Pages

Thursday, September 27, 2012

:: Set Rawatan Ibu Bersalin (Healthy Mummy) HAR-ONE ::

ASSALAMUALAIKUM.. 

Yeayyyyy... boleh salin dah la.. set ada dah... hahahaha gila punya awien... sy yakin ramai yang rata2 tak tau brand ni.. cuma mungkin semua org besa dgr brand HAR-ONE di sekitar2 farmasi.. and semua org sedia maklum apa kelebihan ikan haruan kan... baik utk luka2 luaran dan juga dalaman.. sangat berkesan! awien disebabkan confom nk kena czer.. so better cari produk yang menjaga dari segi luka2 luaran dan dalaman dengan lebih teliti. HAR-ONE ada jugak set utk yang bersalin normal.. dont wory ok.. jauh murah dari set czer ni.. sapa2 yg pernah pakai Leesa formula.. sama ja sebenarnya... sapa nk tau lebih lanjut pls PM me ok.. ada rahsiaaaa.. hehehe... mai nk terang satu-satu kelebihan produk ni.. so sapa2 yg dok mencari.. mai nk sajest .. mmg terbaek..





MANDIAN HERBA - 35gm x 7 uncang
Diadun khas untuk membersihkan badan ibu, meningkatkan perjalanan darah, mengurangkan angin dalam badan dan menguatkan oto badan. (pssttt... yg nie cek sukaaaa sbb dia bnyk pakai daun2 herba yang baik utk badan kita... salah 1nya.. serai wangi, akar sintok, daun inai..DLL)
1 uncang untuk 2 hari penggunaan

HARGA : RM 65.00





KRIM GOSOK HAR-ONE - 60GM (Utk kegunaan ibu)













Membantu membuang dan mencegah kemasukan angin ke dalam badan serta memanaskan badan.

HARGA : RM 37.00



KRIM TELON HAR-ONE - 60GM (Utk kegunaan Bayi)
Disapu pada perut dan betis bayi bagi mengelakkan kemasukan angin dan kembung perut. Untuk kegunaan bayi sahaja.

HARGA : RM 15.00



KRIM CHANNA - 60 gm Digunakan secara tradisional untuk melegakan luka-luka ringan 


HARGA : RM15.00










LELAWAS UNCANG HAR-ONE - 3GM X 25 UNCANG
Minuman harian untuk melawaskan pembuangan air besar tanpa rasa sakit. Membantu mengecutkan peranakan serta memberi kesihatan badan yang lebih baik.
(saya suka yg nie sebab ramuan dia adalah - Tutup bumi, Sekecut, Akar Serapat, Teja lawang)

HARGA : RM 35.00



REACH 30 TABLET - 80 tablet
Digunakan secara tradisional untuk kesihatan dan menguatkan badan wanita selepas bersalin.
(yg nie pun bagus utk luka dalaman)

HARGA : RM 67.00



TABLET HARUAN OMEGA - 160 tablet
Ini adalah persediaan tradisional. Digunakan secara tradisional untuk melegakan luka-luka kecil dan untuk kesihatan.

HARGA : RM 77.00
(TABLET NI TAHAN SHINGGA 4 BULAN)








KHAS UTK MEREKA YANG CC-REN. HARGA PASARAN RM 340.00.

JIKA BERSALIN NORMAL PUNYA PRICE LAGI MURAH. HARGA PASARAN RM100++.








0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...

ASSALAMUALAIKUM.. 

Yeayyyyy... boleh salin dah la.. set ada dah... hahahaha gila punya awien... sy yakin ramai yang rata2 tak tau brand ni.. cuma mungkin semua org besa dgr brand HAR-ONE di sekitar2 farmasi.. and semua org sedia maklum apa kelebihan ikan haruan kan... baik utk luka2 luaran dan juga dalaman.. sangat berkesan! awien disebabkan confom nk kena czer.. so better cari produk yang menjaga dari segi luka2 luaran dan dalaman dengan lebih teliti. HAR-ONE ada jugak set utk yang bersalin normal.. dont wory ok.. jauh murah dari set czer ni.. sapa2 yg pernah pakai Leesa formula.. sama ja sebenarnya... sapa nk tau lebih lanjut pls PM me ok.. ada rahsiaaaa.. hehehe... mai nk terang satu-satu kelebihan produk ni.. so sapa2 yg dok mencari.. mai nk sajest .. mmg terbaek..





MANDIAN HERBA - 35gm x 7 uncang
Diadun khas untuk membersihkan badan ibu, meningkatkan perjalanan darah, mengurangkan angin dalam badan dan menguatkan oto badan. (pssttt... yg nie cek sukaaaa sbb dia bnyk pakai daun2 herba yang baik utk badan kita... salah 1nya.. serai wangi, akar sintok, daun inai..DLL)
1 uncang untuk 2 hari penggunaan

HARGA : RM 65.00





KRIM GOSOK HAR-ONE - 60GM (Utk kegunaan ibu)













Membantu membuang dan mencegah kemasukan angin ke dalam badan serta memanaskan badan.

HARGA : RM 37.00



KRIM TELON HAR-ONE - 60GM (Utk kegunaan Bayi)
Disapu pada perut dan betis bayi bagi mengelakkan kemasukan angin dan kembung perut. Untuk kegunaan bayi sahaja.

HARGA : RM 15.00



KRIM CHANNA - 60 gm Digunakan secara tradisional untuk melegakan luka-luka ringan 


HARGA : RM15.00










LELAWAS UNCANG HAR-ONE - 3GM X 25 UNCANG
Minuman harian untuk melawaskan pembuangan air besar tanpa rasa sakit. Membantu mengecutkan peranakan serta memberi kesihatan badan yang lebih baik.
(saya suka yg nie sebab ramuan dia adalah - Tutup bumi, Sekecut, Akar Serapat, Teja lawang)

HARGA : RM 35.00



REACH 30 TABLET - 80 tablet
Digunakan secara tradisional untuk kesihatan dan menguatkan badan wanita selepas bersalin.
(yg nie pun bagus utk luka dalaman)

HARGA : RM 67.00



TABLET HARUAN OMEGA - 160 tablet
Ini adalah persediaan tradisional. Digunakan secara tradisional untuk melegakan luka-luka kecil dan untuk kesihatan.

HARGA : RM 77.00
(TABLET NI TAHAN SHINGGA 4 BULAN)








KHAS UTK MEREKA YANG CC-REN. HARGA PASARAN RM 340.00.

JIKA BERSALIN NORMAL PUNYA PRICE LAGI MURAH. HARGA PASARAN RM100++.








0 comments:

Post a Comment

said