Pages

Tuesday, May 5, 2009

MENGIMBAU 2008...

Dalam banyak gamba aku dok edit.. tetiba terjumpa folder LANGKAWI... hehe.. masa tuh aku n family g cuti2 m'sia kat sana... best gak coz baru 1st time aku menjejaki kaki ke sana.... jom tinjau2 apa yg menarik.....


yg nie if tak silap aku.. kat cabel car... best gak. macam2 ada kat dlm nie... tgk cable car pun takut.. ya ampun.. cam tinggi giler..

yehhh.. ni la muhammad haikal farhan yg bnyk celoteh n loyer buruknyeee..... peace lalinggg...

nie lak my litle bro.... mat stylo.. ms nie kat chalet kitaorg.. tngh nyiap2 nk g ronda2 kota langkawi.. yehhh.. hehehe..

nie lak aku... sempat lagi possing... yerla.. tggu diaorg nie nyiap bukan senang... sambil2 tuh wat la kerja nangkap gambo org kan... kan..




my luvly mummy n bro.. ms nie kat jambatan pe ntah.. aku pun tak igt la... tapi dia punya view mmg best.. nmpk ijau jerr.. sejuk mata memandang...



ms nie if tak silap aku la.... kat dlm area cable car.. view dia pun apa nk di kata... nice.. bila dah nmpk cam best.. candid la tunggu pe lagi...

si aikal nie.. cam berani.. tapi penakut ya ampun.. jenuh la paksa dia minta pegang arnab tuh semata2 nk nangkap gambo die... tapi akhirnya he can do it... cayalah baby...

nie nmnya..... nk tapi takut... tak dpt pegang dpt tangkap gambo pun jadilaaaaa..... ada gak kenangan tuh... nih pun kat area cable car gak...

org tua2 cakap tak baik dok bertenggek depan tangga... ye ke??? hahaha... belasah jer la... ni lak kat mahsuri... bnyk rumah2 lama yg cantik2 kat situ....

wahhhh... mcm gambo org dulu2 lak aku wat... hehehe.. nk bg real la kata kan...terpaksa desaturate this pic...

tunggu pe tuh???? hahahaha.. baiknya simpuhhhh.. sukala tgk rumah nie.. boleh rehat2 kat bawah rumah, leh kelah2... santai gitu kan... tapi ssh dah nk dpt rumah macam nie skng nie... klu ada pun tak bnyk...

wahhhhhhh.. bakal jadi pahlawan ke lalingg?? tunggak melayu... hehe.

aku nie suka bebenor la candid gambo2 diaorg nie.. nmpk cute sgt... bila ms pun peace... hehe

nie lagi satu gaya stylo.... ms nie aku n my bro sj nk ronda2 mlm kat pantai chenang.... hapening gak... ramainyeee org....

comel kan gambo diaorg nie....punya la sakan pejam mata...

nie lak... my sis.. ms nie kitaorg berhenti utk mamam... lapo benor dah... ok gak makanan kat sini.. tak mahaii tak murah... sedap.

yg nie klu tak silap aku.. kat pekan kuah kot... tngh sopingg... msg2 cuci mata tgk apa yg menarik... bro nih dah letih la nie...


my luvly mumy..... luv u so muchhhhh.. ms nie kat lam feri o t w balik... bis dahhhhhhhhhhh...




best kan klu dpt jalan2 tgk tmpt org... asik2 lam pulau jerrrr... sekali sekala kena la kasi kembang ckit otak nie... kuar dr kepompong... nie la citer yg dpt aku kongsi.... ta ta..


0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...

Dalam banyak gamba aku dok edit.. tetiba terjumpa folder LANGKAWI... hehe.. masa tuh aku n family g cuti2 m'sia kat sana... best gak coz baru 1st time aku menjejaki kaki ke sana.... jom tinjau2 apa yg menarik.....


yg nie if tak silap aku.. kat cabel car... best gak. macam2 ada kat dlm nie... tgk cable car pun takut.. ya ampun.. cam tinggi giler..

yehhh.. ni la muhammad haikal farhan yg bnyk celoteh n loyer buruknyeee..... peace lalinggg...

nie lak my litle bro.... mat stylo.. ms nie kat chalet kitaorg.. tngh nyiap2 nk g ronda2 kota langkawi.. yehhh.. hehehe..

nie lak aku... sempat lagi possing... yerla.. tggu diaorg nie nyiap bukan senang... sambil2 tuh wat la kerja nangkap gambo org kan... kan..




my luvly mummy n bro.. ms nie kat jambatan pe ntah.. aku pun tak igt la... tapi dia punya view mmg best.. nmpk ijau jerr.. sejuk mata memandang...



ms nie if tak silap aku la.... kat dlm area cable car.. view dia pun apa nk di kata... nice.. bila dah nmpk cam best.. candid la tunggu pe lagi...

si aikal nie.. cam berani.. tapi penakut ya ampun.. jenuh la paksa dia minta pegang arnab tuh semata2 nk nangkap gambo die... tapi akhirnya he can do it... cayalah baby...

nie nmnya..... nk tapi takut... tak dpt pegang dpt tangkap gambo pun jadilaaaaa..... ada gak kenangan tuh... nih pun kat area cable car gak...

org tua2 cakap tak baik dok bertenggek depan tangga... ye ke??? hahaha... belasah jer la... ni lak kat mahsuri... bnyk rumah2 lama yg cantik2 kat situ....

wahhhh... mcm gambo org dulu2 lak aku wat... hehehe.. nk bg real la kata kan...terpaksa desaturate this pic...

tunggu pe tuh???? hahahaha.. baiknya simpuhhhh.. sukala tgk rumah nie.. boleh rehat2 kat bawah rumah, leh kelah2... santai gitu kan... tapi ssh dah nk dpt rumah macam nie skng nie... klu ada pun tak bnyk...

wahhhhhhh.. bakal jadi pahlawan ke lalingg?? tunggak melayu... hehe.

aku nie suka bebenor la candid gambo2 diaorg nie.. nmpk cute sgt... bila ms pun peace... hehe

nie lagi satu gaya stylo.... ms nie aku n my bro sj nk ronda2 mlm kat pantai chenang.... hapening gak... ramainyeee org....

comel kan gambo diaorg nie....punya la sakan pejam mata...

nie lak... my sis.. ms nie kitaorg berhenti utk mamam... lapo benor dah... ok gak makanan kat sini.. tak mahaii tak murah... sedap.

yg nie klu tak silap aku.. kat pekan kuah kot... tngh sopingg... msg2 cuci mata tgk apa yg menarik... bro nih dah letih la nie...


my luvly mumy..... luv u so muchhhhh.. ms nie kat lam feri o t w balik... bis dahhhhhhhhhhh...




best kan klu dpt jalan2 tgk tmpt org... asik2 lam pulau jerrrr... sekali sekala kena la kasi kembang ckit otak nie... kuar dr kepompong... nie la citer yg dpt aku kongsi.... ta ta..


0 comments:

Post a Comment

said