Pages

Tuesday, February 8, 2011

Ceritera makan tengahari..

Assalamualaikum n selamat sejahtera.... hari ni bertarikh 8 Februari... wahhh cepatnya masa berlalu... dan dgn erti kata lain. aku dah pun masuk minggu ke 20 dan mknanyaaaa.. 5 bulan la.. ermmm.. tinggal lagi 4 bulan.. delivery... wahhhh.. cepat pulak rasa... dulu rasa mcm lambat ja masa tuh... ermm dunia skng kan... wat everlah...

hari ni nk citer perihal terkejut tergempar... tiba2 my sis call kata.. my mom ajak p mkn..
1stnya nk p mkn kat SABA.. Nasi arab.. ermmm sedappp.. sbb aku sejak preggy ni memang suka makan mknn arab ni... aku pun ok jer la.. kira mcm ON jer... nnti aku sampai..
tapi takdan beberapa minit.. my sis call lg.. dia kata SABA tak buka lagi.. kita tukar la..
alahaiiii... apesal la lambat lak ko buka SABA oiiii... ermm.. my sis kata.. hg teringin makan apa? bgtau la.. jom kita p... ermmm aku jawab simple jer.. TAKDE NK TINGIN2 NI.. belasah jer makan apa pun blh... hahahaha... brutal tol... tapi memang pun... aku tak plak ngidam apa2 lagi buat masa ni.. semua ok jer... h0pe.. sampai salin nnti ok.. bgs bb ni.. hehe..

my sis kata.. kita p mkn tomyam la.. dekat bukit dumbar tu.. ermmm jauh la plak.. tapi aku jawab ok ja.. ok la.. dah confom.. aku pun dah kalut2 nk kuar dr opis.. utk tuju ke destinasi..
tak sempat pun aku masuk dlm keta... masuk lagi call... haiyo0o0o apa plak kali ni... ermmm..
my sis kata.. eh tak jadilah.. tukar..tukar... kita p noodle station.. ermmm kat e-gate ok.. aku pun mcm biasa la... ok saja..

itu lah last destination lunch ... NOODLE STATION..


menu yg my m0m oder... TOMYAM FRIED RICE


ni lak.. my brother punya menu.. FRIED RICE WITH BBQ CHICKEN


Springy Noodle With Fish Ball & Fried Chicken Dumpling
ni menu my sis...


Curry Springy Noodle
haaaa... last sekali ni menu aku..

hehehehe..



0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...

Assalamualaikum n selamat sejahtera.... hari ni bertarikh 8 Februari... wahhh cepatnya masa berlalu... dan dgn erti kata lain. aku dah pun masuk minggu ke 20 dan mknanyaaaa.. 5 bulan la.. ermmm.. tinggal lagi 4 bulan.. delivery... wahhhh.. cepat pulak rasa... dulu rasa mcm lambat ja masa tuh... ermm dunia skng kan... wat everlah...

hari ni nk citer perihal terkejut tergempar... tiba2 my sis call kata.. my mom ajak p mkn..
1stnya nk p mkn kat SABA.. Nasi arab.. ermmm sedappp.. sbb aku sejak preggy ni memang suka makan mknn arab ni... aku pun ok jer la.. kira mcm ON jer... nnti aku sampai..
tapi takdan beberapa minit.. my sis call lg.. dia kata SABA tak buka lagi.. kita tukar la..
alahaiiii... apesal la lambat lak ko buka SABA oiiii... ermm.. my sis kata.. hg teringin makan apa? bgtau la.. jom kita p... ermmm aku jawab simple jer.. TAKDE NK TINGIN2 NI.. belasah jer makan apa pun blh... hahahaha... brutal tol... tapi memang pun... aku tak plak ngidam apa2 lagi buat masa ni.. semua ok jer... h0pe.. sampai salin nnti ok.. bgs bb ni.. hehe..

my sis kata.. kita p mkn tomyam la.. dekat bukit dumbar tu.. ermmm jauh la plak.. tapi aku jawab ok ja.. ok la.. dah confom.. aku pun dah kalut2 nk kuar dr opis.. utk tuju ke destinasi..
tak sempat pun aku masuk dlm keta... masuk lagi call... haiyo0o0o apa plak kali ni... ermmm..
my sis kata.. eh tak jadilah.. tukar..tukar... kita p noodle station.. ermmm kat e-gate ok.. aku pun mcm biasa la... ok saja..

itu lah last destination lunch ... NOODLE STATION..


menu yg my m0m oder... TOMYAM FRIED RICE


ni lak.. my brother punya menu.. FRIED RICE WITH BBQ CHICKEN


Springy Noodle With Fish Ball & Fried Chicken Dumpling
ni menu my sis...


Curry Springy Noodle
haaaa... last sekali ni menu aku..

hehehehe..



0 comments:

Post a Comment

said