Pages

Thursday, November 17, 2011

::.. Boling time ..::

Assalamualaikum... yeayyyy.. cek suka hari ni.. sbb lagi 1 hari kerja.. dah cuti pulokkk.. iskh.. masa sat sggh berlalu... semakin cepat masa berlalu.. semakin bnyk jugak dosa2 kita kat atas muka bumi... nauzubillah... klu blh biarlah setiap hari kita.. adalah hari yang baik utk kita lalui.. penuhi dgn pahala dari dosa.. InsyaALLAH...

nak menceritakan cerita semalam.. kami semua telah membolingkan diri di sunshine square.. iskh.. lama sggh tak kuar ngn member2 ni.. dulu klu masa time solo.. kerap kalinya.. kami akan gether2.. tak kira la kemana.. karok.. boling.. wayang.. makan2.. kelah2.. blh d katakan ada saja xtvt yang berlangsung.. tapi bila ada yg dh berumahlif... kekerapan tu dah berkurangan.. yer la.. for me.. famly come 1st.. :) my happiness... right??? hand's up plsss!!! hheehe... sebenarnya hat ni tak dirancang pun.. baru plan pagi kelmarin.. tup2 jadi. selalu bnda2 mcm ni mmg tak blh nk d rancang.. kena main serbu ja.. baru menjadi.. klu dok plan awai2 ni.. yg harusss confom tak jadi... percaya tak?? alwayssss kan... so semalam kami semua dah sepakat n berpakat2 jumpa kat boling SS pukul 9pm.. tapi mcm biasa.. lewat la dlm 15-20 minit.. bukan sorang.. but all... :) tapi takpa.. yang penting berjalan lancar n enjoyyy...

1st tu kami amik 1 game ja.. eh..eh.. sebelum tu nk habaq... semenjak SS renovate bowl baru ni... awin tak pernah lagi jejak.. ni la 1st time.. cantikkk no0o0o.. dah tak mcm dulu.. la ni punya ada classsss kauuu... memang nice.. dgn lukisan dan wallpaper.. pastu dia punya screen pun sempoi cara design mata2 players.. serba serbi quite nice.. mmg selesa.. better than mega kottt.. hehe... mula tu kami main 1 game ja... sesi memanaskan diri dan mencucikan longkang2 d lane berkenaan.. hahaha.. then bila longkang2 dah bersih dek d cuci oleh kami2 ni.. baru la kami ambik 2nd game... haaaa... hat nie baru aura dok mai dah.. baru rancakk.. hehe... sampai la depa ni amik game utk kali ke 3.. semangatttt.. sebenarnya.. depa2 ni ada game 27hb ni.. ngn student farmasi.. tuh yg beria nk pulun test tu..


cer tgk ni.. perbincangan yang hebat.. macam mn depa nk plan nnti klu during tournament nnti.. hahahaha.. beria la sangaaattttt depa2 niii..



en ding a.k.a Pokdinz.. mu senyum gapo???



apa kes la sarip dol ni???




aisya gurl wit abg dinie.. haha.. abg dinie kena tarik rambut ngn aisya gurl tapi abg dinie masih blh control encem ok.. nk tangkap gambar punya pasall...




aksi berani berani... tak tahannnn... nk pose ja.. harusss tangan tu kat pp... hahahaha.. look like who dinie?


aisya gurl diam ja... tak merengek apa pun.. setia menemani mama main boling.. penyokong setia mama ni...



my BFF..



anak2 ibu.. ibu ambik berkat.. mana tau kot blh gurl lak lepas ni..



sesi merakamkan video aksi2 pemain..

End Of d Story... kami balik sekitar jam 11 lbh..



0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...

Assalamualaikum... yeayyyy.. cek suka hari ni.. sbb lagi 1 hari kerja.. dah cuti pulokkk.. iskh.. masa sat sggh berlalu... semakin cepat masa berlalu.. semakin bnyk jugak dosa2 kita kat atas muka bumi... nauzubillah... klu blh biarlah setiap hari kita.. adalah hari yang baik utk kita lalui.. penuhi dgn pahala dari dosa.. InsyaALLAH...

nak menceritakan cerita semalam.. kami semua telah membolingkan diri di sunshine square.. iskh.. lama sggh tak kuar ngn member2 ni.. dulu klu masa time solo.. kerap kalinya.. kami akan gether2.. tak kira la kemana.. karok.. boling.. wayang.. makan2.. kelah2.. blh d katakan ada saja xtvt yang berlangsung.. tapi bila ada yg dh berumahlif... kekerapan tu dah berkurangan.. yer la.. for me.. famly come 1st.. :) my happiness... right??? hand's up plsss!!! hheehe... sebenarnya hat ni tak dirancang pun.. baru plan pagi kelmarin.. tup2 jadi. selalu bnda2 mcm ni mmg tak blh nk d rancang.. kena main serbu ja.. baru menjadi.. klu dok plan awai2 ni.. yg harusss confom tak jadi... percaya tak?? alwayssss kan... so semalam kami semua dah sepakat n berpakat2 jumpa kat boling SS pukul 9pm.. tapi mcm biasa.. lewat la dlm 15-20 minit.. bukan sorang.. but all... :) tapi takpa.. yang penting berjalan lancar n enjoyyy...

1st tu kami amik 1 game ja.. eh..eh.. sebelum tu nk habaq... semenjak SS renovate bowl baru ni... awin tak pernah lagi jejak.. ni la 1st time.. cantikkk no0o0o.. dah tak mcm dulu.. la ni punya ada classsss kauuu... memang nice.. dgn lukisan dan wallpaper.. pastu dia punya screen pun sempoi cara design mata2 players.. serba serbi quite nice.. mmg selesa.. better than mega kottt.. hehe... mula tu kami main 1 game ja... sesi memanaskan diri dan mencucikan longkang2 d lane berkenaan.. hahaha.. then bila longkang2 dah bersih dek d cuci oleh kami2 ni.. baru la kami ambik 2nd game... haaaa... hat nie baru aura dok mai dah.. baru rancakk.. hehe... sampai la depa ni amik game utk kali ke 3.. semangatttt.. sebenarnya.. depa2 ni ada game 27hb ni.. ngn student farmasi.. tuh yg beria nk pulun test tu..


cer tgk ni.. perbincangan yang hebat.. macam mn depa nk plan nnti klu during tournament nnti.. hahahaha.. beria la sangaaattttt depa2 niii..



en ding a.k.a Pokdinz.. mu senyum gapo???



apa kes la sarip dol ni???




aisya gurl wit abg dinie.. haha.. abg dinie kena tarik rambut ngn aisya gurl tapi abg dinie masih blh control encem ok.. nk tangkap gambar punya pasall...




aksi berani berani... tak tahannnn... nk pose ja.. harusss tangan tu kat pp... hahahaha.. look like who dinie?


aisya gurl diam ja... tak merengek apa pun.. setia menemani mama main boling.. penyokong setia mama ni...



my BFF..



anak2 ibu.. ibu ambik berkat.. mana tau kot blh gurl lak lepas ni..



sesi merakamkan video aksi2 pemain..

End Of d Story... kami balik sekitar jam 11 lbh..



0 comments:

Post a Comment

said