Pages

Tuesday, February 21, 2012

::.. Perghhhhh gila mahaiiiii - part 4 US S'pore ..::

ASSALAMUALAIKUM..

PART 1
PART 2
PART 3

mood malas sebenarnya nk hapdate.. tpi kena jugak la... bukan senang oo0o0 nk habiskan part ke singapore ni.. adoiiii.. 1st time awin buat ber'episod' ni.. jom layannnn kisah selanjutnya bila kami menjejakkan kaki ke ANCIENT EGYPT.. ni kisah ala2 THE MUMMY laaa... dekat sini tak bnyk sgt tmpt yang menarik.. cuma yang menariknya kat sini depa punya indoor ROLLER COSTER.. ok.. kat dalam apa barang pun ampa tak blh bawa masuk ok.. semua kena simpan.. klu takda org pegang locker ada d sediakan.. tapi mahaiiii.. ada kot dlm $20 kot.. tak sure laaa.. tapi ampa try la p ushar.. ok utk ampa nk tau.. satu2nya tmpt ni ja ada surau utk solat.. so... tanya la kat org2 situ.. sbb suraunya sangatlah tersorok..
eh... hr tuh awin lupa la nk habaq... toilet depa ni.. semua takda ayaq ok!!!! tapi ampa jangan takut.. ampa blh pilih toilet paling hujung sekali.. sbb toilet tu ja akan ada ayaq... so tak pyh ampa dok bawa botol mineral susah2 nk usung.. :)





ternakpak bnda ni.. TREASURE HUNTERS.. ampa blh bygkan tak klu sebut jaaaa treasure hunts ni.. sure advanture kan.. hehe... moh awin citerrr...





kereta yang bakal kami naiki utk tresure hunters nya nnti... tgk tu.. cara depa pakai pun depa dah ambik mood.




haaaa... ni lagi satu nk habaq... pasai ayaq jugak ok... ampa jgn dok raplah jingga nk usung mineral berbotol2 ka.. ayaq berjug2 ka... sebab.. kat USS.. merata cerukkk akan ada dispenser ni.. ampa blh ambil free jaaaa.. so.. cukup la klu ampa ada 1 bekas atau beli ja bekas kat USS tu.. sbb botol2 depa cantik2!!!!



haaaaa... nmpk??? ramai??? ok!! kami tetap Q jugak... sbb bukan senang kan nak sampai sini..



anak dara dah stat dah dok garu sana garu sini... tapi mood ok!! langsung tak nangis!!



tukaq pulak.. mama pulak dukung, papa lak ambik gambar...


ok.. now.. we go 4 treasure hunters!!!!
hahahaha... tak adventure langsung!!!! just naik... ronda pelan2... tgk sana tgk sini...
tapi kira ok la... bg anak dara ni naik..



kami jumpa ulaq u!!!!



wahhhhhh... wang emas!!!! ka jongkong emas??? muahahaha...










ok.. habisss... kita p lain pulak... letih dan penat adventures bersama anak dara tadi.. kekekeke...





bila sampai je ke sesuatu themes tu.. depa akan buat suasana tu sebijik macam kat tmpt tu.. tgk tu.. CAIRO MARKET.. hehehe.. realnya punya rasa mcm kat sana.. ngn batu2 batanya..



naaaaaahhh... hambik kauuuu gila besaqqqqq...





nmpk tak tajuk awin??? apa yang mahai??? mesti semua tertanya kan... naaaa meh sini nk citer... d sebabkan kami dah kehausan!!! kami pun nk la beli ayaq.. tp dr mula awin dh nmpk bekas ni!!! kat transformer masa tu... masa tgk tu.. terus kata.. wahhhh cantik.. tingat la kat anak teruna tu... mesti suka kan.. p la tanya.. sekali dia kata.. $28.80... perghhhhh MAHAAAIIIII U!!!!! sbb klu duit mesia most to RM70.. just bottle yg ada kepala transformer!!
masa tu terus diam.. aishhh.. rugi duit!!
tapiiiiiiiiii... bila dah dok nmpk bnyk sgt.. mula laaa iman tak kuat... haishhh tak tahan aih.. awin kata kat papa... nak beli la.. then papa kata.. beli jer la dah nk beli..
huh!! ok.. confom beli... hahahaha..
dah beli.. dia akan boh ayaq.. ikut ayaq apa yg kita mau.. so awin pilih ice lemon tea... klu habis ayaq tu.. blh refill $2. duit mesia most to RM5.



beli mahai2... kena pos la dulu..



papa tlh mengantungkannyaaa.. hehe


dah last tu.. ternampak plak org ni... ok la.. snap sat.. then nantikan sambungan awin di themes LOST WORLD!! ada yang superb di sana.....



0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...

ASSALAMUALAIKUM..

PART 1
PART 2
PART 3

mood malas sebenarnya nk hapdate.. tpi kena jugak la... bukan senang oo0o0 nk habiskan part ke singapore ni.. adoiiii.. 1st time awin buat ber'episod' ni.. jom layannnn kisah selanjutnya bila kami menjejakkan kaki ke ANCIENT EGYPT.. ni kisah ala2 THE MUMMY laaa... dekat sini tak bnyk sgt tmpt yang menarik.. cuma yang menariknya kat sini depa punya indoor ROLLER COSTER.. ok.. kat dalam apa barang pun ampa tak blh bawa masuk ok.. semua kena simpan.. klu takda org pegang locker ada d sediakan.. tapi mahaiiii.. ada kot dlm $20 kot.. tak sure laaa.. tapi ampa try la p ushar.. ok utk ampa nk tau.. satu2nya tmpt ni ja ada surau utk solat.. so... tanya la kat org2 situ.. sbb suraunya sangatlah tersorok..
eh... hr tuh awin lupa la nk habaq... toilet depa ni.. semua takda ayaq ok!!!! tapi ampa jangan takut.. ampa blh pilih toilet paling hujung sekali.. sbb toilet tu ja akan ada ayaq... so tak pyh ampa dok bawa botol mineral susah2 nk usung.. :)





ternakpak bnda ni.. TREASURE HUNTERS.. ampa blh bygkan tak klu sebut jaaaa treasure hunts ni.. sure advanture kan.. hehe... moh awin citerrr...





kereta yang bakal kami naiki utk tresure hunters nya nnti... tgk tu.. cara depa pakai pun depa dah ambik mood.




haaaa... ni lagi satu nk habaq... pasai ayaq jugak ok... ampa jgn dok raplah jingga nk usung mineral berbotol2 ka.. ayaq berjug2 ka... sebab.. kat USS.. merata cerukkk akan ada dispenser ni.. ampa blh ambil free jaaaa.. so.. cukup la klu ampa ada 1 bekas atau beli ja bekas kat USS tu.. sbb botol2 depa cantik2!!!!



haaaaa... nmpk??? ramai??? ok!! kami tetap Q jugak... sbb bukan senang kan nak sampai sini..



anak dara dah stat dah dok garu sana garu sini... tapi mood ok!! langsung tak nangis!!



tukaq pulak.. mama pulak dukung, papa lak ambik gambar...


ok.. now.. we go 4 treasure hunters!!!!
hahahaha... tak adventure langsung!!!! just naik... ronda pelan2... tgk sana tgk sini...
tapi kira ok la... bg anak dara ni naik..



kami jumpa ulaq u!!!!



wahhhhhh... wang emas!!!! ka jongkong emas??? muahahaha...










ok.. habisss... kita p lain pulak... letih dan penat adventures bersama anak dara tadi.. kekekeke...





bila sampai je ke sesuatu themes tu.. depa akan buat suasana tu sebijik macam kat tmpt tu.. tgk tu.. CAIRO MARKET.. hehehe.. realnya punya rasa mcm kat sana.. ngn batu2 batanya..



naaaaaahhh... hambik kauuuu gila besaqqqqq...





nmpk tak tajuk awin??? apa yang mahai??? mesti semua tertanya kan... naaaa meh sini nk citer... d sebabkan kami dah kehausan!!! kami pun nk la beli ayaq.. tp dr mula awin dh nmpk bekas ni!!! kat transformer masa tu... masa tgk tu.. terus kata.. wahhhh cantik.. tingat la kat anak teruna tu... mesti suka kan.. p la tanya.. sekali dia kata.. $28.80... perghhhhh MAHAAAIIIII U!!!!! sbb klu duit mesia most to RM70.. just bottle yg ada kepala transformer!!
masa tu terus diam.. aishhh.. rugi duit!!
tapiiiiiiiiii... bila dah dok nmpk bnyk sgt.. mula laaa iman tak kuat... haishhh tak tahan aih.. awin kata kat papa... nak beli la.. then papa kata.. beli jer la dah nk beli..
huh!! ok.. confom beli... hahahaha..
dah beli.. dia akan boh ayaq.. ikut ayaq apa yg kita mau.. so awin pilih ice lemon tea... klu habis ayaq tu.. blh refill $2. duit mesia most to RM5.



beli mahai2... kena pos la dulu..



papa tlh mengantungkannyaaa.. hehe


dah last tu.. ternampak plak org ni... ok la.. snap sat.. then nantikan sambungan awin di themes LOST WORLD!! ada yang superb di sana.....



0 comments:

Post a Comment

said