Pages

Monday, May 4, 2009

~~hasil KerJa Yg. MemuaSkan~~




It's Me...

gambo nie ms wedding kawan ako.. mr. azrol..... kami jadi dayang yg tak seiras.. hehe..

yg nie lak... time raya 2008... tema die BIRU....









Hi... hr ni boring gilerrr.. just nk kongsi ngn semua kengkawan benda yg aku baru belajar.... hehe n aku praktikkan utk kengkawan yg selalu ada tok aku.. ni ms my frenz tunang.. aku tatau lorhh nk wat apo..so aku pung edit la gambo2 tunang die.. mmg cantik kwn aku ms nie... cuteeee la lalingg... hopefully sampai ke jinjang pelamin my dearr....










ni gambo yg aku berjaya cantum2kan yg mn menjadi idaman d hati aku.. wakakaka... tuan empunya badan cakap.. cantikkk hehehe.. kembang giler aku.. yerla aku baru 1st time belajo nie... so... puas hati gak la....






aku suka gambo nie.... renungan memukau gitu... ahaksss... jelingan manja la kononnyaa... ala ain.. win tau ain syg die... muahahaha


wahhhhhhhhhh.. dari mata turun ke hati.. dari hati turun ke jantung hehe... apa2 pun win nasihatkan jgn slalu gadoh2.. tak beshhh... hehe.. sekali sekala ok le... sbb bila ada kesilapan di situ ada kekuatan, kekuatan tok kita berdiri sbg seorang wanita... sekali kita silap takkan selamanya silap...



jangan jeling sgt ain..... cikit2 udeh lerrr..... hehehe...





kalo org tanya ni teknik apo.. entoh le.. tak reti aku nk jawab lak.. buat aku reti... mmg tak rugi klu dpt belajo.. at least ada jugak benda baru yg aku belaja... tambah lagi ilmu di dada nie...









gambar di atas nie... aku tlah hitam putihkan n aku kasi warna tang bunga nye aje... sj create something... kepala otak berjalan jer nk buat apa pas ni...





gambo ni pulakss,,, aku highlight tang muka die jer... sj nk bg gimik skit.. hehe.... kononnyaa,,, tapi kira ok la kan..





yg. ni lak.. gambo my best frenzzzz ms tunang... kat pdg meeeeehaa.. hehe.. poyo jer aku ngn jumie ms tue... yer la nk candid la kononnya... tapi menjadi la jugak.. asik2 gambo yg straight forward jer....





alahaiiiii... so cute la lalingggg... senyuman die menawannn.. hehe...





nie plak... playboy penang mali... haha... stylo la konon.. nie gambo ms kitaorg g langkawi.. cuti2 m'sia..





ahaaaaa... nie ms my best frenzzz nikah.. dah jadi bini org yekk.... hehehe.... i wish u all hepi 4ever n ever... dont stop the love.... hehehe.. cantikk bangat kawan aku ms nie..... nmpk lain sgt muka die... seri pengantin la kata kan.... sapa bilang gadis melayu tak menawan kan... just 2 remind both of u.. Hidup x seindah yg kita sangkakan.. hidup juga tak semudah yg kita sangka.. biar apa pun dugaan yg dtg, tempuhi bersama. dengan pengalaman kita kenal erti kehidupan.. dgn kehidupan kita kenal erti kejujuran.. dgn kejujuran kita kenal erti keikhlasan.. dgn keikhlasan kita kenal erti kesabaran dan dr situ kita temui erti CINTA SEJATI... ssh senang tempuhi la bersama... semoga bahagia dunia dan akhirat dan jadilah isteri yg solehah serta ibu yg mithali kepada bakal anak2mu kelak.. insyaALLAH. amin.






wahhhh.. kapan... ms nie kalu sapa ada depan die.. leh gelak guling tgk muka dia pucat lesi.... dok lam aircond pun berpeluh2... jgn ko nikah kan tok kadi ngn bini ko ude le yek... muahahaha... utk kapan.. hargailah isteri anda kerna dia anugerah tuhan buatmu... semoga dirimu menjadi suami yg soleh serta babah yg mithali kepada bakal anak2mu kelak... yeehaaa... dont konga2 k... belajar lah beryukur dengan apa yg ada...





nier la candid2 gambo ms die o t w nk ke masjid.. saat2 yg mendebarkan sblm menjadi isteri org...





cantikkan...... seriiii sgt..





ada lagi gambo nie nk edit... tapi nantilah aku update lain k... suka la tgk.. entah mn la aku dpt idea buat ni semua.. tetiba jer semangat tuh dtg dgn sendirinya.. leh gak mengisi ms lapang..











legaaaaaaaaa... akhirnya korang sah sbg husb. n wife.... umur bkn ukuran yg penting keserasian tuh penting utk kita melayari kehidupan sbg husb. n wife.





nie gambar yg paling aku suka cara candid die.... aku hitam putih kan gambo lain.. n highlight sekitar tangan jer... impak sikit..





nie lak.. k.azzu minta aku edit gambo dia ngn anak2 die..... mama gorgeous.... hehehe..

1 comments:

nuerulz Lv saidatul said...

muahahhahahhah mmg memuaskan..tq lalinnng

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...




It's Me...

gambo nie ms wedding kawan ako.. mr. azrol..... kami jadi dayang yg tak seiras.. hehe..

yg nie lak... time raya 2008... tema die BIRU....









Hi... hr ni boring gilerrr.. just nk kongsi ngn semua kengkawan benda yg aku baru belajar.... hehe n aku praktikkan utk kengkawan yg selalu ada tok aku.. ni ms my frenz tunang.. aku tatau lorhh nk wat apo..so aku pung edit la gambo2 tunang die.. mmg cantik kwn aku ms nie... cuteeee la lalingg... hopefully sampai ke jinjang pelamin my dearr....










ni gambo yg aku berjaya cantum2kan yg mn menjadi idaman d hati aku.. wakakaka... tuan empunya badan cakap.. cantikkk hehehe.. kembang giler aku.. yerla aku baru 1st time belajo nie... so... puas hati gak la....






aku suka gambo nie.... renungan memukau gitu... ahaksss... jelingan manja la kononnyaa... ala ain.. win tau ain syg die... muahahaha


wahhhhhhhhhh.. dari mata turun ke hati.. dari hati turun ke jantung hehe... apa2 pun win nasihatkan jgn slalu gadoh2.. tak beshhh... hehe.. sekali sekala ok le... sbb bila ada kesilapan di situ ada kekuatan, kekuatan tok kita berdiri sbg seorang wanita... sekali kita silap takkan selamanya silap...



jangan jeling sgt ain..... cikit2 udeh lerrr..... hehehe...





kalo org tanya ni teknik apo.. entoh le.. tak reti aku nk jawab lak.. buat aku reti... mmg tak rugi klu dpt belajo.. at least ada jugak benda baru yg aku belaja... tambah lagi ilmu di dada nie...









gambar di atas nie... aku tlah hitam putihkan n aku kasi warna tang bunga nye aje... sj create something... kepala otak berjalan jer nk buat apa pas ni...





gambo ni pulakss,,, aku highlight tang muka die jer... sj nk bg gimik skit.. hehe.... kononnyaa,,, tapi kira ok la kan..





yg. ni lak.. gambo my best frenzzzz ms tunang... kat pdg meeeeehaa.. hehe.. poyo jer aku ngn jumie ms tue... yer la nk candid la kononnya... tapi menjadi la jugak.. asik2 gambo yg straight forward jer....





alahaiiiii... so cute la lalingggg... senyuman die menawannn.. hehe...





nie plak... playboy penang mali... haha... stylo la konon.. nie gambo ms kitaorg g langkawi.. cuti2 m'sia..





ahaaaaa... nie ms my best frenzzz nikah.. dah jadi bini org yekk.... hehehe.... i wish u all hepi 4ever n ever... dont stop the love.... hehehe.. cantikk bangat kawan aku ms nie..... nmpk lain sgt muka die... seri pengantin la kata kan.... sapa bilang gadis melayu tak menawan kan... just 2 remind both of u.. Hidup x seindah yg kita sangkakan.. hidup juga tak semudah yg kita sangka.. biar apa pun dugaan yg dtg, tempuhi bersama. dengan pengalaman kita kenal erti kehidupan.. dgn kehidupan kita kenal erti kejujuran.. dgn kejujuran kita kenal erti keikhlasan.. dgn keikhlasan kita kenal erti kesabaran dan dr situ kita temui erti CINTA SEJATI... ssh senang tempuhi la bersama... semoga bahagia dunia dan akhirat dan jadilah isteri yg solehah serta ibu yg mithali kepada bakal anak2mu kelak.. insyaALLAH. amin.






wahhhh.. kapan... ms nie kalu sapa ada depan die.. leh gelak guling tgk muka dia pucat lesi.... dok lam aircond pun berpeluh2... jgn ko nikah kan tok kadi ngn bini ko ude le yek... muahahaha... utk kapan.. hargailah isteri anda kerna dia anugerah tuhan buatmu... semoga dirimu menjadi suami yg soleh serta babah yg mithali kepada bakal anak2mu kelak... yeehaaa... dont konga2 k... belajar lah beryukur dengan apa yg ada...





nier la candid2 gambo ms die o t w nk ke masjid.. saat2 yg mendebarkan sblm menjadi isteri org...





cantikkan...... seriiii sgt..





ada lagi gambo nie nk edit... tapi nantilah aku update lain k... suka la tgk.. entah mn la aku dpt idea buat ni semua.. tetiba jer semangat tuh dtg dgn sendirinya.. leh gak mengisi ms lapang..











legaaaaaaaaa... akhirnya korang sah sbg husb. n wife.... umur bkn ukuran yg penting keserasian tuh penting utk kita melayari kehidupan sbg husb. n wife.





nie gambar yg paling aku suka cara candid die.... aku hitam putih kan gambo lain.. n highlight sekitar tangan jer... impak sikit..





nie lak.. k.azzu minta aku edit gambo dia ngn anak2 die..... mama gorgeous.... hehehe..

1 comments:

nuerulz Lv saidatul said...

muahahhahahhah mmg memuaskan..tq lalinnng

Post a Comment

said