Pages

Friday, January 6, 2012

::.. All abot My 1st Year ..::

Assalamualaikum & Salam Sejahtera....
lama mummy tak corat coret kan dalam ni.. baru2 ni kami 1 famly di landa DEMAM.. ermmm.. mandom sikit la suasana tuuu...
Tak nak coret banyak2.. sbb mummy sgt la bz hari ni.. just nk share someting yang mummy dah beli kat milkadeal baru2 ni ada offer.. actually mummy dh lupa tntang buku ni.. beli masa 19 Dec 2011 okeyyy.. tapi alhamdulillah.. BFF mumy penyelamat.. a.k.a IBU ADAM ISMAT dia saja bagi link tntg abg nara yang excited nk sambut bb... TQ IBU ADAM!!!!

Buku ni baru sampai.. terus belek2.. habis 1 opis tgk.. semua pakat kenan dah.. hehe.. memang menarik album ni.. tak sabar mummy nk masukkan segala macam about anak dara tu.. mesti kenangan yang terindah utk aisya...





















sangat kualiti buku ni.. suka design dia.. n segala macam... moralnya... JATUH CINTA KAT BUKU NIIIIII...





0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...

Assalamualaikum & Salam Sejahtera....
lama mummy tak corat coret kan dalam ni.. baru2 ni kami 1 famly di landa DEMAM.. ermmm.. mandom sikit la suasana tuuu...
Tak nak coret banyak2.. sbb mummy sgt la bz hari ni.. just nk share someting yang mummy dah beli kat milkadeal baru2 ni ada offer.. actually mummy dh lupa tntang buku ni.. beli masa 19 Dec 2011 okeyyy.. tapi alhamdulillah.. BFF mumy penyelamat.. a.k.a IBU ADAM ISMAT dia saja bagi link tntg abg nara yang excited nk sambut bb... TQ IBU ADAM!!!!

Buku ni baru sampai.. terus belek2.. habis 1 opis tgk.. semua pakat kenan dah.. hehe.. memang menarik album ni.. tak sabar mummy nk masukkan segala macam about anak dara tu.. mesti kenangan yang terindah utk aisya...





















sangat kualiti buku ni.. suka design dia.. n segala macam... moralnya... JATUH CINTA KAT BUKU NIIIIII...





0 comments:

Post a Comment

said