Pages

Monday, September 15, 2014

OUR NEW VACATION WILL B UPLOAD SOON...


ASSALAMUALAIKUM...

Dah lama kan tak buat entry jalan2.. makan2... shoping2... ewahhh.. mcm duit berkepuk aih... nk soping2 plak.... alaaaa.. soping pasar malam jaaaa.. so.. ok la.. still bersyukur..

Tunggu yaaa.. saya akan ceritakan pengalaman perjalanan kami ke KRABI, THAILAND selama 4 hari 3 malam.. sesungguhnya menarik.. tertarik.. d boom... banyak yg saya nk bg tips if ampa2 semua nk p nnti... sbb saya pun sebelum p.. servey2 jugak mana2 blog yang cerita pengalaman depa ke sana.. alhamdulillah sedikit sebanyak banyak membantu...

Just nk sharing.. sbb stgh org ingat kita upload gambaq2 kita p bercuti atas tujuan nak menunjuk.. ingat yer.. rezeki masing2.. jangan kita dengki dengan apa yang orang ada kelebihan tu.. berlapanglah dada.. kadang2 kenapa kita tak mampu jadi mcm org lain.. mungkin org tu telah bersusah payah utk survive.. buat 2 kerja ka.. 3 kerja ka.. demi mencari sesuap nasi dan saving.. jangan kita nampak kesenangan org sahaja.. tapi kita tak lihat pulak kepayahan org... apa yang saya boleh kata.. selagi hidup ni.... bersabarlah dengan apa yang kita hendak kecapi... semakin kita bersusah payah.. semakin dekat rezeki menjemput kita... 

ok.. tunggu naaaa update dari saya..

sekian saya melaporkan dari bilik berita penang mai...

daaaaaa....

0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...


ASSALAMUALAIKUM...

Dah lama kan tak buat entry jalan2.. makan2... shoping2... ewahhh.. mcm duit berkepuk aih... nk soping2 plak.... alaaaa.. soping pasar malam jaaaa.. so.. ok la.. still bersyukur..

Tunggu yaaa.. saya akan ceritakan pengalaman perjalanan kami ke KRABI, THAILAND selama 4 hari 3 malam.. sesungguhnya menarik.. tertarik.. d boom... banyak yg saya nk bg tips if ampa2 semua nk p nnti... sbb saya pun sebelum p.. servey2 jugak mana2 blog yang cerita pengalaman depa ke sana.. alhamdulillah sedikit sebanyak banyak membantu...

Just nk sharing.. sbb stgh org ingat kita upload gambaq2 kita p bercuti atas tujuan nak menunjuk.. ingat yer.. rezeki masing2.. jangan kita dengki dengan apa yang orang ada kelebihan tu.. berlapanglah dada.. kadang2 kenapa kita tak mampu jadi mcm org lain.. mungkin org tu telah bersusah payah utk survive.. buat 2 kerja ka.. 3 kerja ka.. demi mencari sesuap nasi dan saving.. jangan kita nampak kesenangan org sahaja.. tapi kita tak lihat pulak kepayahan org... apa yang saya boleh kata.. selagi hidup ni.... bersabarlah dengan apa yang kita hendak kecapi... semakin kita bersusah payah.. semakin dekat rezeki menjemput kita... 

ok.. tunggu naaaa update dari saya..

sekian saya melaporkan dari bilik berita penang mai...

daaaaaa....

0 comments:

Post a Comment

said