Pages

Friday, December 2, 2011

::.. Apek dan Amoi ..::

Tak senonoh betui title n3 kali ni... hahahahaha... apek + amoi tanpa nyonya... yapedaaaa..

amoi tu bukan apa.. mama dia baru terjumpa topi ni.. topi org bg masa aisya gurl newborn lagi.. so dia tak leh pakai mama pun ambik la simpan.. tu la simpan lagi.. tiba2 p jumpa tgk2 dah muat.. mujuq dah muat.. klu tiba2 tak muat teruih???? arghhhhhhh.... padan muka kamo0o0o mama.. hehehehe... tak leh kata apa.. sbb salah mama dia sndiri.. tuh pun awin rasa ada lagi bnda yg awin kena selongkaq dlm almari aisya.. sbb masa new born aisya bnyk sgt dpt bj + aksesori.. murah rezeki kamo sayang.. sbb mama selalu kata.. jgn la org bawa hamper banyak2.. sebab selalu hamper ni nnti penuh dgn bedak lotion semua.. bg la baju kat anak dara ni.. mama lebih suka org bg aksesori + baju yg santek2 sbb kamu tuh gegurlllll... mmg doa mama di makbulkan.. aisya bnyk dpt aksesori + baju + emas + duit laaaa.. hehehe..




anak mama ni comeyyy sgt pakai topi.. depa kata mcm anak jepun.. anak vietnam la.. anak cina la.. hahahaha.. semua ada.. tapi mama kata.. anak dara mama ni macam nk p relax tepi pantai jaaa.. topi ala2 kembang2 ni... tinggal takda bunga ja kat tepi tu..



maintain vouge.. yg bestnya.. takda langsung tangan tu nk tarik ka apa ka.. biar jaa.. so mama kata kat papa.. esk ni aisya msti pandai bergaya... look like who??? hahahha..





anak papa.. same??
Luv both of u... much2!!!!!
mlm ni papa ngn mama nk berjimba p tgk wayang... mama dah beli tiket on9 tadi.. hehe.. mlm ni ada kenduri sama kat pearl island.. after p kenduri hntr aisya p rumah aunty dia.. TQ aunty tlg jaga aisya.. aisya jgn noty2 tau.. aunty takut klu aisya keriauuu.. hehe..

mama terpaksa padan id no.. mana la nk p tau.. satg org guna id awin p cliam tiket ni.. baru awin menangissss kat depan pangung..no..no... dont noty ok..





0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...

Tak senonoh betui title n3 kali ni... hahahahaha... apek + amoi tanpa nyonya... yapedaaaa..

amoi tu bukan apa.. mama dia baru terjumpa topi ni.. topi org bg masa aisya gurl newborn lagi.. so dia tak leh pakai mama pun ambik la simpan.. tu la simpan lagi.. tiba2 p jumpa tgk2 dah muat.. mujuq dah muat.. klu tiba2 tak muat teruih???? arghhhhhhh.... padan muka kamo0o0o mama.. hehehehe... tak leh kata apa.. sbb salah mama dia sndiri.. tuh pun awin rasa ada lagi bnda yg awin kena selongkaq dlm almari aisya.. sbb masa new born aisya bnyk sgt dpt bj + aksesori.. murah rezeki kamo sayang.. sbb mama selalu kata.. jgn la org bawa hamper banyak2.. sebab selalu hamper ni nnti penuh dgn bedak lotion semua.. bg la baju kat anak dara ni.. mama lebih suka org bg aksesori + baju yg santek2 sbb kamu tuh gegurlllll... mmg doa mama di makbulkan.. aisya bnyk dpt aksesori + baju + emas + duit laaaa.. hehehe..




anak mama ni comeyyy sgt pakai topi.. depa kata mcm anak jepun.. anak vietnam la.. anak cina la.. hahahaha.. semua ada.. tapi mama kata.. anak dara mama ni macam nk p relax tepi pantai jaaa.. topi ala2 kembang2 ni... tinggal takda bunga ja kat tepi tu..



maintain vouge.. yg bestnya.. takda langsung tangan tu nk tarik ka apa ka.. biar jaa.. so mama kata kat papa.. esk ni aisya msti pandai bergaya... look like who??? hahahha..





anak papa.. same??
Luv both of u... much2!!!!!
mlm ni papa ngn mama nk berjimba p tgk wayang... mama dah beli tiket on9 tadi.. hehe.. mlm ni ada kenduri sama kat pearl island.. after p kenduri hntr aisya p rumah aunty dia.. TQ aunty tlg jaga aisya.. aisya jgn noty2 tau.. aunty takut klu aisya keriauuu.. hehe..

mama terpaksa padan id no.. mana la nk p tau.. satg org guna id awin p cliam tiket ni.. baru awin menangissss kat depan pangung..no..no... dont noty ok..





0 comments:

Post a Comment

said