Pages

Wednesday, December 21, 2011

::.. Ber'prosperity' dgn Aisya Syafiyya ..::

Assalamualaikum.. morning..
lama tak menghapdate citer.. mood bz melanda dengan failing yang bertimbun2 + SKT.. Mood failing sbb nk masuk 2012 dah.. so azam tahun baru sama ni.. kemaskini semua data2 utk Prof.. Boss minta asingkan surat dia dr TImbalan dekan yang lama2.. katanya nnti dia senang nk cari dan tengok.. i folo jer.. tapi jenuh gak la.. membelek balik semua surat2 yang tidak berkenaan.. finally.. DONE!!

Ni mood nak citer ceriti.. heeee.. actually kemarin petang.. awin tingin nk mkn PROSPERITY.. mesej la en asben.. motif awin tanya.. sbb selalu en asben suka perli awin kata.. "amboiii makan sorangggg tak ajak pun.. sampai hatiiiii" sooo.. awin pun text la utk en asben tanya..

'DAH LUNCH??' kringggggg .
mesej masuk... from 01++++++ (harap maaf.. awin tak save nama kat en asben... muahahaha)

'TNGH LUNCH'... awin pun balas balik gtau..

"OOO.. BARU NAK AJAK MKN PROSPERITY.. ERMMM TAKPALA.. AJAK MARKA LAIN LAK LAAA..' send...

from 01++++++ 'ESOK LA.."

awin tak sempat nk reply lagi.. tup..tup.. masuk lagi mesej

from 01+++++ 'PETANG NI LA...'

dalam hati awin dok gelakkk.. aishh takdan nk reply.. dah msj lagi masuk.. apa la dia dok pikiaq ni.. takut awin makan dulu la tuu.. tak tunggu dia.. yapedaaaa..

'TAMO LAAA.. LA NI DH LAPAQ GEDIK.. TAK MKN DARI PAGI LAGI...' send....

from 01++++ 'MAKAN LA YG LAIN DULU, SAT LAGI PTG KITA P LA MAKAN 'PROPERTY''
dapat2 mesej ni... awin gelakkkk satu opis dengar olls... sampai nk jatuh kusi rasa.. klu u olls perasan.. apa benda.. gelak la bersama.. hehe.. so funny..

takat tu jer la.. story.. yg lain2 tu dah karut ja en asben ni merepek... biasa la gurau senda husb n wife.. moralnya.. awin mkn nasi lunch tu.. mlm baru kitaorg g mkn mc'd. Kemain jauh lagi p makan.. sampai keluar pulau lagi..




Masa g makan ni.. aisya ni tidur.. lena kusuk jaaaa... tapi tiba2 ada budak ni jerit.. teruih aisya terjaga.. tapi ok.. aisya tak merengek pun..


YG bawah ni gamabr aisya tngh lena.. tngh malam dah pun.. mama ja tak lena lagi dok layan MC2.. sambil2 tu sempat jer nk snap.. gila gatai tangan ni.. hehehe.. so wat???
Cute jer kan bila aisya ditemani anak gajah pampers ni...


0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...

Assalamualaikum.. morning..
lama tak menghapdate citer.. mood bz melanda dengan failing yang bertimbun2 + SKT.. Mood failing sbb nk masuk 2012 dah.. so azam tahun baru sama ni.. kemaskini semua data2 utk Prof.. Boss minta asingkan surat dia dr TImbalan dekan yang lama2.. katanya nnti dia senang nk cari dan tengok.. i folo jer.. tapi jenuh gak la.. membelek balik semua surat2 yang tidak berkenaan.. finally.. DONE!!

Ni mood nak citer ceriti.. heeee.. actually kemarin petang.. awin tingin nk mkn PROSPERITY.. mesej la en asben.. motif awin tanya.. sbb selalu en asben suka perli awin kata.. "amboiii makan sorangggg tak ajak pun.. sampai hatiiiii" sooo.. awin pun text la utk en asben tanya..

'DAH LUNCH??' kringggggg .
mesej masuk... from 01++++++ (harap maaf.. awin tak save nama kat en asben... muahahaha)

'TNGH LUNCH'... awin pun balas balik gtau..

"OOO.. BARU NAK AJAK MKN PROSPERITY.. ERMMM TAKPALA.. AJAK MARKA LAIN LAK LAAA..' send...

from 01++++++ 'ESOK LA.."

awin tak sempat nk reply lagi.. tup..tup.. masuk lagi mesej

from 01+++++ 'PETANG NI LA...'

dalam hati awin dok gelakkk.. aishh takdan nk reply.. dah msj lagi masuk.. apa la dia dok pikiaq ni.. takut awin makan dulu la tuu.. tak tunggu dia.. yapedaaaa..

'TAMO LAAA.. LA NI DH LAPAQ GEDIK.. TAK MKN DARI PAGI LAGI...' send....

from 01++++ 'MAKAN LA YG LAIN DULU, SAT LAGI PTG KITA P LA MAKAN 'PROPERTY''
dapat2 mesej ni... awin gelakkkk satu opis dengar olls... sampai nk jatuh kusi rasa.. klu u olls perasan.. apa benda.. gelak la bersama.. hehe.. so funny..

takat tu jer la.. story.. yg lain2 tu dah karut ja en asben ni merepek... biasa la gurau senda husb n wife.. moralnya.. awin mkn nasi lunch tu.. mlm baru kitaorg g mkn mc'd. Kemain jauh lagi p makan.. sampai keluar pulau lagi..




Masa g makan ni.. aisya ni tidur.. lena kusuk jaaaa... tapi tiba2 ada budak ni jerit.. teruih aisya terjaga.. tapi ok.. aisya tak merengek pun..


YG bawah ni gamabr aisya tngh lena.. tngh malam dah pun.. mama ja tak lena lagi dok layan MC2.. sambil2 tu sempat jer nk snap.. gila gatai tangan ni.. hehehe.. so wat???
Cute jer kan bila aisya ditemani anak gajah pampers ni...


0 comments:

Post a Comment

said