Pages

Monday, June 11, 2012

::.. Riang Ria bersama AISYA ..::

ASSALAMUALAIKUM.. 

minggu ni minggu AISYA SYAFIYYA ok.. coz.. AISYA IS 1ST YEAR!!!!! YEAYYYY.... alhamdulillahhh... berkat izinNYA mama dan papa dpt membesarkan aisya hingga ke tahap nii.. SYUKRAN AL JAZILAN!! membesarkan aisya sangat unik... sbb aisya ni kadang2 pelik jugak, demam panas melampau2 langsung tak nangis apatah lagi merap.. tapi bila marah cikit.. reyau tak mau2 mcm kena pukul betui punyaaa... seee... sangat manja kan...kan..kan... papa dia kata!!! manja laaaa.. semua dok bg muka kat diaaaa.. dok focus dia jaaaaa... well... sy takda anak pmpn... dan inilah yang pertama... soooo.. sy sngt menyayanginya sepenuh jiwa raga sayaaaaa... siang malam sy hanya dgn aisya... en hasben jangan marah no0o0o0o... hahahaha...

last week cuti.. kami berjalan sakan sambil meninjau2 rumah.. sbbnya mu asben dah warning nk move!!! katanya utk keselesaan kami sekeluarga juga.. anak2 pelan membesar... we need a big house!!! sabtu ada kenduri di area batu kurau.. dah terlepas sana.. terus la merongeng ke taiping.. tapi gambaq nnti yerrr... sbb dalam kamera.. so tak senang lagi.. yg ni sbb dlm fone.. dia cargas lebih,,,  ahad kami plan nk masak2 then lepak mana2 yang tepi pantai.. so.. awin dah siapkan bihun goreng bersama cucuq udang... tup2.. en hasben ada kerja lakkkk.. macam ni laaa klu kerja sndiri.. dia tokey dia pekerja.. well... en wifey kena hormat ok.. klu tak duit talakkkkk... around 5.30 baru dia balik.. so nk p ke bt feringi mmg tak sempat dah kottt... decide p lepak belakang pantai seagate jer laaa.. tapi bestttttt... sbb aisya gurl mama skrg dok mengila berjalan...



tgk sat... dok buat muka supa apa ntah...





bab menjahanamkan henpon.. serahhhhh...


pilih3... mana mauuuu... tapi papa kata.. henpon merah tu jgn kasi rosak.. walaupun henpon cap ayam.. henpon tuh laaaa dk bg duitttttt... hahahaha...


 dia dah tarik tangan mama ajak ronda2... pandai erkkkk...












tak padan ngn baru jalan ada hati nk berlari pulakkkk...





we look gojes right???? hahahahha..





















gaya kaki tuh tak tahannnn... siap silangggg... dok flying kiss kat papa tak habis2... penyakit baru blajar kat nursery.. Cikgu zah kata... jumpa sapa.. semua dia flyiing kiss... gatai nooo












AKHIRNYA TEWASSSSSSS... HAHAHAHA...

0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...

ASSALAMUALAIKUM.. 

minggu ni minggu AISYA SYAFIYYA ok.. coz.. AISYA IS 1ST YEAR!!!!! YEAYYYY.... alhamdulillahhh... berkat izinNYA mama dan papa dpt membesarkan aisya hingga ke tahap nii.. SYUKRAN AL JAZILAN!! membesarkan aisya sangat unik... sbb aisya ni kadang2 pelik jugak, demam panas melampau2 langsung tak nangis apatah lagi merap.. tapi bila marah cikit.. reyau tak mau2 mcm kena pukul betui punyaaa... seee... sangat manja kan...kan..kan... papa dia kata!!! manja laaaa.. semua dok bg muka kat diaaaa.. dok focus dia jaaaaa... well... sy takda anak pmpn... dan inilah yang pertama... soooo.. sy sngt menyayanginya sepenuh jiwa raga sayaaaaa... siang malam sy hanya dgn aisya... en hasben jangan marah no0o0o0o... hahahaha...

last week cuti.. kami berjalan sakan sambil meninjau2 rumah.. sbbnya mu asben dah warning nk move!!! katanya utk keselesaan kami sekeluarga juga.. anak2 pelan membesar... we need a big house!!! sabtu ada kenduri di area batu kurau.. dah terlepas sana.. terus la merongeng ke taiping.. tapi gambaq nnti yerrr... sbb dalam kamera.. so tak senang lagi.. yg ni sbb dlm fone.. dia cargas lebih,,,  ahad kami plan nk masak2 then lepak mana2 yang tepi pantai.. so.. awin dah siapkan bihun goreng bersama cucuq udang... tup2.. en hasben ada kerja lakkkk.. macam ni laaa klu kerja sndiri.. dia tokey dia pekerja.. well... en wifey kena hormat ok.. klu tak duit talakkkkk... around 5.30 baru dia balik.. so nk p ke bt feringi mmg tak sempat dah kottt... decide p lepak belakang pantai seagate jer laaa.. tapi bestttttt... sbb aisya gurl mama skrg dok mengila berjalan...



tgk sat... dok buat muka supa apa ntah...





bab menjahanamkan henpon.. serahhhhh...


pilih3... mana mauuuu... tapi papa kata.. henpon merah tu jgn kasi rosak.. walaupun henpon cap ayam.. henpon tuh laaaa dk bg duitttttt... hahahaha...


 dia dah tarik tangan mama ajak ronda2... pandai erkkkk...












tak padan ngn baru jalan ada hati nk berlari pulakkkk...





we look gojes right???? hahahahha..





















gaya kaki tuh tak tahannnn... siap silangggg... dok flying kiss kat papa tak habis2... penyakit baru blajar kat nursery.. Cikgu zah kata... jumpa sapa.. semua dia flyiing kiss... gatai nooo












AKHIRNYA TEWASSSSSSS... HAHAHAHA...

0 comments:

Post a Comment

said