Pages

Friday, May 8, 2009

~epY MotherS Day.. 2 My MumY~

"selamat hari ibu 2 Puan Sri Laily".. (hehehe)..
from me 2 u mummy..... tahun nie aku sambut awal skit.. masing2 sbuk ada kerja weekend nie.. tak kisah la kan janji aku ingat.. hr tuh aku rajin terlebih la pulak, macam2 aku masak... makaroni bakaq la, ayam panggang la, roti pizza la... hehehe.. semua gambar aku upload dlm nie utk jadikan kenangan..

nie lak cup cakes 4 mothers day.... selalu kek sebiji.. ni lain lak.. almaklumlah tngh musim gila cup cakes la katakan.. tp mmg menarik.. budak2 klu tgk mmg kerumun tak kemana dah.. tunggu time jerrr nk belasah hehee...

alahaiiiii sedapnyeeee... rasa mcam nk makan lagi lak.. tapi dah bis la kena belasah cupc cakes nie...

hahahaha... cup cakes dah kena curi lorhhhh.... sapa punya angkara nie.... hehee..

aku dah warning kat budak2 tuh... nk mkn jangan sesekali ambik yg tulisan tuhh... just 4 MY MOM!!!.. specelllll.. kejam tak... budak2 tuh punya la takut nk ambik.. bagus3..

aku tak beli apa pun kat mom.. just celebrate jer... ok la kan.. aku pun dah msk specel lagi... hehehe..

aku sampai rumah mom pun dh petang... so kalut masak makaroni bakaq... then esoknya aku wat ayam panggang, tak sempat nk tangkap gambo.. habis diaorg belasah then baru aku igt.. yg aku lupa ambik gambar.. huhuhu...

dari hati 'anaknda' kepada hati 'ibunda'... kasih selamanya... u r d best mom in whole world!

slurrppp!!!

nie lak roti pizza aku wat utk budak2 nie... punya diaorg ni pulun... sampaikan terpaksa kerat2 bg kecik... adusss.. sedap la tu.. kuang..kuang..kuang... lain kali kita wat lagi ok..

nie lak makaroni bakaq yg aku wat hari tuh... mmg sedap habis.. sampai licin la diaorg makan... cicah lak ngn sos cili.. perghhhh.. menyenget kena.. hahahaha..

yehhhh... nih time dah kena potong... aku paling taktahan yg bhgn ataihh tuh.. mozarella cheese.. wuw.. pebrat tuhhh

hehe... from me.. MAKARONI BAKAQ

nie lak aksi manja kakak aku with their hubby... time ni kak aku lam pantang.. hehehe...
yg nie jerla sempat aku pose kan utk kengkawan... ok lah.. utk semua kaum2 ibu di muka bumi ini... aku nk ucap
SELAMAT HARI IBU..

0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...

"selamat hari ibu 2 Puan Sri Laily".. (hehehe)..
from me 2 u mummy..... tahun nie aku sambut awal skit.. masing2 sbuk ada kerja weekend nie.. tak kisah la kan janji aku ingat.. hr tuh aku rajin terlebih la pulak, macam2 aku masak... makaroni bakaq la, ayam panggang la, roti pizza la... hehehe.. semua gambar aku upload dlm nie utk jadikan kenangan..

nie lak cup cakes 4 mothers day.... selalu kek sebiji.. ni lain lak.. almaklumlah tngh musim gila cup cakes la katakan.. tp mmg menarik.. budak2 klu tgk mmg kerumun tak kemana dah.. tunggu time jerrr nk belasah hehee...

alahaiiiii sedapnyeeee... rasa mcam nk makan lagi lak.. tapi dah bis la kena belasah cupc cakes nie...

hahahaha... cup cakes dah kena curi lorhhhh.... sapa punya angkara nie.... hehee..

aku dah warning kat budak2 tuh... nk mkn jangan sesekali ambik yg tulisan tuhh... just 4 MY MOM!!!.. specelllll.. kejam tak... budak2 tuh punya la takut nk ambik.. bagus3..

aku tak beli apa pun kat mom.. just celebrate jer... ok la kan.. aku pun dah msk specel lagi... hehehe..

aku sampai rumah mom pun dh petang... so kalut masak makaroni bakaq... then esoknya aku wat ayam panggang, tak sempat nk tangkap gambo.. habis diaorg belasah then baru aku igt.. yg aku lupa ambik gambar.. huhuhu...

dari hati 'anaknda' kepada hati 'ibunda'... kasih selamanya... u r d best mom in whole world!

slurrppp!!!

nie lak roti pizza aku wat utk budak2 nie... punya diaorg ni pulun... sampaikan terpaksa kerat2 bg kecik... adusss.. sedap la tu.. kuang..kuang..kuang... lain kali kita wat lagi ok..

nie lak makaroni bakaq yg aku wat hari tuh... mmg sedap habis.. sampai licin la diaorg makan... cicah lak ngn sos cili.. perghhhh.. menyenget kena.. hahahaha..

yehhhh... nih time dah kena potong... aku paling taktahan yg bhgn ataihh tuh.. mozarella cheese.. wuw.. pebrat tuhhh

hehe... from me.. MAKARONI BAKAQ

nie lak aksi manja kakak aku with their hubby... time ni kak aku lam pantang.. hehehe...
yg nie jerla sempat aku pose kan utk kengkawan... ok lah.. utk semua kaum2 ibu di muka bumi ini... aku nk ucap
SELAMAT HARI IBU..

0 comments:

Post a Comment

said