Pages

Saturday, February 6, 2010

~cak..cak..cak...~

Assalamualaikum...

tanggal 6 februari 2010 (sabtu)... ermmmm lama gile la aku x buka blog nie.. apa dh jd entah leeee... bkn malas cuma tak de masa la.. rindu gak nk menulis lam blog ni.. tuh yg tetiba leh buka nie.. klu nk citer.. mmg mnyk menda. tp takpe kita hold dulu laaaa... hehe.. mcm surprise jerrrrr... takpe..takpe.. suatu masa, ketika... aku akan cerita gak.. apa benda entah laaa.. yo..yo.. o.. jerr.. kununnn..

2010 nih mmg tahun yg bz kot buat aku.. tp ada bgsnya juga coz aku blh lupa mslh2 remeh lam pala nie.. hr2 g kerja... siang mlm.. biar bz tp aku enjoy ngn apa yg aku wat.. hepy gilerrr.. mmg aku nk pun time2 mcm ni.. biz sambil enjoy.. ermm.. akhirnya dpt juga aku buat kan.. syukran! tahun nie lak aku dilantik sebagai presiden netball usm.. huhu... aku tak nak sebenarnya.. beratttt tanggungjawab nie.. bkn senang ok! klu snang aku pn tak kisah! dah minat aku lam bidang sukan ni.. rasa2 mcm tak leh ja nk bg comittmnt.. ermm.. tak leh kata apa laaaa.. dh ckp tak nak..tak nak.. ssh.. tp naper tak leh d trima pakai? xpela.. demi kawan2 tercinta yg bnyk support aku... aku try jugak utk wat yang terbaik utk our team... but ada yg trkurang.. harap d perbaiki.. im open minded ok! tis year lak SUKUM di USM.. ermmmm.. bygknlhhhhh... bertambah bz laaaaaa... tido pun rasa kejap jaaa... dh bangun pg lak.. mmg letih!

bab2 memasak rasanya... besa2 ja.. dulu rajin betoi buat itu ini.. rajin mencuba la katakn.. aku still msk lg.. tpi hat besa2 jerrr... klu nk sempoi pun nasi tomato la kot... hehehe.. ok le tu!

nnti kita sambung lagi... aku dan penaku tak dpt nk d pisahkan... hahahahaha

byeeee..


My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...

Assalamualaikum...

tanggal 6 februari 2010 (sabtu)... ermmmm lama gile la aku x buka blog nie.. apa dh jd entah leeee... bkn malas cuma tak de masa la.. rindu gak nk menulis lam blog ni.. tuh yg tetiba leh buka nie.. klu nk citer.. mmg mnyk menda. tp takpe kita hold dulu laaaa... hehe.. mcm surprise jerrrrr... takpe..takpe.. suatu masa, ketika... aku akan cerita gak.. apa benda entah laaa.. yo..yo.. o.. jerr.. kununnn..

2010 nih mmg tahun yg bz kot buat aku.. tp ada bgsnya juga coz aku blh lupa mslh2 remeh lam pala nie.. hr2 g kerja... siang mlm.. biar bz tp aku enjoy ngn apa yg aku wat.. hepy gilerrr.. mmg aku nk pun time2 mcm ni.. biz sambil enjoy.. ermm.. akhirnya dpt juga aku buat kan.. syukran! tahun nie lak aku dilantik sebagai presiden netball usm.. huhu... aku tak nak sebenarnya.. beratttt tanggungjawab nie.. bkn senang ok! klu snang aku pn tak kisah! dah minat aku lam bidang sukan ni.. rasa2 mcm tak leh ja nk bg comittmnt.. ermm.. tak leh kata apa laaaa.. dh ckp tak nak..tak nak.. ssh.. tp naper tak leh d trima pakai? xpela.. demi kawan2 tercinta yg bnyk support aku... aku try jugak utk wat yang terbaik utk our team... but ada yg trkurang.. harap d perbaiki.. im open minded ok! tis year lak SUKUM di USM.. ermmmm.. bygknlhhhhh... bertambah bz laaaaaa... tido pun rasa kejap jaaa... dh bangun pg lak.. mmg letih!

bab2 memasak rasanya... besa2 ja.. dulu rajin betoi buat itu ini.. rajin mencuba la katakn.. aku still msk lg.. tpi hat besa2 jerrr... klu nk sempoi pun nasi tomato la kot... hehehe.. ok le tu!

nnti kita sambung lagi... aku dan penaku tak dpt nk d pisahkan... hahahahaha

byeeee..