Pages

Monday, January 9, 2012

::.. Keaktifan anak dara yang makin menjadi ..::

Assalamualaikum... salam sejahtera..

dah lama nk masukkan video ni.. tapi tak berkesempatan.. so hari ni berkesempatan sikit.. boleh la nk masukkan video anak dara ni yang menganas.. cuba olls tgk... betapa tak diam nya dia walau seminit.. tak padan ngn haluihhhh... tapi alhamdulillah.. nmpk ja kecik tapi perkembangannya sangat memberangsangkan... so pada ibu2 d luar sana.. klu anak u olls tak debab atau membesar bagai johan.. jgn lah u olls risau k.. tu semua tak menjaminkan apa2.. yg penting adalah.. perkembangannya normal. yg lbh syukur bila kesihatannya macam kanak2 lain.. tink positif k.



video


aisya bru baik jer demam.. lepas2 dia baik demam tu.. lagi mcm2 peel yang menggelikan hati kami.. dia dah bnyk bermiming.. yg kadangkala terkeluar perkataan 'ma-ma' 'pa-pa'... haaaa... teruja kan.. yg mendengar ni lagi teruja.. tapi tak selalu.. cuma kadang2 jer..
tapi ada satu peel terbaru dia yang menggelikan hati kami... bila dia skrg dah pandai 'buat2 nangis'.. tau mcm mn?? hahahaha.. mmg lawak anak dara ni... 'buat2 nangis' aisya bila nangisnya tanpa air mata.. then dia gelak!!!! so funny okeyyy!!! and last ada memek 'mulut duck',, boleh bygkan tak??? nnti klu ada kesempatan awin akan ambik video.. mmg best + comeiiii sgt dia memek muka mcm tuuuuu...

tunggu k....




0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...

Assalamualaikum... salam sejahtera..

dah lama nk masukkan video ni.. tapi tak berkesempatan.. so hari ni berkesempatan sikit.. boleh la nk masukkan video anak dara ni yang menganas.. cuba olls tgk... betapa tak diam nya dia walau seminit.. tak padan ngn haluihhhh... tapi alhamdulillah.. nmpk ja kecik tapi perkembangannya sangat memberangsangkan... so pada ibu2 d luar sana.. klu anak u olls tak debab atau membesar bagai johan.. jgn lah u olls risau k.. tu semua tak menjaminkan apa2.. yg penting adalah.. perkembangannya normal. yg lbh syukur bila kesihatannya macam kanak2 lain.. tink positif k.



video


aisya bru baik jer demam.. lepas2 dia baik demam tu.. lagi mcm2 peel yang menggelikan hati kami.. dia dah bnyk bermiming.. yg kadangkala terkeluar perkataan 'ma-ma' 'pa-pa'... haaaa... teruja kan.. yg mendengar ni lagi teruja.. tapi tak selalu.. cuma kadang2 jer..
tapi ada satu peel terbaru dia yang menggelikan hati kami... bila dia skrg dah pandai 'buat2 nangis'.. tau mcm mn?? hahahaha.. mmg lawak anak dara ni... 'buat2 nangis' aisya bila nangisnya tanpa air mata.. then dia gelak!!!! so funny okeyyy!!! and last ada memek 'mulut duck',, boleh bygkan tak??? nnti klu ada kesempatan awin akan ambik video.. mmg best + comeiiii sgt dia memek muka mcm tuuuuu...

tunggu k....




0 comments:

Post a Comment

said