Pages

Sunday, October 30, 2011

Duhai hati..


Salam... n selamat malam.. dah pkl 12.37am... mata ni tak leh nk tido lakk..
aisya pun sama.. tapi now dia dah lena.. entah kenapa hari ni aisya ssh plak nk tido.. selalu senang.. hr ni macam bnyk lak ragamnya.. do no la y...

Nak citer kisah hari ni... entah kenapa.. hati ni rasa tak sedap.. memikirkan sesuatu hal.. bila tak pk.. ook la.. tapi bila pk.. adussss.. sshnyaaa hati ini. makin tak nak d pk.. makin lak dia datang.. adoiiiii... pergilaaa engkau jauh2 duhai hati yg lara ituuuuu... benci ngn perasaan itu...

Jom la kita lupakan kisah duhai hati tu kejap... pening aihhhh dok pikiaq... ,roplah...roplah...
jom nk citer hal hr ni... pkl 2 pm after zohor kitaorg kuar rumah dah... p mkn kat giant.. then ke hospital lawat abah.. then balik dr tu p buat keta cek.. lampu n segala bagai lagi la.. then p cari mkn,.. utk mkn mlm... then terus blk rumah... lepak2.. tgk master chef.. tgk ,citer pebret en hasben channel 551... the lost type... ngeriiii cek tgk... till now cek tak leh tidoq lagi.. layannnnn fb .. layannnn blogger... lagi nk layan apa ntah laaaa...

Dah..dah... nk tutup n3 ni.. peninggggg....


0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...


Salam... n selamat malam.. dah pkl 12.37am... mata ni tak leh nk tido lakk..
aisya pun sama.. tapi now dia dah lena.. entah kenapa hari ni aisya ssh plak nk tido.. selalu senang.. hr ni macam bnyk lak ragamnya.. do no la y...

Nak citer kisah hari ni... entah kenapa.. hati ni rasa tak sedap.. memikirkan sesuatu hal.. bila tak pk.. ook la.. tapi bila pk.. adussss.. sshnyaaa hati ini. makin tak nak d pk.. makin lak dia datang.. adoiiiii... pergilaaa engkau jauh2 duhai hati yg lara ituuuuu... benci ngn perasaan itu...

Jom la kita lupakan kisah duhai hati tu kejap... pening aihhhh dok pikiaq... ,roplah...roplah...
jom nk citer hal hr ni... pkl 2 pm after zohor kitaorg kuar rumah dah... p mkn kat giant.. then ke hospital lawat abah.. then balik dr tu p buat keta cek.. lampu n segala bagai lagi la.. then p cari mkn,.. utk mkn mlm... then terus blk rumah... lepak2.. tgk master chef.. tgk ,citer pebret en hasben channel 551... the lost type... ngeriiii cek tgk... till now cek tak leh tidoq lagi.. layannnnn fb .. layannnn blogger... lagi nk layan apa ntah laaaa...

Dah..dah... nk tutup n3 ni.. peninggggg....


0 comments:

Post a Comment

said