Pages

Tuesday, November 15, 2011

::.. P A D D I N G T O N ..::


Assalamualaikum..
jeng..jeng..jeng... kita story pasai makan lakk.. asik kisah yg sama jaaa.. boring aihhh.. cemuih org penang kata.. nk meloya dah citer2 sama nie.. sekali sekala jom kita telan ayaq liuq sama2.. sbbnyaaa... baru2 ni awin p lunch di PADDINGTON HOUSE OF PANCAKES.. maklumlah hari jumaat lunch panjang so blh la merongeng lama skit.. sembang2.. b4 tis p KENNY ROGGERS.. wit IBU dini IBU adam ismat.. Kali ni p GENG2 mummy gak.. tapi 3 HOT MAMA's.. Decide nk p paddington sbb tak pernah try lagi.. depa dok citer kata sedap la apa la dia punya pancakes tu.. takpa2.. jom kita try tgk.. klu sedap leh p lagi ok..



yg nie menu MAMA AISYA menunyaaa.. entah dh lupa.. tapi lebih kurang macam GRILLED LAMB kot.. hehe.. pancakes nyeerr cheese.. sangat2 sedappp sila la pilih ini ok.. saya dh jatuh cinta sama pancakes diaaaaaaaaaaa... sedappp macam dok atas awan dok terbang2 tuuu..




yg nie lak.. menu ANAK TERUNA saya... mmg suggest burger ni haaa... daging diaaa sedapppp bangatttt... rasa semua cukup...



yg dok senyum simpul nie... menu MAKSU saya a.k. a MAMA IRFAN & ADAM
Menunya entah... lupa terussss... hahaha.. sowyyyy.. tapi tau kata ayam,,



yg nie lak menu MY SISTA.. sis awin la yg dok citer sgt segala bagai pasai PADDINGTON ni... sapa swoh hg citer.. la ni hg bawa la kami.. hehehe... tp mmg sedap lah..

Moral of the story... memang sedap.. suggest jugak pada sesiapa yg blm pernah mkn hokeyyy..

0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...


Assalamualaikum..
jeng..jeng..jeng... kita story pasai makan lakk.. asik kisah yg sama jaaa.. boring aihhh.. cemuih org penang kata.. nk meloya dah citer2 sama nie.. sekali sekala jom kita telan ayaq liuq sama2.. sbbnyaaa... baru2 ni awin p lunch di PADDINGTON HOUSE OF PANCAKES.. maklumlah hari jumaat lunch panjang so blh la merongeng lama skit.. sembang2.. b4 tis p KENNY ROGGERS.. wit IBU dini IBU adam ismat.. Kali ni p GENG2 mummy gak.. tapi 3 HOT MAMA's.. Decide nk p paddington sbb tak pernah try lagi.. depa dok citer kata sedap la apa la dia punya pancakes tu.. takpa2.. jom kita try tgk.. klu sedap leh p lagi ok..



yg nie menu MAMA AISYA menunyaaa.. entah dh lupa.. tapi lebih kurang macam GRILLED LAMB kot.. hehe.. pancakes nyeerr cheese.. sangat2 sedappp sila la pilih ini ok.. saya dh jatuh cinta sama pancakes diaaaaaaaaaaa... sedappp macam dok atas awan dok terbang2 tuuu..




yg nie lak.. menu ANAK TERUNA saya... mmg suggest burger ni haaa... daging diaaa sedapppp bangatttt... rasa semua cukup...



yg dok senyum simpul nie... menu MAKSU saya a.k. a MAMA IRFAN & ADAM
Menunya entah... lupa terussss... hahaha.. sowyyyy.. tapi tau kata ayam,,



yg nie lak menu MY SISTA.. sis awin la yg dok citer sgt segala bagai pasai PADDINGTON ni... sapa swoh hg citer.. la ni hg bawa la kami.. hehehe... tp mmg sedap lah..

Moral of the story... memang sedap.. suggest jugak pada sesiapa yg blm pernah mkn hokeyyy..

0 comments:

Post a Comment

said