Pages

Sunday, June 14, 2009

~Bowling~

AS-Salam..
actually men boling ni mmg salah satu hobi aku di masa lapang... enjoy.
so masa nie maksu ina aku from k.l datang.. hubby dia yg ajak actually.. so aku n my famly pun g la megamall.. kat megamall pun yg bestnya...
lane dia cantik ckit.. bola pun ok..
kiitaorg g pun dah lewat..
tapi dpt gak la main sorang 2 game.. so.. masing2 tunjuk kehebatan laa..

ha... nielah paksu aku.. actually kami panggil dia ustaz.. sbbnya.. dia ni pengetua kat salah sebuah sekolah tahfiz di k.l (ampang).. sekolah yg dia buka sendiri.. huhu.. tapi ustaz ni sempoiiii.. semua dia kira ok jer...

huhu... sempat lagi tangkap bola2 nie...

haaa... tu diaa... acik n paksu menunjukkan bakat masing2.. baling jgn tak baling.. jgn masuk longkang dah a... kuang..kuang..

ni la barisan2 player... hahaha... tapi maksu ina n my mummy tak main.. maksu tu preggy 7 month... kang klu main terberanak lak.. hahah..

nielak... ball girl... hehehe.. dia la yg cbuk sepanjang game tuh... nak baling jugak2.. mcm la kuat..

so.. kami semua mmg enjoy sgt mlm tu... hrp lain kali kita dpt main kat k.l lak eerkk.. maksu.

0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...

AS-Salam..
actually men boling ni mmg salah satu hobi aku di masa lapang... enjoy.
so masa nie maksu ina aku from k.l datang.. hubby dia yg ajak actually.. so aku n my famly pun g la megamall.. kat megamall pun yg bestnya...
lane dia cantik ckit.. bola pun ok..
kiitaorg g pun dah lewat..
tapi dpt gak la main sorang 2 game.. so.. masing2 tunjuk kehebatan laa..

ha... nielah paksu aku.. actually kami panggil dia ustaz.. sbbnya.. dia ni pengetua kat salah sebuah sekolah tahfiz di k.l (ampang).. sekolah yg dia buka sendiri.. huhu.. tapi ustaz ni sempoiiii.. semua dia kira ok jer...

huhu... sempat lagi tangkap bola2 nie...

haaa... tu diaa... acik n paksu menunjukkan bakat masing2.. baling jgn tak baling.. jgn masuk longkang dah a... kuang..kuang..

ni la barisan2 player... hahaha... tapi maksu ina n my mummy tak main.. maksu tu preggy 7 month... kang klu main terberanak lak.. hahah..

nielak... ball girl... hehehe.. dia la yg cbuk sepanjang game tuh... nak baling jugak2.. mcm la kuat..

so.. kami semua mmg enjoy sgt mlm tu... hrp lain kali kita dpt main kat k.l lak eerkk.. maksu.

0 comments:

Post a Comment

said