Pages

Thursday, July 30, 2009

LAWAK VETERAN

Malam yang dingin
Di suatu malam yang dingin,
di dalam sebuah bilik yang sederhana besar,
di atas katil...... sepasang suami isteri yang telah lanjut usia baru masuk tidur.
Suaminya telah mula mengantuk
tapi isterinya terbangkit perasaan ghairah malam itu....
Si isteri bersuara,
"Dulu-dulu tu.... abang selalu pegang tangan saya bila kita nak tido.
"Suaminya dengan separuh sedar, menggenggam tangan isterinya,
lepas tu mula mengantuk semula.
Beberapa ketika lepas tu, si isteri bersuara lagi,
"Kemudian tu.... abang selalu cium saya.
"Si suami dengan rasa terganggu,
mengangkat kepalanyadan menyentuh bibirnya ke pipi si isteri.
Lepas tu sambung tido balik.
Selepas beberapa saat, si isteri bersuara lagi,
"Kemudian tu.... abang selalu gigit-gigit leher saya.......
"Dengan perasaan marah dan geram,
si suami melontar selimutnya dan bangun dari katil tu.
Si isteri bertanya, "Abang nak gi mana tu?"
Dengan marah suaminya menjawab,
"Nak gi amik gigi ...la ni"


*HAHAHA... aku dpt email nie dah masuk 4x org yg berlainan hantar...
d sebabkan ramai sgt yg hantar aku nk post kat lam blog aku nie...
bg gelak ramai2 ckit... 18sx ke sg erk??? muahahaha....
tapi yg bestnya....
walau marah n mengantuknya hubby dia..
ttp nk jg hati isteri... tuh yg wat respect bis that guys tuh...
maknanya.. dia sayang laaaa...
waaaa... bestttkannn...

0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...

Malam yang dingin
Di suatu malam yang dingin,
di dalam sebuah bilik yang sederhana besar,
di atas katil...... sepasang suami isteri yang telah lanjut usia baru masuk tidur.
Suaminya telah mula mengantuk
tapi isterinya terbangkit perasaan ghairah malam itu....
Si isteri bersuara,
"Dulu-dulu tu.... abang selalu pegang tangan saya bila kita nak tido.
"Suaminya dengan separuh sedar, menggenggam tangan isterinya,
lepas tu mula mengantuk semula.
Beberapa ketika lepas tu, si isteri bersuara lagi,
"Kemudian tu.... abang selalu cium saya.
"Si suami dengan rasa terganggu,
mengangkat kepalanyadan menyentuh bibirnya ke pipi si isteri.
Lepas tu sambung tido balik.
Selepas beberapa saat, si isteri bersuara lagi,
"Kemudian tu.... abang selalu gigit-gigit leher saya.......
"Dengan perasaan marah dan geram,
si suami melontar selimutnya dan bangun dari katil tu.
Si isteri bertanya, "Abang nak gi mana tu?"
Dengan marah suaminya menjawab,
"Nak gi amik gigi ...la ni"


*HAHAHA... aku dpt email nie dah masuk 4x org yg berlainan hantar...
d sebabkan ramai sgt yg hantar aku nk post kat lam blog aku nie...
bg gelak ramai2 ckit... 18sx ke sg erk??? muahahaha....
tapi yg bestnya....
walau marah n mengantuknya hubby dia..
ttp nk jg hati isteri... tuh yg wat respect bis that guys tuh...
maknanya.. dia sayang laaaa...
waaaa... bestttkannn...

0 comments:

Post a Comment

said