Pages

Friday, March 4, 2011

Gulai Semilang & Kenduri..

ASSALAMUALAIKUM..
hari ni nk n3 sampai 2x lakkk... hahaha.. takda menda nk buat.. mcm ni la ruponyaaa.. nk citer tntg gambar latest... tapi tak latest sangat lah... sbb masa ni kandungan aku 5 bulan.. klu ikut skng ni kandungan dah nak masuk 6 bulan dah... hehe.. tiba2 terjumpa gambar nie.. so upload jer la.. muka memang chubby gila punya..

masa ni kitaorg g tepen ada kenduri sedara sebelah En Hasben...



ce citeee... ce citeee... kenapa sangat bulat ini muka??? hahahaha.... sbb ada isi... isi yg sangat padat... hahaha... tambah2 skng ni alah semua dah habis.. tunggu next month dah masuk trimester ke 3... Ya Allah sangat sekejap masa berlalu.. so diam tak diam.. aku menghitung lagi 3 bulan ja nak sambut my bb pinky.. ermmm... insyaALLAH everyting will b ok.. amin.




ni hasil kerja en hasben la nie... dia dah habis makan.. masa dia lak nk snap gambo org.. yer la aku dah tak larat la nk usung kamera tuh.. lenguh rasanya..
apa2pun makan time.. kena layan habis2an... bg kenyang itu perut baru hati ada senyum.. hahaha.. bb pun sihat... hendaknya.. amin.






ok.. habis kisah p mkn kenduri... ni kisah aku n family mertua p mkn GULAI IKAN SEMILANG di balik pulau... asalnya kak ipar aku call tanya kat mana nk mkn GULAI IKAN SEMILANG yg sedap.. aku pun suggest la kat b.pulau... tapi nasibnya.. kak ipar tak pandai jalan kat lik lau nie... huhu.. aku pun terpaksa la pergi sekali kan.. jalan2 cari makan.. eehehee.. ok la kan... emmmm p mai pun.. bukan ada kerja nk buat kat rumah.. hari ahad lak... ok sgt la tu...




ni dlm keadaan yang sudah kenyang... pandaikan ambik gambar cover perut.. hahahaha..



apa dah jadi ngn lauk nie.. mcm kena usik jaaa..



anak2 menakan yang suka posing... hahaha




0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...

ASSALAMUALAIKUM..
hari ni nk n3 sampai 2x lakkk... hahaha.. takda menda nk buat.. mcm ni la ruponyaaa.. nk citer tntg gambar latest... tapi tak latest sangat lah... sbb masa ni kandungan aku 5 bulan.. klu ikut skng ni kandungan dah nak masuk 6 bulan dah... hehe.. tiba2 terjumpa gambar nie.. so upload jer la.. muka memang chubby gila punya..

masa ni kitaorg g tepen ada kenduri sedara sebelah En Hasben...



ce citeee... ce citeee... kenapa sangat bulat ini muka??? hahahaha.... sbb ada isi... isi yg sangat padat... hahaha... tambah2 skng ni alah semua dah habis.. tunggu next month dah masuk trimester ke 3... Ya Allah sangat sekejap masa berlalu.. so diam tak diam.. aku menghitung lagi 3 bulan ja nak sambut my bb pinky.. ermmm... insyaALLAH everyting will b ok.. amin.




ni hasil kerja en hasben la nie... dia dah habis makan.. masa dia lak nk snap gambo org.. yer la aku dah tak larat la nk usung kamera tuh.. lenguh rasanya..
apa2pun makan time.. kena layan habis2an... bg kenyang itu perut baru hati ada senyum.. hahaha.. bb pun sihat... hendaknya.. amin.






ok.. habis kisah p mkn kenduri... ni kisah aku n family mertua p mkn GULAI IKAN SEMILANG di balik pulau... asalnya kak ipar aku call tanya kat mana nk mkn GULAI IKAN SEMILANG yg sedap.. aku pun suggest la kat b.pulau... tapi nasibnya.. kak ipar tak pandai jalan kat lik lau nie... huhu.. aku pun terpaksa la pergi sekali kan.. jalan2 cari makan.. eehehee.. ok la kan... emmmm p mai pun.. bukan ada kerja nk buat kat rumah.. hari ahad lak... ok sgt la tu...




ni dlm keadaan yang sudah kenyang... pandaikan ambik gambar cover perut.. hahahaha..



apa dah jadi ngn lauk nie.. mcm kena usik jaaa..



anak2 menakan yang suka posing... hahaha




0 comments:

Post a Comment

said