Pages

Friday, December 23, 2011

::.. G Hotel bersama Aisya ..::

Upload semalam lagi dah.. tapi awin terlena ngn aisya masa dok menyusu diaaa... so bersambung la ke hari ni utk update.. pagi tadi bz ngn taklimat segala bagai... ermmm.. ok la.. boleh laaa..
kuar lunch pun lambat dah tadi.. pkl 1 baru dok tok tek tok tek... org lain dah kemana2 jaaa.. ermm.. so sempat ronda sat ja kat jusco pun... then p mkn.. then masuk opis..

baru2 ni hari rabu.. awin n asben pergi ke G hotel... dinner buffet.. sblm ni rajin p evergreen.. dh lama tak kesana.. G Hotel ni mkn sedap sgt.. sama level ngn evergreen.. mmg best la.. pilihan bnyk sampai tk tau nk mkn apa.. kenyang mmg la kenyang.. termonyeh2..


ni antara ruang di G Hotel.. tak sempat nk snap sgt sebab suap aisya gurl mkn.. dia pun sama naik nk mkn.. mujur la ada kek2.. moi.. n buah2.. blh jugak aisya ni merasa..






aisya dah kenyang,, n mengantuk dah.. nk main pun dah takda mood masa ni..



papa klu dpt mkn... memang dasat.. lupa seketika.. iskh3...





~AISYA .... LAPTOP... ~


Yg nie kes semalam.. boring sambil tunggu papa blk nk mkn... aisya mmg 'be-at' klu dok bergolek atas katil.. suka mcm2 pesyen.. kalih sana kalih sini.. niarap sana.. niarap sini.. pusing sana.. pusing sini.. 360 darjah jgn ckp a.. mmg pass!!!!! mula2 dia dok elok lagi.. dok main elephant dia.. pastu.......




tediaaaaaa.... cer tgk apa aisya dah kacau mama dia?? dia pun cbuk nk pesbok!!!!... sikit2 dia mai himpit mama.. n last... dia depan2 laptop.. sonok kot tgk color2 kat screen ni..

anak IT la sangatttt... hehehe.. mama sempat boh gambar ni kat fb..







0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...

Upload semalam lagi dah.. tapi awin terlena ngn aisya masa dok menyusu diaaa... so bersambung la ke hari ni utk update.. pagi tadi bz ngn taklimat segala bagai... ermmm.. ok la.. boleh laaa..
kuar lunch pun lambat dah tadi.. pkl 1 baru dok tok tek tok tek... org lain dah kemana2 jaaa.. ermm.. so sempat ronda sat ja kat jusco pun... then p mkn.. then masuk opis..

baru2 ni hari rabu.. awin n asben pergi ke G hotel... dinner buffet.. sblm ni rajin p evergreen.. dh lama tak kesana.. G Hotel ni mkn sedap sgt.. sama level ngn evergreen.. mmg best la.. pilihan bnyk sampai tk tau nk mkn apa.. kenyang mmg la kenyang.. termonyeh2..


ni antara ruang di G Hotel.. tak sempat nk snap sgt sebab suap aisya gurl mkn.. dia pun sama naik nk mkn.. mujur la ada kek2.. moi.. n buah2.. blh jugak aisya ni merasa..






aisya dah kenyang,, n mengantuk dah.. nk main pun dah takda mood masa ni..



papa klu dpt mkn... memang dasat.. lupa seketika.. iskh3...





~AISYA .... LAPTOP... ~


Yg nie kes semalam.. boring sambil tunggu papa blk nk mkn... aisya mmg 'be-at' klu dok bergolek atas katil.. suka mcm2 pesyen.. kalih sana kalih sini.. niarap sana.. niarap sini.. pusing sana.. pusing sini.. 360 darjah jgn ckp a.. mmg pass!!!!! mula2 dia dok elok lagi.. dok main elephant dia.. pastu.......




tediaaaaaa.... cer tgk apa aisya dah kacau mama dia?? dia pun cbuk nk pesbok!!!!... sikit2 dia mai himpit mama.. n last... dia depan2 laptop.. sonok kot tgk color2 kat screen ni..

anak IT la sangatttt... hehehe.. mama sempat boh gambar ni kat fb..







0 comments:

Post a Comment

said