Pages

Sunday, July 19, 2009

WEEKENDS XTVT

AS-SALAM..

hr yg membored kan.... y a...??? haiyaaa.. nk msk pun cam lazy..
tapi wat jer la apa yg ada kat peti ais tuh kan..
nk citer apa yg aku dah buat weekends ni...

ermmm... aku layan FB 2 ari niee... bkn lyn pe pun.. lyn game then chatting.. 2 jer la.. tapi best gakkk... kui..kui..kui..kui..
sabtu ptg tuh aku g umah makcik aku coz tok ada masak nasi daging..
ermm... sodapppp.. haa... time tuh jer la aku kuar.. 7pm-9.30pm...
ronda2 jap blkg qbay... then belah balik umah truss... then buka laptop.. layan game FB...
ahad pun sama... hehehe..
sebut sai FB nie.. aku ada la try 1 kuiz nie.. bunyi mcm menarik..
dan jawapan dia pun menarik utk aku....
so.. nk letak la kat sini... boleh senyum sorg2... wakakakaka.. (pasan nk mampohh)
tapi cam.... tak caya pun ada... tapi aku jer yg tau di sebalik jawapannya itu...kan..kan..kan..
jom intaiiii!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Lady (lady tuh aku laa...) took the Layak kah anda bercinta? / untuk dicintai? quiz and the result is "Anda mencari cinta suci, cinta sejati dan cinta yang berkekalan utk masa depan anda...fuhh cayalah beb!..."
C.I.N.T.A K.I.T.A....satu rasa...anda memang mencari kebahagiaan dalam hidup, mencari cinta sejati. Selain cinta sesama manusia, anda mencari cinta kepada-NYA...hati anda ikhlas, setia, jujur pada pasangan yang anda cintai/ingin mencintai, anda susah untuk jatuh cinta tetapi bile jatuh cinta anda setia gile pada yang satu, walaupun si dia meninggalkan anda, anda tetap berusaha untuk kembali. Anda akan tutup pintu hati anda bile dikecewakan, dan mungkin mengambil masa bertahun tahun untuk bercinta semula....pasangan yang sukar dicari zaman sekarang ni....wa respek giler beb org camni...

0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...

AS-SALAM..

hr yg membored kan.... y a...??? haiyaaa.. nk msk pun cam lazy..
tapi wat jer la apa yg ada kat peti ais tuh kan..
nk citer apa yg aku dah buat weekends ni...

ermmm... aku layan FB 2 ari niee... bkn lyn pe pun.. lyn game then chatting.. 2 jer la.. tapi best gakkk... kui..kui..kui..kui..
sabtu ptg tuh aku g umah makcik aku coz tok ada masak nasi daging..
ermm... sodapppp.. haa... time tuh jer la aku kuar.. 7pm-9.30pm...
ronda2 jap blkg qbay... then belah balik umah truss... then buka laptop.. layan game FB...
ahad pun sama... hehehe..
sebut sai FB nie.. aku ada la try 1 kuiz nie.. bunyi mcm menarik..
dan jawapan dia pun menarik utk aku....
so.. nk letak la kat sini... boleh senyum sorg2... wakakakaka.. (pasan nk mampohh)
tapi cam.... tak caya pun ada... tapi aku jer yg tau di sebalik jawapannya itu...kan..kan..kan..
jom intaiiii!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Lady (lady tuh aku laa...) took the Layak kah anda bercinta? / untuk dicintai? quiz and the result is "Anda mencari cinta suci, cinta sejati dan cinta yang berkekalan utk masa depan anda...fuhh cayalah beb!..."
C.I.N.T.A K.I.T.A....satu rasa...anda memang mencari kebahagiaan dalam hidup, mencari cinta sejati. Selain cinta sesama manusia, anda mencari cinta kepada-NYA...hati anda ikhlas, setia, jujur pada pasangan yang anda cintai/ingin mencintai, anda susah untuk jatuh cinta tetapi bile jatuh cinta anda setia gile pada yang satu, walaupun si dia meninggalkan anda, anda tetap berusaha untuk kembali. Anda akan tutup pintu hati anda bile dikecewakan, dan mungkin mengambil masa bertahun tahun untuk bercinta semula....pasangan yang sukar dicari zaman sekarang ni....wa respek giler beb org camni...

0 comments:

Post a Comment

said