Pages

Wednesday, March 23, 2011

Lunch with Gegurls...

ASSALAMUALAIKUM...
Selamat hari Rabu semuaa... ceria2kan hidup anda.. jadikan semalam satu kenangan yg terindah dlm hdp kita...

N3 ni sepattnya lama dah masuk.. tapi m0od cam k.o ckit.. so.. jadilah hari ni.. tapi tetappp masuk.. utk d jadikan kenangan2 indah with gegurlssss...

Nk citer hal mkn sesama gegurlss utk LUNCH.. plan tu klu ikutkan lagi awai tapi d lewatkan ckit.. wat ever is.. LUNCH ttp jalan seperti biasa yg diinginkan.. almaklumlah lama tak lunch together.. sesekali kumpul reramai mcm best sangat moment tu.. blh tgk aneka macam ragam yg mengelikan hati dan menceriakan... hilang la sat tension2 yg dok ada dlm pala tu kan..
nk bgtau kat sini barang siapa yg tak hadir pada hari tu adalah sangat rugi kerana kami telah memakan dgn bnyk sekali sehinggakan termonyeh2... sangatlah bnyk menunyaaa...
Yg confom join hari tu
KONVENOR SENDIRI LAAA.. = AKU
JULIA = PEN. KONVENOR
NURFARAHANI
ZAIYANA
KASMA
AZREEN
FIZA
MUM STYLO
SALLZ
RAZEANY


ada yg last minit tak dpt attend.. ermmm takpe.. make sure next time join ok..

menu kami utk hari berkenaan memang menarik..
SIAKAP 3 RASA
UDANG MENTEGA
AYAM GAJUS
SOTONG GRG TEPUNG
KAILAN IKAN MASIN
TOMYAM CAMPUR
SAMBAL + ULAM
AIR EPAL
PISANG
BUBUR
NASI PUTIH


menarikkannnnn.. hahahahahaha... mmg kenyang habis sampai tersandar...



with k.raz.. tks akak sbb dtg jugak akhirnya..


antara peserta terakhir yg datang.. tks to k.sal jugak sbb sangup attend 2 tmpt mkn sekaligus.. sgt tidak menghampakan..


sapa tukang baca nie??? awat akak gelak lak??


Baca doa makan k.. jgn doa tidur lak..


farah with fiza.. 2-2 c0mey.. senyum pun kontrol tu..


awat mummy ana tu? senyum ka apa ka??


bakal pengantin..
diet katanya.. hahahaha..


separuh ahli2 netball...


k.kas with reen..


jue cover muka erk...?? hehehe..


2 hot mamas kata gambar ni paling cute..


antara menu-menu nyaaa..

Selesai makan semua.. kami berangkat masuk kerja semula.. tks to zaiyana sbb pick up me.. n tks to k.sallz sbb return back me to opis... hahahaha.. mai ngn org len blk ngn org len.. ok a tu..

Tks jugak utk semua sbb menghadirkan diri beramai2 ke jamuan tghr kita.. nnti kita buat lagi ok.. kari kepala ikan lak.. hehe..






0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...

ASSALAMUALAIKUM...
Selamat hari Rabu semuaa... ceria2kan hidup anda.. jadikan semalam satu kenangan yg terindah dlm hdp kita...

N3 ni sepattnya lama dah masuk.. tapi m0od cam k.o ckit.. so.. jadilah hari ni.. tapi tetappp masuk.. utk d jadikan kenangan2 indah with gegurlssss...

Nk citer hal mkn sesama gegurlss utk LUNCH.. plan tu klu ikutkan lagi awai tapi d lewatkan ckit.. wat ever is.. LUNCH ttp jalan seperti biasa yg diinginkan.. almaklumlah lama tak lunch together.. sesekali kumpul reramai mcm best sangat moment tu.. blh tgk aneka macam ragam yg mengelikan hati dan menceriakan... hilang la sat tension2 yg dok ada dlm pala tu kan..
nk bgtau kat sini barang siapa yg tak hadir pada hari tu adalah sangat rugi kerana kami telah memakan dgn bnyk sekali sehinggakan termonyeh2... sangatlah bnyk menunyaaa...
Yg confom join hari tu
KONVENOR SENDIRI LAAA.. = AKU
JULIA = PEN. KONVENOR
NURFARAHANI
ZAIYANA
KASMA
AZREEN
FIZA
MUM STYLO
SALLZ
RAZEANY


ada yg last minit tak dpt attend.. ermmm takpe.. make sure next time join ok..

menu kami utk hari berkenaan memang menarik..
SIAKAP 3 RASA
UDANG MENTEGA
AYAM GAJUS
SOTONG GRG TEPUNG
KAILAN IKAN MASIN
TOMYAM CAMPUR
SAMBAL + ULAM
AIR EPAL
PISANG
BUBUR
NASI PUTIH


menarikkannnnn.. hahahahahaha... mmg kenyang habis sampai tersandar...



with k.raz.. tks akak sbb dtg jugak akhirnya..


antara peserta terakhir yg datang.. tks to k.sal jugak sbb sangup attend 2 tmpt mkn sekaligus.. sgt tidak menghampakan..


sapa tukang baca nie??? awat akak gelak lak??


Baca doa makan k.. jgn doa tidur lak..


farah with fiza.. 2-2 c0mey.. senyum pun kontrol tu..


awat mummy ana tu? senyum ka apa ka??


bakal pengantin..
diet katanya.. hahahaha..


separuh ahli2 netball...


k.kas with reen..


jue cover muka erk...?? hehehe..


2 hot mamas kata gambar ni paling cute..


antara menu-menu nyaaa..

Selesai makan semua.. kami berangkat masuk kerja semula.. tks to zaiyana sbb pick up me.. n tks to k.sallz sbb return back me to opis... hahahaha.. mai ngn org len blk ngn org len.. ok a tu..

Tks jugak utk semua sbb menghadirkan diri beramai2 ke jamuan tghr kita.. nnti kita buat lagi ok.. kari kepala ikan lak.. hehe..






0 comments:

Post a Comment

said