Pages

Monday, May 18, 2009

~besday boyz kena baling teloqq~ wakakaka

hepy bufday 2 u..
hepy bufday 2 u..
hepy bufday 2 'kapan'..
hepy bufday 2 u....
yehhh!!! ada owg kena baling teloq akhirnyaaaa.. wakakakka
nielah kawan aku.. 'kapan'.. ms nie kitaorg semua penaya dia sempena hr jadi dia.. best giler dpt pekena dia.. heheh.. jgn mare erhh..

actually.. wife dia minta pendapat aku utk wat surprise party utk hubby dia.. pk punya pk.. last2 aku dpt 1 ideal nie.. hehe

kunun-kununnya aku nie kol la si kapan minta tlg dtg kat aku tgkkan keta rosak tak leh start.. anak2 hantu semua dah stanby ngn telornye.. tepungnye.. lama jugak kitaorg tggu si mangsa ni.. kata wife dia.. dia dah majuk sbb wife dia tak beli kek utk dia.. hahhahaha.. tak rock toii.. majuk tk pat kek.. kekekeke..

aku pun igtkan plan dah tak menjadi.. nmpknya kena serbu rumah dia la... hehe.. nasib wife dia pandai berlakon.. sampai menitis air mata la ms tue.. barulah si kapan nie nk dtg.. hehe.. siap la ko kapan.

mcm yg di janjikan.. mangsa keadaan dah sampai.. tapi yg tak bestnya.. apehal la pak hamid lak dtg sama serentak ngn kapan. aduihhh.. planning dh lari ckit.. semua anak2 antu dah tak blh tggu lagi.. last skali cengko pecah tong.. dia berusaha keras gak nk pecahkan teloq kat kapan..
hahahha.. akhirnya kapan kena jugak gedebushhh.. perghhhhh..

mau nk gelak guling aku ms tuh.. kapan lari 1500m.. hahahaha.. tak cukup tanah beb!! mn nk lawan.. anak2 antu ckit punya ramai nk blasah dia sorang.. cengko, along, pokdin, im sorry, pak mid, ad, (lan jugak baekkk..) hehehe.. surrender jer la kapan oooiii..
kat 8 biji kapan kena baling teloq siap tempek tepung lagi kot ataihh.. nasib tarak majerin klu tak leh buat kek truihh... nasib miyamoto tak mai.. klu tak.. ermmm habis laaa..

ms aku nk bg kapan potong kek, isau aku dbuatnye... takut2 dia tempek kan krim kek kat muka aku.. habis jer dia potong cepat2 aku larikan kek.. hehehe.. last sekali bini dia yg jadi mangsa krim.. hahahha..

mmg best bufday boy hr tu.. kaw2 punya ksi kat kapan. aduihhh.. tanpa belas kasihan kena hambat.

nie lah aksi bufday boy yg kena baling teloq... hehehe... baekkk punya

hahahaha,, gaya surrender!!! boleh dia letak rokok tanda kalah?? sabar jer la...

menu hr tu... mcm2 ada.. pizza, kfc, limau, tembikai, air oren, sarsi, ice soda.. junk food.. kenyang jugak la.. tks farah, jamu kitaorg mkn. hehehe

nie lah kapan with isteri tercinta...

alahaiiii kapan.. sampai tinga pun lepa taruh tepung erk... boleh wat cokkodok nieee....

nielah perancang majlis yg berjaya pekenakan kapan, kununnya keta rosak.. hehehe... im sorry la bro..

nie plak along ngn wife n zura.... hapening gila mlm tue.. besttt.. nanti kita wat lagi ok.. tggu time mangsa seterusnya lak.. huhu

nielah perancang ke2 majlis nie... tokey teloq... muahahaha... utk semua.. tks kerna menjayakan majlis baling teloq ngn lancarnya walaupun hampir tak berjaya!
luv u all..... muaahhhh!!

0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...

hepy bufday 2 u..
hepy bufday 2 u..
hepy bufday 2 'kapan'..
hepy bufday 2 u....
yehhh!!! ada owg kena baling teloq akhirnyaaaa.. wakakakka
nielah kawan aku.. 'kapan'.. ms nie kitaorg semua penaya dia sempena hr jadi dia.. best giler dpt pekena dia.. heheh.. jgn mare erhh..

actually.. wife dia minta pendapat aku utk wat surprise party utk hubby dia.. pk punya pk.. last2 aku dpt 1 ideal nie.. hehe

kunun-kununnya aku nie kol la si kapan minta tlg dtg kat aku tgkkan keta rosak tak leh start.. anak2 hantu semua dah stanby ngn telornye.. tepungnye.. lama jugak kitaorg tggu si mangsa ni.. kata wife dia.. dia dah majuk sbb wife dia tak beli kek utk dia.. hahhahaha.. tak rock toii.. majuk tk pat kek.. kekekeke..

aku pun igtkan plan dah tak menjadi.. nmpknya kena serbu rumah dia la... hehe.. nasib wife dia pandai berlakon.. sampai menitis air mata la ms tue.. barulah si kapan nie nk dtg.. hehe.. siap la ko kapan.

mcm yg di janjikan.. mangsa keadaan dah sampai.. tapi yg tak bestnya.. apehal la pak hamid lak dtg sama serentak ngn kapan. aduihhh.. planning dh lari ckit.. semua anak2 antu dah tak blh tggu lagi.. last skali cengko pecah tong.. dia berusaha keras gak nk pecahkan teloq kat kapan..
hahahha.. akhirnya kapan kena jugak gedebushhh.. perghhhhh..

mau nk gelak guling aku ms tuh.. kapan lari 1500m.. hahahaha.. tak cukup tanah beb!! mn nk lawan.. anak2 antu ckit punya ramai nk blasah dia sorang.. cengko, along, pokdin, im sorry, pak mid, ad, (lan jugak baekkk..) hehehe.. surrender jer la kapan oooiii..
kat 8 biji kapan kena baling teloq siap tempek tepung lagi kot ataihh.. nasib tarak majerin klu tak leh buat kek truihh... nasib miyamoto tak mai.. klu tak.. ermmm habis laaa..

ms aku nk bg kapan potong kek, isau aku dbuatnye... takut2 dia tempek kan krim kek kat muka aku.. habis jer dia potong cepat2 aku larikan kek.. hehehe.. last sekali bini dia yg jadi mangsa krim.. hahahha..

mmg best bufday boy hr tu.. kaw2 punya ksi kat kapan. aduihhh.. tanpa belas kasihan kena hambat.

nie lah aksi bufday boy yg kena baling teloq... hehehe... baekkk punya

hahahaha,, gaya surrender!!! boleh dia letak rokok tanda kalah?? sabar jer la...

menu hr tu... mcm2 ada.. pizza, kfc, limau, tembikai, air oren, sarsi, ice soda.. junk food.. kenyang jugak la.. tks farah, jamu kitaorg mkn. hehehe

nie lah kapan with isteri tercinta...

alahaiiii kapan.. sampai tinga pun lepa taruh tepung erk... boleh wat cokkodok nieee....

nielah perancang majlis yg berjaya pekenakan kapan, kununnya keta rosak.. hehehe... im sorry la bro..

nie plak along ngn wife n zura.... hapening gila mlm tue.. besttt.. nanti kita wat lagi ok.. tggu time mangsa seterusnya lak.. huhu

nielah perancang ke2 majlis nie... tokey teloq... muahahaha... utk semua.. tks kerna menjayakan majlis baling teloq ngn lancarnya walaupun hampir tak berjaya!
luv u all..... muaahhhh!!

0 comments:

Post a Comment

said