Pages

Tuesday, June 9, 2009

~Fish & Chip with sos Tartar~

As-Salam..
sowyyy a... gambo da lama tangkap p kan.... mls lorhhh.. letih jerrrr... huhu..
hr ni mood cam ok jer nk edit2 semua nie... g pun tenet kat umah poblemm... sedisssss bangat...
ni ms aku wat fish n chip... tatau dh nk msk pe... aku wat salad buah2.. saja nukar.. bg len ckit.. then goreng koktail cheese n fries.. pebrett nie... resepi dia aku ambik kat laman web pe ntah... tak igt dah.. tapi senang jer... tak ssh mn pun.. ada brg.. kira jadi jerr... so.. mmg enjoy la kitaorg mkn... kena jer ngn aku yg suka memasak...
sekian....

0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...

As-Salam..
sowyyy a... gambo da lama tangkap p kan.... mls lorhhh.. letih jerrrr... huhu..
hr ni mood cam ok jer nk edit2 semua nie... g pun tenet kat umah poblemm... sedisssss bangat...
ni ms aku wat fish n chip... tatau dh nk msk pe... aku wat salad buah2.. saja nukar.. bg len ckit.. then goreng koktail cheese n fries.. pebrett nie... resepi dia aku ambik kat laman web pe ntah... tak igt dah.. tapi senang jer... tak ssh mn pun.. ada brg.. kira jadi jerr... so.. mmg enjoy la kitaorg mkn... kena jer ngn aku yg suka memasak...
sekian....

0 comments:

Post a Comment

said