Pages

Tuesday, February 21, 2012

::.. Papa Day!! ..::

ASSALAMUALAIKUM...
tak hbs lg N3 singapore... tiba2 mencelah sekejap... hehe.. tak masuk rasa tak best lakk..
dgr tajuk pun blh tau kan... PAPA DAY!!

"semoga ALLAH berkati usia papa, d beri rahmatNYA, di beri hidayahNYA, d beri kesihatan yg smpurna.. tks to complete me n luv u much2!!!!"

awin plan nk kuar, tp sejak anak dara tu terlebih aktifnya.. memikirkan nk p mkn, akan jadi terbantut sebab ribut nnti kedai tu.. ermmm.. spoil ja.. hahaha... so awin rasa better masak ja kat rumah yang somting specel.. lain dr lain.. kan..kan.. kan... jimat pun jimat n lebih rasa kot.. sbb air tangan sorang is3 kan... hehehehe... betapa baiknyaaaaaa awin!! ecececehhh..

tak tau nk mask apa actualy.. p tesco.. just ambik2.. then macam terlintas, nak ada nasi coz papa p gym, so mmg lapaq thp dinosor... ermmm.. nk ada gak wetern..., ok!!! idea is coming!! ala2 kenny rogers pun best!!! tp resepi sndiri la kan... ehehe.. takpa.. janji sodappp..

moh la intaiiii apa yg awin masak.. simple but delicious!!!! papa said.. 'tgk la bini sapa yg masak' aisehhhhh kembang herot semua ada...



taraaaaaaa..... specel 4 u my dear monster...



mkn sampai lebam!!! sbb ayam dia big size!!!



tiba2 teringat kenangan2 bercinta kami dl.. ahakzzzz... gatai kan.. kami kenai tak lama sangat.. dlm 1thn ++ cmtu.. then decide utk merapatkan lagi silaturahim..


sweet like a candy!!! masa ni kat bukit tinggi.. pssttt.. masa ni awin gila kuruih sbb diet tak hingat duniaaa.. adoiiii jelessss tgk gambar sndiri.. bila laaa ,nk mula diet balik niiii... diet..oooo diet.. kembalikan la aura mu ituuuu!!!!




alololo... comey moment ni... u complete me my dear..
tiada yg lebih indah apabila org yg kita syg sudi berkongsi kasih dgn kita utk selamanya...




di antara awal perkenalan kami... sekejap jeee masa berlalu..

Hopefully all ur dream may come true.. i know u can do it better than that.. luv u!!!!!


0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...

ASSALAMUALAIKUM...
tak hbs lg N3 singapore... tiba2 mencelah sekejap... hehe.. tak masuk rasa tak best lakk..
dgr tajuk pun blh tau kan... PAPA DAY!!

"semoga ALLAH berkati usia papa, d beri rahmatNYA, di beri hidayahNYA, d beri kesihatan yg smpurna.. tks to complete me n luv u much2!!!!"

awin plan nk kuar, tp sejak anak dara tu terlebih aktifnya.. memikirkan nk p mkn, akan jadi terbantut sebab ribut nnti kedai tu.. ermmm.. spoil ja.. hahaha... so awin rasa better masak ja kat rumah yang somting specel.. lain dr lain.. kan..kan.. kan... jimat pun jimat n lebih rasa kot.. sbb air tangan sorang is3 kan... hehehehe... betapa baiknyaaaaaa awin!! ecececehhh..

tak tau nk mask apa actualy.. p tesco.. just ambik2.. then macam terlintas, nak ada nasi coz papa p gym, so mmg lapaq thp dinosor... ermmm.. nk ada gak wetern..., ok!!! idea is coming!! ala2 kenny rogers pun best!!! tp resepi sndiri la kan... ehehe.. takpa.. janji sodappp..

moh la intaiiii apa yg awin masak.. simple but delicious!!!! papa said.. 'tgk la bini sapa yg masak' aisehhhhh kembang herot semua ada...



taraaaaaaa..... specel 4 u my dear monster...



mkn sampai lebam!!! sbb ayam dia big size!!!



tiba2 teringat kenangan2 bercinta kami dl.. ahakzzzz... gatai kan.. kami kenai tak lama sangat.. dlm 1thn ++ cmtu.. then decide utk merapatkan lagi silaturahim..


sweet like a candy!!! masa ni kat bukit tinggi.. pssttt.. masa ni awin gila kuruih sbb diet tak hingat duniaaa.. adoiiii jelessss tgk gambar sndiri.. bila laaa ,nk mula diet balik niiii... diet..oooo diet.. kembalikan la aura mu ituuuu!!!!




alololo... comey moment ni... u complete me my dear..
tiada yg lebih indah apabila org yg kita syg sudi berkongsi kasih dgn kita utk selamanya...




di antara awal perkenalan kami... sekejap jeee masa berlalu..

Hopefully all ur dream may come true.. i know u can do it better than that.. luv u!!!!!


0 comments:

Post a Comment

said