Pages

Monday, December 19, 2011

::.. Celebration Birthday Boy ..::

EP BIRTHDAY MUHAMMAD QHALIF HEDZIR..
Semalam celebrate birthday boy ni... suka dia dpt kek ben10... hehehe... loike banyak2 yerrrr..

"Happy birthday EJ
, may become devout child that useful in parents and world and afterworld"

EJ memang sonok sangat bila mama dia buat birthday kat dia.. tingin nk potong kek.. dapat lak kek yang disukai.. lagi la dia suka berdoble2.. next year blh buat lagi ok.

kakak masak banyak jugak, LAKSA, BIHUN SINGAPORE, ROTI JALA, BUAH.. tapi mek awin tak leh mkn laksa.. so makan bihun ja + nasi bersama gulai ayam.



tediaaaa.. kek birthday boy.. awin cari jumpa gak ben10 ni.. nk beli kek yang biasa2 rasa macam tak sesuai lak ngn EJ.. kanak2.. so mood pun kanak2 la.. takkan org tua lakk..



antara menu yang dihidangkan..



anak dara yang sentiasa senyum, gelak.. suka sgt tgk anak mak menakan awin.. IRFAN tu main.. gelak bagai aisya.. gatai yerkkkk...



suka diaaaaaa... sonok sgt la tu dpt potong kek..





BFF... depa 2 ni berkepit ja.. tangkap gambar pun siap berpeluk2.. hehe..




yang ni mama angah a.k.a AWIN n papa roslan bagi dekat birthday boy..




mama ngn anak dara mama yang comei + kiut itu...




0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...

EP BIRTHDAY MUHAMMAD QHALIF HEDZIR..
Semalam celebrate birthday boy ni... suka dia dpt kek ben10... hehehe... loike banyak2 yerrrr..

"Happy birthday EJ
, may become devout child that useful in parents and world and afterworld"

EJ memang sonok sangat bila mama dia buat birthday kat dia.. tingin nk potong kek.. dapat lak kek yang disukai.. lagi la dia suka berdoble2.. next year blh buat lagi ok.

kakak masak banyak jugak, LAKSA, BIHUN SINGAPORE, ROTI JALA, BUAH.. tapi mek awin tak leh mkn laksa.. so makan bihun ja + nasi bersama gulai ayam.



tediaaaa.. kek birthday boy.. awin cari jumpa gak ben10 ni.. nk beli kek yang biasa2 rasa macam tak sesuai lak ngn EJ.. kanak2.. so mood pun kanak2 la.. takkan org tua lakk..



antara menu yang dihidangkan..



anak dara yang sentiasa senyum, gelak.. suka sgt tgk anak mak menakan awin.. IRFAN tu main.. gelak bagai aisya.. gatai yerkkkk...



suka diaaaaaa... sonok sgt la tu dpt potong kek..





BFF... depa 2 ni berkepit ja.. tangkap gambar pun siap berpeluk2.. hehe..




yang ni mama angah a.k.a AWIN n papa roslan bagi dekat birthday boy..




mama ngn anak dara mama yang comei + kiut itu...




0 comments:

Post a Comment

said