Pages

Thursday, June 25, 2009

~di balik tabir~


As-salam all..
hr nie nk citer bnyk menda ckit... hehe ni nmnya malas nk bnyk2 part.
minggu ni minggu makan kot.. eeee.. ngeriii toi, badan conpermm naik nie.. adusssss.. 10sion2.
mau menanah biji mata melihatnya.. hehehe
tapi takpe... hobi tetap d teruskan.
minggu nie lak kat opis cam kelam kabut jer.. mn tak nya.. sorang staff kami dah kena TB.. makkkk aiiii.. lagi ngeriii.. aduhh!! kami diminta klu boleh buat medical check up d pusat sejahtera. ni pun ngeri gak.
paling malas klu kena ambik darah nie...
nanti la.. tggu masa yg dh ready.. hahahaha.. aci dok??
abaikan jap menda tu.. kita layan citer hari2 aku lagi beshhh..
hari2 yg aku lalui tanpa sempadan, tanpa di paksa2.. wahhhh gituu.


~NASI KANDAR~

nk wat dogengan tntang kisah di sebalik tabir nasi kandar nie...

dah seminggu aku kempunan nk mkn nasi kandar deen nie.. tapi tak pat pun, yerla.. dah la parking ssh, Q pun blh tahan, masa lagi.. ermmm.. ssh gak erk klu sorang ni. nmpk gayanya kena minta pertolongan cemas kat somebody... hahahaha.. akhirnya aku pat gak mkn nasi kandar nie.. ilang kempunan.. lauk dia daging n telur sutun.. then aku upgrade kan dia ngn cabai melaka taruh kicap.. wahhhhh.. leleh air liurrr.. slurrppp.. sedap bangat!! hari yg memuaskan..

apa2 pun nk say tks 2 tukang beli.. i like it!! nanti bli lagi k.. muahhhh..


~SEDONDON~

nie lak citer aku masuk kerja n sedondon lak ngn ofismate aku.. muahahaha..
aku tak pasan pun.. tiba2 cik pia dtg.. cakap..'peace'.. wahhh.. alkisah!! mcm berjanji lak. nasib la aku tak iron tudung kuning gak.. klu tak lei jadi bentara ka.. nasyid ka. ha kena la tuh..
cik pia la minta nk tangkap gambo.. katanya dah pakai bj sama.. aku pun tak terlintas.. tapi bila dah dia tangkap..aku pun nk jugak. kenangan... nanti ntah bila lak yg sedondon nyeee.. tak gitu cik pia?... hehehehe..

~WHAT'S UP??~
aduihhh.. ngeriii aih. ni tido ka apa erk?? beralaskan runner lak tuh.. habis!!!
citer dia camni.. dia actually tngh makan, makan punya makan... aku pun tak kisah la.. tngh layan laptop sama. so tak pasan pun.. tak sampai berapa second aku kalih nk ushar dia makan... naaaaaaaaaaaaa.... nasib dia tak masuk lam pinggan tuh ha.. eee... memang menggerikan lah..
dia mmg hantu tido. 'raja tido'... hehehe... lambat jer ckit.. habis la.. masuk time.. zupppp.. 'krohhhh...krohhh...krohhhh..'.. ha... itu la muhammad haikal farhan. umo 7 tahun.. yg bila start bercakap..ssh nk berhenti!! renung2 kanlah!!!


~CHICKEN SCALOPS~
ayam nie..mmg pebrettt gilerr aku.. sedapppp sgt.. sbbnya dalam ada truh chez maa... chezz lak my pebrett too.. aku sorang ja 6 biji... waaaaaaaaaaaaa... mcmmn badan tak naik klu dah telan sekali 6???? help!help!.. ssh la klu cmnie.. semuanya sedap.. bila yg tak sedapnya??? haaaa... time sakit.. kan..kan.. tapi takkan nk minta sakit kot?? ada logika?? hahaha.. lu pk la sendirik..
ok.. tu jer citer hr ni.. sekian.. tima kasih!










0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...


As-salam all..
hr nie nk citer bnyk menda ckit... hehe ni nmnya malas nk bnyk2 part.
minggu ni minggu makan kot.. eeee.. ngeriii toi, badan conpermm naik nie.. adusssss.. 10sion2.
mau menanah biji mata melihatnya.. hehehe
tapi takpe... hobi tetap d teruskan.
minggu nie lak kat opis cam kelam kabut jer.. mn tak nya.. sorang staff kami dah kena TB.. makkkk aiiii.. lagi ngeriii.. aduhh!! kami diminta klu boleh buat medical check up d pusat sejahtera. ni pun ngeri gak.
paling malas klu kena ambik darah nie...
nanti la.. tggu masa yg dh ready.. hahahaha.. aci dok??
abaikan jap menda tu.. kita layan citer hari2 aku lagi beshhh..
hari2 yg aku lalui tanpa sempadan, tanpa di paksa2.. wahhhh gituu.


~NASI KANDAR~

nk wat dogengan tntang kisah di sebalik tabir nasi kandar nie...

dah seminggu aku kempunan nk mkn nasi kandar deen nie.. tapi tak pat pun, yerla.. dah la parking ssh, Q pun blh tahan, masa lagi.. ermmm.. ssh gak erk klu sorang ni. nmpk gayanya kena minta pertolongan cemas kat somebody... hahahaha.. akhirnya aku pat gak mkn nasi kandar nie.. ilang kempunan.. lauk dia daging n telur sutun.. then aku upgrade kan dia ngn cabai melaka taruh kicap.. wahhhhh.. leleh air liurrr.. slurrppp.. sedap bangat!! hari yg memuaskan..

apa2 pun nk say tks 2 tukang beli.. i like it!! nanti bli lagi k.. muahhhh..


~SEDONDON~

nie lak citer aku masuk kerja n sedondon lak ngn ofismate aku.. muahahaha..
aku tak pasan pun.. tiba2 cik pia dtg.. cakap..'peace'.. wahhh.. alkisah!! mcm berjanji lak. nasib la aku tak iron tudung kuning gak.. klu tak lei jadi bentara ka.. nasyid ka. ha kena la tuh..
cik pia la minta nk tangkap gambo.. katanya dah pakai bj sama.. aku pun tak terlintas.. tapi bila dah dia tangkap..aku pun nk jugak. kenangan... nanti ntah bila lak yg sedondon nyeee.. tak gitu cik pia?... hehehehe..

~WHAT'S UP??~
aduihhh.. ngeriii aih. ni tido ka apa erk?? beralaskan runner lak tuh.. habis!!!
citer dia camni.. dia actually tngh makan, makan punya makan... aku pun tak kisah la.. tngh layan laptop sama. so tak pasan pun.. tak sampai berapa second aku kalih nk ushar dia makan... naaaaaaaaaaaaa.... nasib dia tak masuk lam pinggan tuh ha.. eee... memang menggerikan lah..
dia mmg hantu tido. 'raja tido'... hehehe... lambat jer ckit.. habis la.. masuk time.. zupppp.. 'krohhhh...krohhh...krohhhh..'.. ha... itu la muhammad haikal farhan. umo 7 tahun.. yg bila start bercakap..ssh nk berhenti!! renung2 kanlah!!!


~CHICKEN SCALOPS~
ayam nie..mmg pebrettt gilerr aku.. sedapppp sgt.. sbbnya dalam ada truh chez maa... chezz lak my pebrett too.. aku sorang ja 6 biji... waaaaaaaaaaaaa... mcmmn badan tak naik klu dah telan sekali 6???? help!help!.. ssh la klu cmnie.. semuanya sedap.. bila yg tak sedapnya??? haaaa... time sakit.. kan..kan.. tapi takkan nk minta sakit kot?? ada logika?? hahaha.. lu pk la sendirik..
ok.. tu jer citer hr ni.. sekian.. tima kasih!










0 comments:

Post a Comment

said