ni???



noty tak pandangan mata kak cha????





soul + seoul garden..

tak cukup korum but nice.. :)

tgk kaki kak cha!!! hahahaha.... semua org buat dia pun nak buat... yapedaaa...









overall makan kat situ nice... nk kata berpuas hati sgt tu tak jugak.. sbb awin tak suka sgt seoul garden somtimes ok la... 






Monday, March 11, 2013

:: Pecel Ayam vs Pecel Lele vs Meleleh ::



ASSALAMUALAIUM..

Tudiaaaa geng JJCM bawa kuaq tajuk daaaa... bila masuk kerja.. mcm ni la rutin harian.. dok atuq kedai mana sempoiiii... pengsan!!! utk warga penang especialy... sapa pengemar dan pencinta PECEL LELE vs PECEL AYAM... mesti besa p mkn kat kedai ni.. pada awin mmg sedap.. n mengena ngn tokak oden ni haaa... selera jaaa.. ngn smbal yang mabeles.. kat kedai ni ada macam2 lagi menu sebenarbya,, mcm bakso, rawon, gado2..n bla bla bla... tapi apda awin cukup ada pecel ayam ni haaa... pecel lele taklayan sgt!! hehe...jom intai gambaq dulu bagi terliuq reramai.. wahahaha... moh le kiteee...


nampak??? semangat??? tak sabaq???? hahahaha..




sampai tak sedaq mamarazi dok snap pic depa... fuhhh..




ni diaaaaa PECEL AYAM kesukaan saya... hehe..



 ni plak PECEL LELE.... saya bkn pencintanya.. waahahaha... menarik??? tertarik?? tergoda?? terleleh??? haaaaa... mai sini nk habaq kat mana tempat diaaa... tak susah mana pun tapi pada yg tak tau jalan penang mmg depa akan kata susah gila sebab dia bukan kedai main road atau pun mana2 food court yg senang utk di cari... hat ni klu.. blh sesat dah selepas sesat akan bebai dan setelah bebai blh balik dgn ayat tu jaaa.. langsung tak p mkn... wahahahaha... 

1ST STEP : CARI JALAN KE ARAU RELAU
LAGI SENANG KLU DIA.. CARI JALAN UTK KE EQUATORIAL HOTEL...

TRAFFIC LIGHT UTK NAIK KE EQ HOTEL KLU JALAN STRAIGHT BOLEH TUJU KE P.I.S.A
DARI TRAFIC LIGHT LIHAT SIMPANG KE KIRI YANG PERTAMA,
SETELAH MASUK SIMPANG KIRI TERUS LAGI SEHINGGA JUMPA "T" JUNCTION DAN BELOK KE KANAN (FOLO SIGNBOARD KOLEJ KOMUNITI BAYAN BARU)
JALAN LAGI DAN JUMPA SIMPANG KE KIRI BELOK DAN JALAN STRAIGHT, DARI SITU SILA PERHATI DI SEBELAH KANAN ANDA APARTMENT SRI AMAN. KEDAI BERKENAAN BETUL2 HADAPAN APARTMENT TERSEBUT.

OK... SELAMAT MENJAMU SELERA.



Thursday, March 7, 2013

:: All About AISY KHILFI B. ROSLAN ::

ASSALAMUALAIKUM..

hari ni mood blogger lagi.. hehehe... teringat rasanya tak pernah lagi masukkan gambar prince saya ke blog.. tapi klu FB, Insta... mmg berlambak2.. ngeee... sbb senang punya kerja.. hat ni klu sonok bercerita ceriti.. :)

AISY KHILFI ROSLAN
21.11.2013
3 BULAN 17 HARI (setakat hari ni)
PERIANG ORGNYA
DAH PANDAI MENIARAP
MULUT HINGAQ MACAM MAMA :P
STILL FULL BF!!

Hari pertama dilahirkan... so cute comey!! klu nak bau syurga.. ciumlah bb yang baru lahir.. itu lah bau syurga..

time ni baru discharge... OTW p rumah tok mama... 


masa dlm pantang aisy kerja nyaaa lenaaaa... 


hari ke 2 melihat dunia...

super duper cute kan!?? geraammmmmm... miss tht moment!!

alolololo... cuteeeee sgtttt... jom kita cubit mau?? haha

dok pikiaq apa laaaa tu... 


tgk tu.. apa mama dok buat kat aisy!!!



disebabkan aisy ni panjang... baju ni hanya sempat pakai 3-4 kali jaaa.. slps tu dah tak muatttt.. syg sgtttt...


sampaikan cukur time pun dia lena... apa pun tak boleh!!


my 2nd botak!!!! hahahaha...

1st month checkup
4.0 kg






sister overly love the younger brother.. really much!!
 

he smile!!! melting, enchant!! arghhhh...

pagi2 aisy dah senyum gi ni.. mama melting yunk!! actualy awin suka tgk mata aisy.. i do know y?? but... i rely like!!


My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...



ASSALAMUALAIKUM..

Cakkkkk!!!! alololoolo.. my lil swetie cutie adorable princess cha!!!! tudiaaaa mama kasi gelaran kat dia.. 
awin nk share pengalaman macam mn bila adanya seorang puteri dalam hidup awin.. berlawanan ngn abg2 dia.. dia la ratu hati mama ni.. peneman jiwa mama... bukan kata nk berat kan dia .. tak... tapi aisya sangat la bermakna utk awin.. even hantar aisy p nursey pun.. awin still terbayang n rindukan kak cha.. more kot. mmg dah teringin sangat kan nk anak perempuan.. so mmg jauh bezanya anak perempuan dan anak lelaki.. pada awin la.. mgkin pada org lain tak bnyk beza.. ikut masing2 punya peel anak kan... 

Aisya syafiyya.. sangatlah superduper comel.. (berani kata anak sendiri tak comel!!! penat kendong ok9 bulan!!!) sangat lah peramahnya... sngatlah rajinnya... mmg beza sggh ngn ank lelaki ni.. mama duduk dapuq.. dia la peneman mama.. mama lipat baju dia la penemannya.. mama basuh baju pun dia la penemannya.. even mama tidoq pun.. dia la nnti mai peluk cium mama.. sangattttlaaahhhh terusik hati mama ni... aisya sangat lembut hati.. sangat pandai mencuri hati mama.. anak laki ni bila kita marah dia marahnya kita balik.. tapi anak perempuan.. bila kita marah... dia mai peluk kita... pandai sgt ambik hati kita.. ermm.. suwettttt sgttt moment tu.. terus tak jadi marah...

cute kan anak dara mama ni... alololo... geram tgkkk... 


nmpk tak pp tu merah.... ermmm... kena cakaq,,, sian dia... nnti mai bgtau kat mama "akit..akit.."



tgk tu... pandai dia menggoda dgn jelingan matanya...



mmg pesyen buat muka lagu ni setiap kali tangkap gambar...



dia mmg suka tak pakai baju... sbb aisya tak tahan panas... so abaikan keseksiannnnyaaa....



kak cha kata ni new bb dia... balik rumah ja dia nnti... baby.. baby... siap bg pakai pampers.. suap susu... hahahahaha sangat chumelllll... kecik2 dah jadi mak2..



tempat pebret kak cha bila p visit qbay... gues wat??? hahahaha..



how cute my doter... 
 





ASSALAMUALAIKUM..

Ni citer lama nk buka sat.. tak lama mana pun.. hehehe... buat ramai ja la mek awin ni... actualy.. awin arange utk jumpa semua my netbalerz... setelah awin bercuti sakan selama 3 bulan duduk kat rumah... iskh.. rindu bangat daku bersama kawan kawan ni. So.. arange punya arange.. akhirnya dpt juga kami jumpa.. tapi tak semua yang dapat hadir.. it s ok.. at least ada jugak yang sudi hadir memeriahkan majlis kami ni yang ala2 reunion.. cceewaaahhh.... 
Kami semua decide utk makan di Pak Husin Sungai Ara... ambik hari jumaat .. sebab blh berjimba lama sikit..


nampak tak tu apa??? hehehehe,,, sampai2 ja "kole" ni,., semua mcm pandang muka masing2... aikkk?? "kole" ja ka?? awt org lain semua dpt gelas eloks?? hahahahaha... sgt unik n bla bla bla bla... wat ever...




ibu oh ibu... tu la mkn tengkok ayam banyak sangat kan dah terteleng.. wahahahaha... 



k sal tak cukup tidoq jaga anak kecik!!! aik???? hahahahaha... 



tadaaaaaa....


sapa perasan apa yang lain dari lain...


weertghhhh.... tiba2 lapor la pulakkkk... sedap aihhh.. kami sepakat (dah macam kampung sepakat citer p ramlee) utk memilih menu yang di'combo'kan... heheheh.. senang.. tak payah dok kalut nk pilih menu apa.. 



nampak tak kerabu sotong tu??? werghhhh ku sukaaaaaaaaa....



apakah yang menggelikan hati mereka itu??? 



nk buat 1 team (7org) mmg taklepas.. tapi 6 org dah boleh beraksi di padang.... !!



kami dok buat havoc kat kedai tu... umpama kedai tu kami yang punya..



jom kita teleng beramai2... wahhahaha..


nampak tak sy gila camera??? hahahaha.. yg lain  kusyuk tgk fone...


akhir sekali dari tuan tanah kedaung... 






ASSALAMUALAIKUM..

Heaven kan dah hari jumaat.. means esk dah cuti blh berjimba sakan... well.. rasa mcm nk dok rumah ja tak mau p mana... mingu ni mingu agak stres dan mencabar bagi awin.. terasa nak mencurahkan disini coz awin nk sematkan 1 kenangan bila2 masa nnti.. just nk share apa yg kadang tu kita inginkan tapi terhalang dek sesuatu... masa ka? tenaga ka? duit ka? anak2 ka? takut ka? ermmm... macam2 yang bermain di fikiran ni.. tapi awin selalu sematkan.. ALLAH selalu ada.. Kalau itu yang tertulis untuk kita.. jadilah hak kita.. tapi klu allah kata.. kita belum layak lagi walaupun kita mampu... maka belum masanya.sabar.. sabar... dan sabar. Tink + yang mungkin akan ada lebih baik yang akan menanti utk aku dan keluarga.

Apa yang awin nk share kan.. awin ada someting yang hendak di buat namun masih di awang2an... tiada kata putus.. masih menanti dan menanti.. apa yang kadang2 lagi buat kita rasa ralat.. kita tau kita mampu.. tapi kemampuan kita tu ada pada org lain.. how? nak cakap lebih2.. takut terasa hati.. tapi as a human.. kita kena tau.. org dah menolong di waktu kita susah.. so.. bila waktu org yang menolong tu pulak susah dan minta utk di bantu.. x blh ka membantu? kalau manusia ni tak nak utk membantu pun takpa.. tapi pulangkan balik hak yg sepatutnya milik org tu di berikan semula. Jadilah manusia yang jujur lagi amanah agar di lain hari kita takan jadi manusia yang kejam! ingat KARMA Allah akan datang bila2 masa saja.. Sangat sedih sebenarnya.. apabila awin melihat org yang kita sayang dalam keadaan yang sangat berdukacita... apa perasaan kita? awin jadikan ini panduan di lain masa. Takpa la.. mungkin bukan rezeki kami kot utk buat semua ni tapi tak rasa bersalah ka kita buat org berdukacita dgn sikap endah tak endah kita tu? ermmm.... awin redho jer la.. apa yg jadi skrg.. awin cuba buat yang terbaik.. usaha selagi mampu.. bukan utk org lain pun.. utk kami sekeluarga jugak. So selepas ni.. klu susah kami pun kami ja tangung.. so senang kami pun ampa tak payah tau kot.. kejam tak??? sbb manusia ni.. bila kita senang org nmpk... dan2 buat baik..bukan saya nk kata org ni tak bagus.. tapi ada peptah "jika kita dilahirkan miskin itu bukan salah kita... tapi jika mati dalam kesusahan itu adalah salah kita" blh faham tak? Tuhan bagi kita sama jaaa... cukup lengkap.. ada otak kita blh pikir apa yang terbaik untuk keluarga kita.. jgn mudah meyatakan ampa susah kami senang n bla bla bla... dan kami senang pun bukan kata tup2 tiba2 tuhan tu bg senang mcm tu ja.. USAHA!!! bukan dok saja tadah tangan atau apa... so.. bukan nak menghina org susah.. saya pun susah.. cukup sekadar mkn pakai dan anak2... alhamdulillah.. Tuhan bagi kami rasa semua tu... atas daya usaha kami jugak.

Moral of d story... bila kita dah minta tlg pertolongan dari org harapnya kita bg balik la apa yg org dah tolong... jgn sampai nnti suatu hari bnda2 mcm ni punca pergaduhan atau apa2 saja yang boleh membuatkan hg tak mau tgk muka aku.. aku tak mau tgk muka hang... sekian!!



ASSALAMUALAIKUM..


bila dapat tau qbay buka seoul garden and ada less 15%... kami pun terjah p.. mcm biasa la.. rutin every weekends bw anak2 jenjalan..en husb saya mmg tak reti dok diam kat rumah.. ada saja projek dia.. paling tak pun masuk/keluaq soping complex... hahaha.. terbalikkan.. selalu kaum hawa yang minat soping complex nii... saya ni punya la heaven klu nk menyoping.. senang di ajak.. yg bestsiap blh tunggu... dont wory.. dia msti ok punya.. ALHAMDULILLAH tuhan bg kan DIA untuk saya.. saya mencintai segala kekurangannya... <3 br="">



sesi merebus dan memangang... dan sesi mengemukkan!!!




comey kan anak dara saya ni... plus abg yg banyak akai!!!!

boleh ka adik nk cary abang ni???



noty tak pandangan mata kak cha????





soul + seoul garden..

tak cukup korum but nice.. :)

tgk kaki kak cha!!! hahahaha.... semua org buat dia pun nak buat... yapedaaa...









overall makan kat situ nice... nk kata berpuas hati sgt tu tak jugak.. sbb awin tak suka sgt seoul garden somtimes ok la... 








ASSALAMUALAIUM..

Tudiaaaa geng JJCM bawa kuaq tajuk daaaa... bila masuk kerja.. mcm ni la rutin harian.. dok atuq kedai mana sempoiiii... pengsan!!! utk warga penang especialy... sapa pengemar dan pencinta PECEL LELE vs PECEL AYAM... mesti besa p mkn kat kedai ni.. pada awin mmg sedap.. n mengena ngn tokak oden ni haaa... selera jaaa.. ngn smbal yang mabeles.. kat kedai ni ada macam2 lagi menu sebenarbya,, mcm bakso, rawon, gado2..n bla bla bla... tapi apda awin cukup ada pecel ayam ni haaa... pecel lele taklayan sgt!! hehe...jom intai gambaq dulu bagi terliuq reramai.. wahahaha... moh le kiteee...


nampak??? semangat??? tak sabaq???? hahahaha..




sampai tak sedaq mamarazi dok snap pic depa... fuhhh..




ni diaaaaa PECEL AYAM kesukaan saya... hehe..



 ni plak PECEL LELE.... saya bkn pencintanya.. waahahaha... menarik??? tertarik?? tergoda?? terleleh??? haaaaa... mai sini nk habaq kat mana tempat diaaa... tak susah mana pun tapi pada yg tak tau jalan penang mmg depa akan kata susah gila sebab dia bukan kedai main road atau pun mana2 food court yg senang utk di cari... hat ni klu.. blh sesat dah selepas sesat akan bebai dan setelah bebai blh balik dgn ayat tu jaaa.. langsung tak p mkn... wahahahaha... 

1ST STEP : CARI JALAN KE ARAU RELAU
LAGI SENANG KLU DIA.. CARI JALAN UTK KE EQUATORIAL HOTEL...

TRAFFIC LIGHT UTK NAIK KE EQ HOTEL KLU JALAN STRAIGHT BOLEH TUJU KE P.I.S.A
DARI TRAFIC LIGHT LIHAT SIMPANG KE KIRI YANG PERTAMA,
SETELAH MASUK SIMPANG KIRI TERUS LAGI SEHINGGA JUMPA "T" JUNCTION DAN BELOK KE KANAN (FOLO SIGNBOARD KOLEJ KOMUNITI BAYAN BARU)
JALAN LAGI DAN JUMPA SIMPANG KE KIRI BELOK DAN JALAN STRAIGHT, DARI SITU SILA PERHATI DI SEBELAH KANAN ANDA APARTMENT SRI AMAN. KEDAI BERKENAAN BETUL2 HADAPAN APARTMENT TERSEBUT.

OK... SELAMAT MENJAMU SELERA.



ASSALAMUALAIKUM..

hari ni mood blogger lagi.. hehehe... teringat rasanya tak pernah lagi masukkan gambar prince saya ke blog.. tapi klu FB, Insta... mmg berlambak2.. ngeee... sbb senang punya kerja.. hat ni klu sonok bercerita ceriti.. :)

AISY KHILFI ROSLAN
21.11.2013
3 BULAN 17 HARI (setakat hari ni)
PERIANG ORGNYA
DAH PANDAI MENIARAP
MULUT HINGAQ MACAM MAMA :P
STILL FULL BF!!

Hari pertama dilahirkan... so cute comey!! klu nak bau syurga.. ciumlah bb yang baru lahir.. itu lah bau syurga..

time ni baru discharge... OTW p rumah tok mama... 


masa dlm pantang aisy kerja nyaaa lenaaaa... 


hari ke 2 melihat dunia...

super duper cute kan!?? geraammmmmm... miss tht moment!!

alolololo... cuteeeee sgtttt... jom kita cubit mau?? haha

dok pikiaq apa laaaa tu... 


tgk tu.. apa mama dok buat kat aisy!!!



disebabkan aisy ni panjang... baju ni hanya sempat pakai 3-4 kali jaaa.. slps tu dah tak muatttt.. syg sgtttt...


sampaikan cukur time pun dia lena... apa pun tak boleh!!


my 2nd botak!!!! hahahaha...

1st month checkup
4.0 kg






sister overly love the younger brother.. really much!!
 

he smile!!! melting, enchant!! arghhhh...

pagi2 aisy dah senyum gi ni.. mama melting yunk!! actualy awin suka tgk mata aisy.. i do know y?? but... i rely like!!