Pages

Monday, February 20, 2012

Superb punya Transformer Ride - Part 3 US S'pore

ASSALAMUALAIKUM...

PART 1
PART 2

bersambung kita di episod yang ke-3... adoiiii bila mau habis ya pak?? hehehe... take time k.. panjang sangat klu nk buat 1 episod... mau cemuih nak baca nnti... dah macam kisah samarinda kan.. nantikan episod seterusnnyaaa.... hehehe.. OK.. JOM... kita sambung journey awin di USS..
kali ni smpai kami di THEME setersnya iaitu SCI FI CITY a.k.a TRANSFORMER..


Sampai ja kat sini u olls akan nampak.. TRANSFORMER THE RIDE. WAJIB utk ampa naik ok... tgk tajuk awin pun ampa dh blh agak.. mmg SUPERB!!! punya transformer ni... realllll ampa akan rasa dok berlawan ngn transformer2 ni semuaaa... awin ingat satu part tu... bila kami terjunam dari bangunan yang tinggi... hashoooo realnyaaa punya ampa akan rasa terjun bangunan ok!!! awin pejam mata.. nasib laaaa jatuh berkecaii,.. ahahaha.. en asben kata dia siap tepis lagi.. lawakkkk walhal lakonan semata.. siap ada aksi masuk dalam mulut naga ka apa ka... perghhhhh... sempoi2!!!!





habis dah naik tu semua... awin ternampak bnda ni... BATTLESTAR GALACTICA : HUMAN & CYLON
sapa yang rasa2 ada heart attack ka.. lemah tenaga ka... blh pengsan ka... d nasihati jangan la naikkkk... mmg gila2 punya gulingan di atas sana... awin mmg target nak naik.. apa jadi pun awin nak naikk... last2.. gelong sorang2... tpi seyes mmg lupa habis semua masalah time tu.. rasa mcm nk melambung kuar pun ada wei.. ngeriii... ngeri...



nmpk tu wait time 10 minutes... haaaaaa... setiap attractions akan ada wait time tu... so yg nie kkira ok la 10 minutes... depa yang kat sana tu semua kata... klu public ka... siap laaaa... sampai 1 jam nnti dok tunggu kat situ... takkan ampa tak mau naik kan??? mesti nak naik punya... mau tak mau... tunggu la jugak... haaaaa... dan di sini la sangat bergunanya EXPRESS PASS!!!





berani????



kedai jualan.. sebelum beli ampa semua kena tanya dl... HALAL ke tak.. kita p negara org kena beringat la selalu ok... bukan MALAYSIA..


bygkannnnnn,...



transformer bummble bee...





suasana ketika di SCI FI CITY..
semua pakat dok tangkap gambar sana sini...



apa nm klon ni pun enth lerrr...
gila tinggi...



anak dara ni.. sat dia jaga.. sat dia lena.. tp alhamdulillah... dia langsung tak meragam... mmg senang la kami meronda.. awin dah standby kipas utk dia..



ni pun entah klon apa...



aisya terpaksa tunggu.. sbb mama ngn papa rotate dok naik roler coster tu... shiankannnn... takpa.. yg pnting kita enjoy!!!

enshennnn!!!! aiyo0o0o.. klu ampa nk tau.. awin nk apdate part 3 ni ja mkn masa 2 hari.. ermmm.. d sebabkan kekengan masa yg tidak mengizinkan... ceeewahhh.. apa celop???

BERSAMBUNG.... nantikan kisah kami ke ANCIENT EGYPT lak..




0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...

ASSALAMUALAIKUM...

PART 1
PART 2

bersambung kita di episod yang ke-3... adoiiii bila mau habis ya pak?? hehehe... take time k.. panjang sangat klu nk buat 1 episod... mau cemuih nak baca nnti... dah macam kisah samarinda kan.. nantikan episod seterusnnyaaa.... hehehe.. OK.. JOM... kita sambung journey awin di USS..
kali ni smpai kami di THEME setersnya iaitu SCI FI CITY a.k.a TRANSFORMER..


Sampai ja kat sini u olls akan nampak.. TRANSFORMER THE RIDE. WAJIB utk ampa naik ok... tgk tajuk awin pun ampa dh blh agak.. mmg SUPERB!!! punya transformer ni... realllll ampa akan rasa dok berlawan ngn transformer2 ni semuaaa... awin ingat satu part tu... bila kami terjunam dari bangunan yang tinggi... hashoooo realnyaaa punya ampa akan rasa terjun bangunan ok!!! awin pejam mata.. nasib laaaa jatuh berkecaii,.. ahahaha.. en asben kata dia siap tepis lagi.. lawakkkk walhal lakonan semata.. siap ada aksi masuk dalam mulut naga ka apa ka... perghhhhh... sempoi2!!!!





habis dah naik tu semua... awin ternampak bnda ni... BATTLESTAR GALACTICA : HUMAN & CYLON
sapa yang rasa2 ada heart attack ka.. lemah tenaga ka... blh pengsan ka... d nasihati jangan la naikkkk... mmg gila2 punya gulingan di atas sana... awin mmg target nak naik.. apa jadi pun awin nak naikk... last2.. gelong sorang2... tpi seyes mmg lupa habis semua masalah time tu.. rasa mcm nk melambung kuar pun ada wei.. ngeriii... ngeri...



nmpk tu wait time 10 minutes... haaaaaa... setiap attractions akan ada wait time tu... so yg nie kkira ok la 10 minutes... depa yang kat sana tu semua kata... klu public ka... siap laaaa... sampai 1 jam nnti dok tunggu kat situ... takkan ampa tak mau naik kan??? mesti nak naik punya... mau tak mau... tunggu la jugak... haaaaa... dan di sini la sangat bergunanya EXPRESS PASS!!!





berani????



kedai jualan.. sebelum beli ampa semua kena tanya dl... HALAL ke tak.. kita p negara org kena beringat la selalu ok... bukan MALAYSIA..


bygkannnnnn,...



transformer bummble bee...





suasana ketika di SCI FI CITY..
semua pakat dok tangkap gambar sana sini...



apa nm klon ni pun enth lerrr...
gila tinggi...



anak dara ni.. sat dia jaga.. sat dia lena.. tp alhamdulillah... dia langsung tak meragam... mmg senang la kami meronda.. awin dah standby kipas utk dia..



ni pun entah klon apa...



aisya terpaksa tunggu.. sbb mama ngn papa rotate dok naik roler coster tu... shiankannnn... takpa.. yg pnting kita enjoy!!!

enshennnn!!!! aiyo0o0o.. klu ampa nk tau.. awin nk apdate part 3 ni ja mkn masa 2 hari.. ermmm.. d sebabkan kekengan masa yg tidak mengizinkan... ceeewahhh.. apa celop???

BERSAMBUNG.... nantikan kisah kami ke ANCIENT EGYPT lak..




0 comments:

Post a Comment

said