Pages

Tuesday, August 3, 2010

Assalamualaikum..

Dan salam sejahtera u olls.. N3 kebiasaan dan n3 yg dolu2 gila.. la ni dah dtg.. eh..eh.. suka aku.
Ermm.. nway ni nk citer n3 aku utk weekends baru2 ni... tak byk sgt.. sbb weekends baru ni aku sibuk ngn mil0 open PBJ.. letih siotttt u olls... kaki sakit lagi till now.. apa blh buat.. demi netball ku laku kan jua.. hehehe... suka no0o0.. sbb lps ni dah posa s0.. no netball again.. rmmm... tak besh la. tak leh lompat2 dah.. tak leh nk gether2 dah... ehehe... klu x.. leh otak gila2 ngn budak2 netball... windu saat tu nnti.... ermmm.... nnti kita plan buka posa gther2 k..

Apa lagi aku nk citer weekends baru nie.. ermm.. kami ada PBJ, 2 hari.. letih.. sbb main dlm ujan, dalam panas... ermm.. tggl tak demam ja. Tapi sengal2 badan jgn ckp la kan.. memang terbaikkkkk... kekekee.. wat ever,, kami enjoy sgt... have fun. Hantar 2 team.. 1 team out,, dan 1 team 2nd.. memang terbaikkkkk. Nti kita main lagi erk.. hehehe..

Hari ahad tuh after game sempat lagi aku g kenduri kat parit buntar... Abg ipar wat kendri.. ermm.. ok la after tired semua pastu p jln2 kan.. heheheh... dah mkn2 semua kami p ban pecah.. katanya tempat tu ada sejarahnya yg tersendiri.. Ermm.. wallahualam.. takda gambar coz bateri aku kong masa tuh..t ak peraasan n tak sempat nk pic apa pun.. s0mbat laaa..

ok.. enough citer semua2 ni.. noe about f0od. hehehe... aku masak yg simple2 jer.. yg sedap jer nk masuk tekak n kena.. hubby tak makan pedas.. so aku terpaksa cari menu ala kanak2 ribena... (minta ampun lalinkkk.. ngata lam diam) hehe... biar letih, peluh sakit badan... namun ku tetap maskkkkk... haaaa... terbaikkk kann.. perasan la aku nie... well... sapa lagi kan..




MY TELUR BUNGKUS TERBAIKKKKK

Actually aku tak pernah masak pun telur bungkus ni... tapi d sbbkan ianya menjadi kesukaan hubby.. maka terjadilah te;lur bungkus ini ut beliau.. hehehe... bukan ssh pun.. senang ja cuma tak pernah nk buat.. bila dah baut baru tau mudah dan senang dan sedapppp... itu penting ok u olls.. klu tak makan pun tak lalu... hahahaha.. suka aku..
senang ja buat telur bungkus ni... just ambik daging cincang n tumis dan salut dgn telur... ermmm.. simple but nice! very like it...




AYAM GORENG KUNYIT

hak nie.. masakan kebiasan utk aku..simple.. dan sesuai utk kanak2 ribena.. (kanak2 ke???) wakakaka... tapela.. janji makan kasi licin dan senang nk mencuci kan.. puas hati bila masakan yg d masak habis d makan malahan tak cukup plak.. memang terbaikkkk lah u olls... tersenyyummmm kebanggaaaaaaannnn beta.. hehehehe..
ayam grg kunyit ni pun senang ja.. main campak2 jer.. mula goreng ayam ngn kunyit + garam... agak masak ckit.. campak kn bawang besar yg d potong bulat2... masuk cili padi.. kacang buncis.. sos tiram.. lada sulah... ermm.. rasa2 ... dah 0k.. hidang ler dan makannnnnn...



MEE GORENG


Ni lak menu hari apa erk??? tak igt la... hubby cakap nk yg simple2 jer.. s0.. decide wat mee goreng.. tapi yg lawaknya.. mee ni terpedas dan hubby aku makan dalam keadaan yg melucukan... hehehehe... memang lawak habisss..

oklah u olls.... nnti kita citer lagi..sbb m00d utk aku mengarang dah tiba laaaa... ermmm.. mesti terbaikkk... MY JOURNEY...



0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...

Assalamualaikum..

Dan salam sejahtera u olls.. N3 kebiasaan dan n3 yg dolu2 gila.. la ni dah dtg.. eh..eh.. suka aku.
Ermm.. nway ni nk citer n3 aku utk weekends baru2 ni... tak byk sgt.. sbb weekends baru ni aku sibuk ngn mil0 open PBJ.. letih siotttt u olls... kaki sakit lagi till now.. apa blh buat.. demi netball ku laku kan jua.. hehehe... suka no0o0.. sbb lps ni dah posa s0.. no netball again.. rmmm... tak besh la. tak leh lompat2 dah.. tak leh nk gether2 dah... ehehe... klu x.. leh otak gila2 ngn budak2 netball... windu saat tu nnti.... ermmm.... nnti kita plan buka posa gther2 k..

Apa lagi aku nk citer weekends baru nie.. ermm.. kami ada PBJ, 2 hari.. letih.. sbb main dlm ujan, dalam panas... ermm.. tggl tak demam ja. Tapi sengal2 badan jgn ckp la kan.. memang terbaikkkkk... kekekee.. wat ever,, kami enjoy sgt... have fun. Hantar 2 team.. 1 team out,, dan 1 team 2nd.. memang terbaikkkkk. Nti kita main lagi erk.. hehehe..

Hari ahad tuh after game sempat lagi aku g kenduri kat parit buntar... Abg ipar wat kendri.. ermm.. ok la after tired semua pastu p jln2 kan.. heheheh... dah mkn2 semua kami p ban pecah.. katanya tempat tu ada sejarahnya yg tersendiri.. Ermm.. wallahualam.. takda gambar coz bateri aku kong masa tuh..t ak peraasan n tak sempat nk pic apa pun.. s0mbat laaa..

ok.. enough citer semua2 ni.. noe about f0od. hehehe... aku masak yg simple2 jer.. yg sedap jer nk masuk tekak n kena.. hubby tak makan pedas.. so aku terpaksa cari menu ala kanak2 ribena... (minta ampun lalinkkk.. ngata lam diam) hehe... biar letih, peluh sakit badan... namun ku tetap maskkkkk... haaaa... terbaikkk kann.. perasan la aku nie... well... sapa lagi kan..




MY TELUR BUNGKUS TERBAIKKKKK

Actually aku tak pernah masak pun telur bungkus ni... tapi d sbbkan ianya menjadi kesukaan hubby.. maka terjadilah te;lur bungkus ini ut beliau.. hehehe... bukan ssh pun.. senang ja cuma tak pernah nk buat.. bila dah baut baru tau mudah dan senang dan sedapppp... itu penting ok u olls.. klu tak makan pun tak lalu... hahahaha.. suka aku..
senang ja buat telur bungkus ni... just ambik daging cincang n tumis dan salut dgn telur... ermmm.. simple but nice! very like it...




AYAM GORENG KUNYIT

hak nie.. masakan kebiasan utk aku..simple.. dan sesuai utk kanak2 ribena.. (kanak2 ke???) wakakaka... tapela.. janji makan kasi licin dan senang nk mencuci kan.. puas hati bila masakan yg d masak habis d makan malahan tak cukup plak.. memang terbaikkkk lah u olls... tersenyyummmm kebanggaaaaaaannnn beta.. hehehehe..
ayam grg kunyit ni pun senang ja.. main campak2 jer.. mula goreng ayam ngn kunyit + garam... agak masak ckit.. campak kn bawang besar yg d potong bulat2... masuk cili padi.. kacang buncis.. sos tiram.. lada sulah... ermm.. rasa2 ... dah 0k.. hidang ler dan makannnnnn...



MEE GORENG


Ni lak menu hari apa erk??? tak igt la... hubby cakap nk yg simple2 jer.. s0.. decide wat mee goreng.. tapi yg lawaknya.. mee ni terpedas dan hubby aku makan dalam keadaan yg melucukan... hehehehe... memang lawak habisss..

oklah u olls.... nnti kita citer lagi..sbb m00d utk aku mengarang dah tiba laaaa... ermmm.. mesti terbaikkk... MY JOURNEY...



0 comments:

Post a Comment

said