Pages

Wednesday, April 4, 2012

::.. Wow!!! mmg sempoi lahhh - PART 6 USSingapore ..::



ASSALAMUALAIKUM..

Yayyyy... sedar tak sedar dah buat part 6.. ini bermakna tinggal 1 part lagi.. habis laaa... hehehehe... ok.. now here we go.. THE LOST WORLD.. bukan tambun ok.. USS ok.. ngeeeee ~

see... sangt panas terik ok.. tapi alhamdulillah cuaca sgt baik.. hujan pun tapi sekejap ja.. so tak membantutkan perjalananan kami kat dlm USS ni.. gurl mcm biasa.. sat lena.. sat jaga.. so on/of.. tapi dia sgt baik dan memahami berada di tempat org.. takde nk merengek atau bebai yang bukan2... b a good gurl syg... :) senang kan mak pak dia nk merongeng.. heeee..
apa yang awin nk citer bila masuk sini.. everyting tntg DINOSOR.. klu budak2 yg obeyessss gila akt DINOSOR... ha elok laaaa bawa masuk sini.. mmg depa nnti jakun sat.. kat sini takda yg menarik sangat.. tapiiiiiiiiiiii... satg i citer ok... step by step... (msti tak sabaq ni)



Jom kita intai apa yg menarik kat sini...


lbh sinonim ngn nama JURASSIC PARK sebenarnya... sebut lost world depa buat tak heran sangat... tapi bila sebut JURASSIC PARK.. wahhhhhh... hehehehe... ngn mulut ternangan nyaaaa...

posing dulu laaahhh...


ini bukan la kereta hiasan.. tapi gerai menjual makanan... mengikut sangat temanyaaaaaa kannnn.... bukan setakat itu.. staf yang bekerja pun memakai pakaian ala2 zaman jurassic park..







WAJIB pose duluuuu..



tau tak apa benda ni??? iskh2.... klu bebudak cepat jer depa jawab.. TELUQ DINOSOR!!!



ok... ni antara mainan yang extreme yang ada kat lost world ni... yg ni en hasben sorang jer naik.. awin malas nk p dah sebab en hasben kata klu naik tu confom basah... tapikannnn awin dah servey habis2an b4 g USS.. ramai suruh bawa rain coat sndiri.. kat USS pun ada, tapi agak mahal.. klu beli kat mesia kat watson dlm RM3 jaaa.. so ampa stadnby la rain coat ok..


en hasben kata... ada yang tak pakai.. mmg basah lencun laaaaa.. mujuq awin dh beli awai2..








eh..eh... awat en hasben sorang rain coat warna kuning??? yg lain putih?? hehehehe... sebab!!! putih tuh depa beli kat USS... kuning made from mesia ok!!


ok..ok..ok... part ni paling best n semangat nk tulis... jom kita intai gambar dl..


yg nie tak ramai kan org.. sbb kami antara yang terawal beratur...


yg nie tahap ok lagi...


tediaaaaa....
ambik ampa... sat ja penuh ngn manusia..

ok.. startingnya... tmpt ni namanya WATERWORLD.. Sapa penah tgk citer ni??? haaaa... klu pnh tgk ampa tau la macam mn actionnya... kat sini depa akan berlakon live mcm mn depa berlakon dlm tv tu... mmg real habis kat sini.. siap ada tembak2.. terbakar2.. meletup2... dannnnnnnnn... utk pengetahuan korang.. setiap kerusi yg korang duduk tu ada warnanyaaaa... paling depan klu duduk.. alamatnya ampa kena simbah ayaq kawwww punya... then mai 2nd lak... kena tempias2 jaaa... klu nk tahap selamat.. dok la paling atassss... so kami ambik tempat paling atas sbb ada bb ok... nnti lencun lak kami semuaaa..

utk pengetahuan jugak... waterworld ni 1 hari 2x saja tayangan ni.. lepas tu klu terlepas mmg takda laaaa... tak silap 12.30 1... pkl 4 satu kot... so makesure ampa tak terlepas ngn tayangan ni... nk Q dia pun blh tahan.. sbb tayangan 2x saja kan.. semua pakat pulun laaa nk p.

action2 kat sini mmg superb!!!! mcm ni rupanyaaaaaa depa ni berlakon.. hehehehe.. dok ingat p berlakon kat laut laaaa.. rupaaaanyaaaa kat dalam kolam ja weiii.. hehehe..







nmpk tak mamat tu... dia sedang memercikkan ayaq kat semua penonton..

















start dah aksi meletupkan apa yang ada... REALKN?????











adoiiii... seksa rasa nk habiskan N3 niii... kah kah kah kah..




ok bye!!



0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...



ASSALAMUALAIKUM..

Yayyyy... sedar tak sedar dah buat part 6.. ini bermakna tinggal 1 part lagi.. habis laaa... hehehehe... ok.. now here we go.. THE LOST WORLD.. bukan tambun ok.. USS ok.. ngeeeee ~

see... sangt panas terik ok.. tapi alhamdulillah cuaca sgt baik.. hujan pun tapi sekejap ja.. so tak membantutkan perjalananan kami kat dlm USS ni.. gurl mcm biasa.. sat lena.. sat jaga.. so on/of.. tapi dia sgt baik dan memahami berada di tempat org.. takde nk merengek atau bebai yang bukan2... b a good gurl syg... :) senang kan mak pak dia nk merongeng.. heeee..
apa yang awin nk citer bila masuk sini.. everyting tntg DINOSOR.. klu budak2 yg obeyessss gila akt DINOSOR... ha elok laaaa bawa masuk sini.. mmg depa nnti jakun sat.. kat sini takda yg menarik sangat.. tapiiiiiiiiiiii... satg i citer ok... step by step... (msti tak sabaq ni)



Jom kita intai apa yg menarik kat sini...


lbh sinonim ngn nama JURASSIC PARK sebenarnya... sebut lost world depa buat tak heran sangat... tapi bila sebut JURASSIC PARK.. wahhhhhh... hehehehe... ngn mulut ternangan nyaaaa...

posing dulu laaahhh...


ini bukan la kereta hiasan.. tapi gerai menjual makanan... mengikut sangat temanyaaaaaa kannnn.... bukan setakat itu.. staf yang bekerja pun memakai pakaian ala2 zaman jurassic park..







WAJIB pose duluuuu..



tau tak apa benda ni??? iskh2.... klu bebudak cepat jer depa jawab.. TELUQ DINOSOR!!!



ok... ni antara mainan yang extreme yang ada kat lost world ni... yg ni en hasben sorang jer naik.. awin malas nk p dah sebab en hasben kata klu naik tu confom basah... tapikannnn awin dah servey habis2an b4 g USS.. ramai suruh bawa rain coat sndiri.. kat USS pun ada, tapi agak mahal.. klu beli kat mesia kat watson dlm RM3 jaaa.. so ampa stadnby la rain coat ok..


en hasben kata... ada yang tak pakai.. mmg basah lencun laaaaa.. mujuq awin dh beli awai2..








eh..eh... awat en hasben sorang rain coat warna kuning??? yg lain putih?? hehehehe... sebab!!! putih tuh depa beli kat USS... kuning made from mesia ok!!


ok..ok..ok... part ni paling best n semangat nk tulis... jom kita intai gambar dl..


yg nie tak ramai kan org.. sbb kami antara yang terawal beratur...


yg nie tahap ok lagi...


tediaaaaa....
ambik ampa... sat ja penuh ngn manusia..

ok.. startingnya... tmpt ni namanya WATERWORLD.. Sapa penah tgk citer ni??? haaaa... klu pnh tgk ampa tau la macam mn actionnya... kat sini depa akan berlakon live mcm mn depa berlakon dlm tv tu... mmg real habis kat sini.. siap ada tembak2.. terbakar2.. meletup2... dannnnnnnnn... utk pengetahuan korang.. setiap kerusi yg korang duduk tu ada warnanyaaaa... paling depan klu duduk.. alamatnya ampa kena simbah ayaq kawwww punya... then mai 2nd lak... kena tempias2 jaaa... klu nk tahap selamat.. dok la paling atassss... so kami ambik tempat paling atas sbb ada bb ok... nnti lencun lak kami semuaaa..

utk pengetahuan jugak... waterworld ni 1 hari 2x saja tayangan ni.. lepas tu klu terlepas mmg takda laaaa... tak silap 12.30 1... pkl 4 satu kot... so makesure ampa tak terlepas ngn tayangan ni... nk Q dia pun blh tahan.. sbb tayangan 2x saja kan.. semua pakat pulun laaa nk p.

action2 kat sini mmg superb!!!! mcm ni rupanyaaaaaa depa ni berlakon.. hehehehe.. dok ingat p berlakon kat laut laaaa.. rupaaaanyaaaa kat dalam kolam ja weiii.. hehehe..







nmpk tak mamat tu... dia sedang memercikkan ayaq kat semua penonton..

















start dah aksi meletupkan apa yang ada... REALKN?????











adoiiii... seksa rasa nk habiskan N3 niii... kah kah kah kah..




ok bye!!



0 comments:

Post a Comment

said