Pages

Friday, May 29, 2009

~~MenDakI PunCaK GentiNg... ~~





As-salam
actually aku tatau nk wat apa.. nk update blog pun cam malaih jer... aku tngh bersiap nk g vacation. Kali nie nk g genting highland n k.lumpur... mula2 tuh nak nek bas jer tapi cam nk ronda k.l jer.. so nek la keta. tadi pagi aku dah setle semua tntng vacation kami nie.. aku dah setle payment for hotel, aku dah top up touch n go... kain baju.. umah pun dah setle bg kemas.. so nanti balik tk la 10sionn tgk umah semak kan.. hopefully perjalanan kami selamat pergi dan pulangnya ke tanah air tumpah darah.. hehehe (penang)...

0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...





As-salam
actually aku tatau nk wat apa.. nk update blog pun cam malaih jer... aku tngh bersiap nk g vacation. Kali nie nk g genting highland n k.lumpur... mula2 tuh nak nek bas jer tapi cam nk ronda k.l jer.. so nek la keta. tadi pagi aku dah setle semua tntng vacation kami nie.. aku dah setle payment for hotel, aku dah top up touch n go... kain baju.. umah pun dah setle bg kemas.. so nanti balik tk la 10sionn tgk umah semak kan.. hopefully perjalanan kami selamat pergi dan pulangnya ke tanah air tumpah darah.. hehehe (penang)...

0 comments:

Post a Comment

said