Pages

Friday, March 11, 2011

Citer sedih + Asam pedas

ASSALAMUALAIKUM... hri ni mcm n3 lambat sangat kan..
banyak kerja sangat hari ni.. mcm2 hal nk wat.. so settled apa yg ptt coz hari ni dah jumaat..
Selamat bercuti buat semua murid2 dan Cikgu2 sekalian... wahhh bestnyeee korang cuti 1minggu.. tak yah nk ambik dah.. ermmm.. hahaha..

Actually ada citer sedih sebenarnya kelmarin.. aku ada post kat FB pencarian tempoyak aku.. ermmm malangya tak jumpa.. aku ngn en hasben cari kat pasar malam.. ada 1 makcik tuh aku dah besa ngn dia.. aku pun tanya la kat dia.. makcik.. tempoyak ada?.. tau apa makcik tuh jawab?? hahahahaha... nk gelak pun ada.. makcik tu jawab.. takda.. taktaula tokey tempoyak hilang p mana?... blh jawab mcm tuh?? hahahaha... hancussss hatiku.. dgn muka sememeknyaaa bgtau kat en hasben kata tempoyak takda.. pehtu agaknya en hasben tgk muka sekupang ni dia tanya lagi.. kat mana lagi ada juai? aku jawab.. tak tau laaa... yg tau pasar malam ni jerrr... ermmm sedisss kan..pehtu en hasben kata .. jom kita p cari derian.. pehtu wat la tempoyak blh kan?? aku pun jawab... ermmm blh la... tapi baru lagi la..
en hasben kata.. ok la dari takda kan... aku pun senyum.. :)
cari punya cari... ermmm memang menghampakan.. sian lak tgk en hasben bersusah payah kan... aku pun kata la.. takpa la.. nnti kita cari lain.. :)

so blk.. plan kena tukar la.. dari nk masak tempoyak.. terus jadi asam pedas..



Hari ni aku dah nak masuk 25week.. ermmm kejap jer.. dah stat soping2 dah.. nk pink2.. hehehe.. kiranya minggu soping menjelma.. ada ajak en hasben pergi parit buntar utk tinjau BABYMANJA.. en hasben kata OK!.. waaa besttt.. en hasben memang suka melayan karenah Puan isteri nie... suka laaa... i lap u lahhhh.. hahahaha




0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...

ASSALAMUALAIKUM... hri ni mcm n3 lambat sangat kan..
banyak kerja sangat hari ni.. mcm2 hal nk wat.. so settled apa yg ptt coz hari ni dah jumaat..
Selamat bercuti buat semua murid2 dan Cikgu2 sekalian... wahhh bestnyeee korang cuti 1minggu.. tak yah nk ambik dah.. ermmm.. hahaha..

Actually ada citer sedih sebenarnya kelmarin.. aku ada post kat FB pencarian tempoyak aku.. ermmm malangya tak jumpa.. aku ngn en hasben cari kat pasar malam.. ada 1 makcik tuh aku dah besa ngn dia.. aku pun tanya la kat dia.. makcik.. tempoyak ada?.. tau apa makcik tuh jawab?? hahahahaha... nk gelak pun ada.. makcik tu jawab.. takda.. taktaula tokey tempoyak hilang p mana?... blh jawab mcm tuh?? hahahaha... hancussss hatiku.. dgn muka sememeknyaaa bgtau kat en hasben kata tempoyak takda.. pehtu agaknya en hasben tgk muka sekupang ni dia tanya lagi.. kat mana lagi ada juai? aku jawab.. tak tau laaa... yg tau pasar malam ni jerrr... ermmm sedisss kan..pehtu en hasben kata .. jom kita p cari derian.. pehtu wat la tempoyak blh kan?? aku pun jawab... ermmm blh la... tapi baru lagi la..
en hasben kata.. ok la dari takda kan... aku pun senyum.. :)
cari punya cari... ermmm memang menghampakan.. sian lak tgk en hasben bersusah payah kan... aku pun kata la.. takpa la.. nnti kita cari lain.. :)

so blk.. plan kena tukar la.. dari nk masak tempoyak.. terus jadi asam pedas..



Hari ni aku dah nak masuk 25week.. ermmm kejap jer.. dah stat soping2 dah.. nk pink2.. hehehe.. kiranya minggu soping menjelma.. ada ajak en hasben pergi parit buntar utk tinjau BABYMANJA.. en hasben kata OK!.. waaa besttt.. en hasben memang suka melayan karenah Puan isteri nie... suka laaa... i lap u lahhhh.. hahahaha




0 comments:

Post a Comment

said