Pages

Thursday, June 7, 2012

::.. Jun oh July ..::

Assalamualaikum... 

Hr ni mood mmg gila habis.. sebab agak mengila kat opis.. hehehe.. now rasa mcm ok dahhh.. awin rasa tis month oso next month adalah dunia yg sangat bz buat awin.. yg padat segala kerja. segala kenduri kendara.. dan bulan ni jugak awin terlupa dah nk order kek utk anak dara tu... so skrng mana wa mau cari kedai yang blh buat sbb smua dok bz buat kek kawin!!!!!!!... mmg rasa mcm nk pengsan sat.. takpa la aisya syg.. klu tak dpt order.. kita buy kek biasa2 k... janji hapening sudaaaa... cuma bila ada kek yg mmg nmpk unik bnda itu akan d kenang dan blh dsimpan sbg memori yang terindah... sapa setuju???? awin actually penat sama ni.. next month juga annv kami as a husb n wife.. tapi apa plan pun takda lagi??? penting ka nk sambut?? pada awin YES PENTING!!! sbb bnda2 mcm ni la yang akan membuat kelainan dlm berumahtangga... harus dan wajib ada kemanisannya ok... klu ampa kata TAK WAJIB tu terpulang la hak masing2.. lagipun poket masing2.. en hasben dah bersora nk p vacation.. so macam biasa tugas dan rutin awin.. (PALING BORING OK!!) sbb dari A - Z awin kena plan betul2... ya allah tolonglah.. klu blh awin nk merasa dok diam2.. takmmo serabut2.. tup2 tiba masa aku p ja.. hokey???? mampu????

abaikan citer tu.. awin dah bnyk survey ngn kengkawan tntg tmpt ni.. pening dah pikiaq... tapi awin terpesona pada 3 tempat ni.. dan bajet dia mmg mengena ngn apa yg en hasben bg kan..


semua org la ni dok menggila p viet6... so.. awin pun dah turut serta..


Bandung.. yg ni awin punya choice!!! sbb ada trans studio dan sopinggggg...


yg nie en hasben punya request!!! mmg la tingin tapi bajet mcm ngam2 jaaa.. so.. patutka??? rasa mmg sangat tidak patut!!! 

lagi satu awin tingin nk p BALI.. bajet dia sama macam nk p viet6... so.. nnti kena bincang lain ngn en hasben.. klu tak jadi utk masa terdekat ni.. kena postpone p lepas raya la..

so.. tlg pikiaq sat kat awin.. mana paling best??? 

ok bye!!!







0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...

Assalamualaikum... 

Hr ni mood mmg gila habis.. sebab agak mengila kat opis.. hehehe.. now rasa mcm ok dahhh.. awin rasa tis month oso next month adalah dunia yg sangat bz buat awin.. yg padat segala kerja. segala kenduri kendara.. dan bulan ni jugak awin terlupa dah nk order kek utk anak dara tu... so skrng mana wa mau cari kedai yang blh buat sbb smua dok bz buat kek kawin!!!!!!!... mmg rasa mcm nk pengsan sat.. takpa la aisya syg.. klu tak dpt order.. kita buy kek biasa2 k... janji hapening sudaaaa... cuma bila ada kek yg mmg nmpk unik bnda itu akan d kenang dan blh dsimpan sbg memori yang terindah... sapa setuju???? awin actually penat sama ni.. next month juga annv kami as a husb n wife.. tapi apa plan pun takda lagi??? penting ka nk sambut?? pada awin YES PENTING!!! sbb bnda2 mcm ni la yang akan membuat kelainan dlm berumahtangga... harus dan wajib ada kemanisannya ok... klu ampa kata TAK WAJIB tu terpulang la hak masing2.. lagipun poket masing2.. en hasben dah bersora nk p vacation.. so macam biasa tugas dan rutin awin.. (PALING BORING OK!!) sbb dari A - Z awin kena plan betul2... ya allah tolonglah.. klu blh awin nk merasa dok diam2.. takmmo serabut2.. tup2 tiba masa aku p ja.. hokey???? mampu????

abaikan citer tu.. awin dah bnyk survey ngn kengkawan tntg tmpt ni.. pening dah pikiaq... tapi awin terpesona pada 3 tempat ni.. dan bajet dia mmg mengena ngn apa yg en hasben bg kan..


semua org la ni dok menggila p viet6... so.. awin pun dah turut serta..


Bandung.. yg ni awin punya choice!!! sbb ada trans studio dan sopinggggg...


yg nie en hasben punya request!!! mmg la tingin tapi bajet mcm ngam2 jaaa.. so.. patutka??? rasa mmg sangat tidak patut!!! 

lagi satu awin tingin nk p BALI.. bajet dia sama macam nk p viet6... so.. nnti kena bincang lain ngn en hasben.. klu tak jadi utk masa terdekat ni.. kena postpone p lepas raya la..

so.. tlg pikiaq sat kat awin.. mana paling best??? 

ok bye!!!







0 comments:

Post a Comment

said