Pages

Wednesday, June 17, 2009

~WEDDING~

As-salam..
good nite.. huhu.. hr ni nk update blog.. almaklumlah baru2 ni kan school holiday.. so bnyk la kenduri kendara ni kan.. nie la salah satu kenduri yg aku pergi siap jadi pengapit lagi ha... 2-2 kawan aku.. satu ofismate..satu lagi ex house mate... hepy sgt tgk diaorg... harap korang bhgia k.. n dpt anak yg tomei2... jgn log laq cam pak dia dah a... hehehe...

me n my best friend in the world... wahhhhh gituuu.. actually sorry to u coz aku tak pat join ms kenduri belah pmpn.. tapi takpe.. doa sentiasa mengiringimu bersama.. nanti doakan utk aku lak k..


pintu gerbang... tema diaorg nie warnanya ijau.... cantikkan lepa 2 nie... tomeiiiiii... 'welding' in the year... (kapan la kata.... bkn aku) muahahaha..

seiring dan sejalan... harap2 lepas ni pun sama la yea...

so sweet my dear.....


huhuhu... doa kami utk angpa...

tks... sebab swoh jadi pengapit... nanti sapa nk jadi pengapit aku lak??? hahahahaha.. lu pk la sendirikkk...

ada lagi tak upload... nanti la aku wat sesion II lak..







0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...

As-salam..
good nite.. huhu.. hr ni nk update blog.. almaklumlah baru2 ni kan school holiday.. so bnyk la kenduri kendara ni kan.. nie la salah satu kenduri yg aku pergi siap jadi pengapit lagi ha... 2-2 kawan aku.. satu ofismate..satu lagi ex house mate... hepy sgt tgk diaorg... harap korang bhgia k.. n dpt anak yg tomei2... jgn log laq cam pak dia dah a... hehehe...

me n my best friend in the world... wahhhhh gituuu.. actually sorry to u coz aku tak pat join ms kenduri belah pmpn.. tapi takpe.. doa sentiasa mengiringimu bersama.. nanti doakan utk aku lak k..


pintu gerbang... tema diaorg nie warnanya ijau.... cantikkan lepa 2 nie... tomeiiiiii... 'welding' in the year... (kapan la kata.... bkn aku) muahahaha..

seiring dan sejalan... harap2 lepas ni pun sama la yea...

so sweet my dear.....


huhuhu... doa kami utk angpa...

tks... sebab swoh jadi pengapit... nanti sapa nk jadi pengapit aku lak??? hahahahaha.. lu pk la sendirikkk...

ada lagi tak upload... nanti la aku wat sesion II lak..







0 comments:

Post a Comment

said