Pages

Sunday, October 18, 2009

~l0ntonG~


As-salam...
untuk kawan2 yg aku kasihi lagi aku sayangi...
awekss adik aku suggest utk wat lontong kat dia.. ngidam katanya.. muahahahha.. aku dok tertangguh nk wat nih sebab kena tgk time dia cuti.. satg dh ok time aku lak tak ok.. ermm so aku wat hari ahad baru nie.. kebetulan dia free aku free... saja masukkan lam blog.. sbb hobi aku suka update citer2 masak ni.. tpi tak la setaraf hotel 5 bintang.. janji aku buat... kan.kan.kan.
layanzzzzzzz....

lontong nie aku buat banyak sebenarnya... periuk besar gak a...

ingatkan tak habis dah.. tapi tak sangka aku.. si fa10 tuh leh makan sampai habis... memang ngidam toiiii.. tak sia2 la aku buat kat dia hari tu... apapun tks to fa10 coz tlg i kemas2 rumah hr tu.. jasamu ku kenang n ku dh msk lontong utkmu.. lain kali leh mai lagi okiesss...


0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...


As-salam...
untuk kawan2 yg aku kasihi lagi aku sayangi...
awekss adik aku suggest utk wat lontong kat dia.. ngidam katanya.. muahahahha.. aku dok tertangguh nk wat nih sebab kena tgk time dia cuti.. satg dh ok time aku lak tak ok.. ermm so aku wat hari ahad baru nie.. kebetulan dia free aku free... saja masukkan lam blog.. sbb hobi aku suka update citer2 masak ni.. tpi tak la setaraf hotel 5 bintang.. janji aku buat... kan.kan.kan.
layanzzzzzzz....

lontong nie aku buat banyak sebenarnya... periuk besar gak a...

ingatkan tak habis dah.. tapi tak sangka aku.. si fa10 tuh leh makan sampai habis... memang ngidam toiiii.. tak sia2 la aku buat kat dia hari tu... apapun tks to fa10 coz tlg i kemas2 rumah hr tu.. jasamu ku kenang n ku dh msk lontong utkmu.. lain kali leh mai lagi okiesss...


0 comments:

Post a Comment

said