Pages

Wednesday, February 8, 2012

::.. bercanda di jalanan ..::

ASSALAMUALAIKUM...
nak cerita kisah cuti panjang yang tak tau nk p mana.. sana sini penuh kesesakan lalu lintas.. ya ampunnnnn gilaaa!!! stresss... lebih baik ampa tak yah dok kuar laaa.. dk rumah lagi bagusss.. takpun kuar utk perlu sahajaaaa.. haishhh habiskan minyak ketaaaa jaaa.. seyessss mmg penang JAMMEEEEEEDDDDD!!! semua pakat dok nak masuk kat dalam penang pasai pa tak tau laaaaa... ,best ka?? yaaa penang best ok!!! ,makan macam2 terutamnyaaaa NASI KANDAQ ok.. p la mana ceruk pun.. ampa mesti nk bablik penang cari nasi kandaq.. awin aci kerat jari ok!!!.. (berani keeeee??)
pada awin... DEEN TERBAEKK.. tp tak semua lidah kita sama kan.. ada yng suka LINE CLEAR, KAYU, ,NASI KANDAR BERATUR.. tapi baru2 ni kami p mkn kat HAMEEDIYAH camble street.. tak la ramai sgt.. ok jer... kat sini tak leh mkn selalu sbb nnti pokaiii.. hahaha... agak mahal makanan kat situ.. tapi berbaloi ok..... sodapppp!! awin paling suka ROTI NAN depaaa... en asben plak dah kena sampuk ngn NASI BERIANI depa plakk... ambik ayam ngn daging.. perghhh.. sempoiiiii org penang kata,..

ok.. balik citer yang awin kata jame tahap gaban tu.. asalnya kami ni nk p STRAITS QUAY ja.. en asben kata dia nk p melawat 'BOT DIA' (bueeeekkk)... adoiiii klu betui laaaa.. makcikkkk berbanggaaa ok!! tapiiiii.... cakap pakai ayaq liur jer laaa.. hahahaha... mmg jame yang tak di sangkakan... tp sbb dah lalu tu.. terpksa tempuh la jugakkk.. kami p tesco dl sbb awin lapaq ,MC'D.. so tapau doble cheeseburger utk en asben.. n awin tapau ayam goreng spicy coz niat d hati nk lepak kat starbucks sambil suap anak dara tu muffin starbuck.. muffin depa sedapppp!! tak caya ampa try,,,, lembut ja masuk dlm mulut tu.. anak dara pun klu makan laju jaaaa..


ok.. habis citer tu semuaaa.. ni citer bawa anak dara naik feri lak... sbb kami pk2.. anak dara tak pernah lagi naik feri.. so excited nk bawa dia naik.. nk tgk apa reaksi dia... cehhh.. rupanyaaaa tak takut langsung.. sonokkkkk...



tengok tu... siap pegang kuat2 lagi tmpt tu..
bila tarik tak mau nk lepas.. dok syok tgk ayaq kot..
next time kita naik lagi ok baby!!




anak dara yang keletihan... sampai senget2 haaaaa...







yang ni aksi yang terkejut sbb mama dia tiba2 mai depan mata mai snap.... haaaa itu la ropenyaaa bila terkejuttt... tak bulat mana pun la aisya... tak yah dok jegeeeee sgttt... hahaha



0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...

ASSALAMUALAIKUM...
nak cerita kisah cuti panjang yang tak tau nk p mana.. sana sini penuh kesesakan lalu lintas.. ya ampunnnnn gilaaa!!! stresss... lebih baik ampa tak yah dok kuar laaa.. dk rumah lagi bagusss.. takpun kuar utk perlu sahajaaaa.. haishhh habiskan minyak ketaaaa jaaa.. seyessss mmg penang JAMMEEEEEEDDDDD!!! semua pakat dok nak masuk kat dalam penang pasai pa tak tau laaaaa... ,best ka?? yaaa penang best ok!!! ,makan macam2 terutamnyaaaa NASI KANDAQ ok.. p la mana ceruk pun.. ampa mesti nk bablik penang cari nasi kandaq.. awin aci kerat jari ok!!!.. (berani keeeee??)
pada awin... DEEN TERBAEKK.. tp tak semua lidah kita sama kan.. ada yng suka LINE CLEAR, KAYU, ,NASI KANDAR BERATUR.. tapi baru2 ni kami p mkn kat HAMEEDIYAH camble street.. tak la ramai sgt.. ok jer... kat sini tak leh mkn selalu sbb nnti pokaiii.. hahaha... agak mahal makanan kat situ.. tapi berbaloi ok..... sodapppp!! awin paling suka ROTI NAN depaaa... en asben plak dah kena sampuk ngn NASI BERIANI depa plakk... ambik ayam ngn daging.. perghhh.. sempoiiiii org penang kata,..

ok.. balik citer yang awin kata jame tahap gaban tu.. asalnya kami ni nk p STRAITS QUAY ja.. en asben kata dia nk p melawat 'BOT DIA' (bueeeekkk)... adoiiii klu betui laaaa.. makcikkkk berbanggaaa ok!! tapiiiii.... cakap pakai ayaq liur jer laaa.. hahahaha... mmg jame yang tak di sangkakan... tp sbb dah lalu tu.. terpksa tempuh la jugakkk.. kami p tesco dl sbb awin lapaq ,MC'D.. so tapau doble cheeseburger utk en asben.. n awin tapau ayam goreng spicy coz niat d hati nk lepak kat starbucks sambil suap anak dara tu muffin starbuck.. muffin depa sedapppp!! tak caya ampa try,,,, lembut ja masuk dlm mulut tu.. anak dara pun klu makan laju jaaaa..


ok.. habis citer tu semuaaa.. ni citer bawa anak dara naik feri lak... sbb kami pk2.. anak dara tak pernah lagi naik feri.. so excited nk bawa dia naik.. nk tgk apa reaksi dia... cehhh.. rupanyaaaa tak takut langsung.. sonokkkkk...



tengok tu... siap pegang kuat2 lagi tmpt tu..
bila tarik tak mau nk lepas.. dok syok tgk ayaq kot..
next time kita naik lagi ok baby!!




anak dara yang keletihan... sampai senget2 haaaaa...







yang ni aksi yang terkejut sbb mama dia tiba2 mai depan mata mai snap.... haaaa itu la ropenyaaa bila terkejuttt... tak bulat mana pun la aisya... tak yah dok jegeeeee sgttt... hahaha



0 comments:

Post a Comment

said