Pages

Thursday, December 15, 2011

::.. International Food ..::

INTERNATIONAL FOOD IN SCHOOL OF PHARMACEUTICAL SCIENCES.

Masa student bgtau kata nk buat makan2 ni.. mmg awin sukaaaa.. sbb awin suka makanan arab ni.. sangatlah mengena citarasa awin.. sedappp ja rasa masuk mulut ni. Makanan yang disediakan terdapat dalam beberapa buah negara dan yang pasti salah satunya adalah MALAYSIA lah.. hehe.. yang lainnya YEMEN, PAKISTAN, IRAN, SAUDI ARABIA, INDONESIA.. banyak kan? ngeeeeeeeeeeeeeee.. like..like..like..


alamak terbalik la... hehe.. tapi nama makanan ni mmg agak pelik.. mesti BALA sapa yang makan.. hehehe.. no la.. joke jaaaa.. from INDONESIA. Bakso depa ni mmg terbaekkk n pedas menyenget2 gilosssss...
yg atas tu.. semua sedia maklum..laksa from M'SIA. yang bawahnya from YEMEN. Nama awin dh tak ingat la.. banyak sgt mknn nya,..


ni pun from YEMEN.. tak rasa pun sbb nmpk hat lain lagi menarik..



yg nie pun quite nice.. ubi yang dikorek isi dalam n d sumbatkan dgn nasi ala2 beriani gitu... memang menarik.. bukan ubi saja malah bawang dan terung pun d buat benda yang sama..



moral of d story dari makan memakan semua ni.. awin sangatlah kenyangnyaaaaaa.. pastu dah makan2.. kalut buat kerja utk acara pagi esk lak.. JATI.. Jalinan antara industri dan universiti if am not mistaken!.. lupa daaaa...



0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...

INTERNATIONAL FOOD IN SCHOOL OF PHARMACEUTICAL SCIENCES.

Masa student bgtau kata nk buat makan2 ni.. mmg awin sukaaaa.. sbb awin suka makanan arab ni.. sangatlah mengena citarasa awin.. sedappp ja rasa masuk mulut ni. Makanan yang disediakan terdapat dalam beberapa buah negara dan yang pasti salah satunya adalah MALAYSIA lah.. hehe.. yang lainnya YEMEN, PAKISTAN, IRAN, SAUDI ARABIA, INDONESIA.. banyak kan? ngeeeeeeeeeeeeeee.. like..like..like..


alamak terbalik la... hehe.. tapi nama makanan ni mmg agak pelik.. mesti BALA sapa yang makan.. hehehe.. no la.. joke jaaaa.. from INDONESIA. Bakso depa ni mmg terbaekkk n pedas menyenget2 gilosssss...
yg atas tu.. semua sedia maklum..laksa from M'SIA. yang bawahnya from YEMEN. Nama awin dh tak ingat la.. banyak sgt mknn nya,..


ni pun from YEMEN.. tak rasa pun sbb nmpk hat lain lagi menarik..



yg nie pun quite nice.. ubi yang dikorek isi dalam n d sumbatkan dgn nasi ala2 beriani gitu... memang menarik.. bukan ubi saja malah bawang dan terung pun d buat benda yang sama..



moral of d story dari makan memakan semua ni.. awin sangatlah kenyangnyaaaaaa.. pastu dah makan2.. kalut buat kerja utk acara pagi esk lak.. JATI.. Jalinan antara industri dan universiti if am not mistaken!.. lupa daaaa...



0 comments:

Post a Comment

said