Pages

Wednesday, February 1, 2012

::.. No.. Ais.. No.. Ais.. Haahha ..::

ASSALAMUALAIKUM...
cepat jer masa berlalu.. hari ni dah rabu.. kamis.. jumaat.. then holiday again... cuti sakan lagi la..
tapi tak p mn pun.. awin dok rumah jer kot.. sabtu ada mkn2 ngn famly.. dh jnji nk masak2 semua.. ala2 port luck.. ermm nice gak.. hari tu punya gambar BBQ pun awin tak masuk lagi.. tapi cuti panjang ni boleh la kot kan.. insyaALLAH..

yg nie awin video masa kami tggl 2 org.. boring tak tau nk buat apa.. saja gatai dok kacau gurl.. air tin longan kurma awin baru bawa kuar dari peti ais.. saja letak kat perut gurl.. alahaiii punya gelak sakan.. ingatkkan nk bebai ka apa.. sukaaaa pulakkk rupanyaaa.. aisya.. aisya..

mmg sejuk sangat2 tin tu... bila kena tu mcm ada short sikit.. hahahaha..



video


apa la nk jadi kan klu hr2 awin tanpa gurl? alahaiiii boring tak terkata.. confom tingat gelak dia tu.. yg 24 jam asik hepy jaaa..

mlm ni awin dah set ngn kawan2.. ngn ibu dini.. ngn daddy chenko.. ngn mummy ana.. nk p tgk bola.. USM FC vs KEDAH FC at stadium USM. Jom sapa nak folo kitaorg!! meriahkan lagi stadium tu.. nk bawa aisya gurl.. klu u ollss nk tauuu.. gurl mmg minat bolaaa.. terserlah okkk... iskh2... no la gurl.. netbal ok!! hahahaha...



0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...

ASSALAMUALAIKUM...
cepat jer masa berlalu.. hari ni dah rabu.. kamis.. jumaat.. then holiday again... cuti sakan lagi la..
tapi tak p mn pun.. awin dok rumah jer kot.. sabtu ada mkn2 ngn famly.. dh jnji nk masak2 semua.. ala2 port luck.. ermm nice gak.. hari tu punya gambar BBQ pun awin tak masuk lagi.. tapi cuti panjang ni boleh la kot kan.. insyaALLAH..

yg nie awin video masa kami tggl 2 org.. boring tak tau nk buat apa.. saja gatai dok kacau gurl.. air tin longan kurma awin baru bawa kuar dari peti ais.. saja letak kat perut gurl.. alahaiii punya gelak sakan.. ingatkkan nk bebai ka apa.. sukaaaa pulakkk rupanyaaa.. aisya.. aisya..

mmg sejuk sangat2 tin tu... bila kena tu mcm ada short sikit.. hahahaha..



video


apa la nk jadi kan klu hr2 awin tanpa gurl? alahaiiii boring tak terkata.. confom tingat gelak dia tu.. yg 24 jam asik hepy jaaa..

mlm ni awin dah set ngn kawan2.. ngn ibu dini.. ngn daddy chenko.. ngn mummy ana.. nk p tgk bola.. USM FC vs KEDAH FC at stadium USM. Jom sapa nak folo kitaorg!! meriahkan lagi stadium tu.. nk bawa aisya gurl.. klu u ollss nk tauuu.. gurl mmg minat bolaaa.. terserlah okkk... iskh2... no la gurl.. netbal ok!! hahahaha...



0 comments:

Post a Comment

said