Pages

Monday, October 24, 2011

Wit luv Aisya..

Assalamualaikum...
Salam Isnin.. ada lagi ka ayat I HATE MONDAY?? hehehe...
so far cek hr ni mmg tak larat sgt nk mai kerja.. sabtu ngn ahad telah berpecah peluh main netball sempena PESTA BOLA JARING.. kaki ngn badan ni jgn cakap a.. mmg outtttt 4 temporary...
dh jln rupa king kong pun ada niee.. waaaa.. sakitttt gilaaa.. tapi hav fun... enjoy sgt ngn gegurls semua.. walaupun ada kalah n menang.. itu semua adat...

Nk N3 hr ni semua bab2 video my anak dara yg cute itu... bnyk sgt simpan kenangan ngn anak dara ni.. suka laaa.. ni antara koleksi yg kami suka tgk aksi aisya gurl.. gelak ngekek.. papa tukang acan.. hehe.. sukanyaaa dia dekat papanyaaa... ni slh satu bukti bhw aisya sgt suka papanyaaaa... ermmmm...

video


hahahaha... nk gelak lagi sekali bila tgk video ni.. sukaaaaanya kamoooo...

ni lak video saat aisya taknak kat mama n nk papa yg dodoiikannn sampai terlentuk habis dia kat dada papa dia... sabor jerlaaa aisya...



video


manjakan itu budak... haiyaaa.. papanya pun sukaaaa bila kata bb manja ngn papa dia.. senyum jaaaaa... ala2 senyum gatai gi tuuuu... sukaaaa yaaa...




0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...

Assalamualaikum...
Salam Isnin.. ada lagi ka ayat I HATE MONDAY?? hehehe...
so far cek hr ni mmg tak larat sgt nk mai kerja.. sabtu ngn ahad telah berpecah peluh main netball sempena PESTA BOLA JARING.. kaki ngn badan ni jgn cakap a.. mmg outtttt 4 temporary...
dh jln rupa king kong pun ada niee.. waaaa.. sakitttt gilaaa.. tapi hav fun... enjoy sgt ngn gegurls semua.. walaupun ada kalah n menang.. itu semua adat...

Nk N3 hr ni semua bab2 video my anak dara yg cute itu... bnyk sgt simpan kenangan ngn anak dara ni.. suka laaa.. ni antara koleksi yg kami suka tgk aksi aisya gurl.. gelak ngekek.. papa tukang acan.. hehe.. sukanyaaa dia dekat papanyaaa... ni slh satu bukti bhw aisya sgt suka papanyaaaa... ermmmm...

video


hahahaha... nk gelak lagi sekali bila tgk video ni.. sukaaaaanya kamoooo...

ni lak video saat aisya taknak kat mama n nk papa yg dodoiikannn sampai terlentuk habis dia kat dada papa dia... sabor jerlaaa aisya...



video


manjakan itu budak... haiyaaa.. papanya pun sukaaaa bila kata bb manja ngn papa dia.. senyum jaaaaa... ala2 senyum gatai gi tuuuu... sukaaaa yaaa...




0 comments:

Post a Comment

said