Pages

Friday, May 22, 2009

As salam...
salam jumaat 2 all.. muga2 hr segala penghulu nie dpt memberi kita perihal2 yg baik.. lupa segala duka.. lupa segala tangisan..
huhu.. nie la hasif yg aku rindui... i luv u so muchhh n my luv can't stop n still loving u till end my life.. (huhu..)
takda yg menarik la nk cite.. cuma skng nie dlm mood yg tak baper best.. bila mood tak baper best aku slalu ubah laluan aku.. cuba buat bnda lain lak.. cam skng ni.. aku tngh nk ubah haluan perabot umah aku.. dah boring.. so.. bila dah ubah aku rs kelainannya.. secara tak langsung aku pun rasa la hr2 yg aku lalui tak sama mcm dulu lagi.. hehehe... macam2 ada manusia nie.. pelik toiii!!! cuma inginkan kelainan jer... klu nk ubah ehem..ehem... aci x??? hahaha... yerla nk kelainan kan.. (gila toiii aku nie...) weekend nie apa nk buat erk.. ermmm... g jalan2 cari ketenangan.. (nice!..) 2hr pun ok gak.. kat mn erk??... cameron? not bad!.. sungkai?... not bad!.. tgklah cmne... ikut mood.

0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...

As salam...
salam jumaat 2 all.. muga2 hr segala penghulu nie dpt memberi kita perihal2 yg baik.. lupa segala duka.. lupa segala tangisan..
huhu.. nie la hasif yg aku rindui... i luv u so muchhh n my luv can't stop n still loving u till end my life.. (huhu..)
takda yg menarik la nk cite.. cuma skng nie dlm mood yg tak baper best.. bila mood tak baper best aku slalu ubah laluan aku.. cuba buat bnda lain lak.. cam skng ni.. aku tngh nk ubah haluan perabot umah aku.. dah boring.. so.. bila dah ubah aku rs kelainannya.. secara tak langsung aku pun rasa la hr2 yg aku lalui tak sama mcm dulu lagi.. hehehe... macam2 ada manusia nie.. pelik toiii!!! cuma inginkan kelainan jer... klu nk ubah ehem..ehem... aci x??? hahaha... yerla nk kelainan kan.. (gila toiii aku nie...) weekend nie apa nk buat erk.. ermmm... g jalan2 cari ketenangan.. (nice!..) 2hr pun ok gak.. kat mn erk??... cameron? not bad!.. sungkai?... not bad!.. tgklah cmne... ikut mood.

0 comments:

Post a Comment

said