Pages

Tuesday, January 10, 2012

::.. Aisya dah pandai faham apa itu 'taknak n takmo'!!! & gulingan aisya ..::

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..

hari ni agak tidak bz.. so relax2.. n rehatkan minda.. flu pun tak hilang lagi.. dah lama tak minum ais.. tup2 hari ni minum lak.. aisyo0o0o.. takpa la.. menghilangkan dahaga sikit ja!!! haha

dok belek2 fone ni.. tiba2 teringat smlm ambik video aisya yg asik sgt dok main n golek2 atas katil.. aisya punya pesyen la ni klu nk sampai ke sesuatu tmpt tu.. dia akan berguling2... hahaha.. nk tau mcm mn??? meh a tgk video dia.. cara paling senang utk dia smpai ke sesuatu tempat..


video


yg ni lak.. video yg sempat awin ambil... dia asik sgt main sampai kepala nk jatuh ke besi katil dah.. mama marah kata tak nak.. pandai lak tu geleng pala dia... mmg itu la pembelajaran yg nmpk jelas n aisya faham apa yg mama cakapkan!! clever gurl!!


video

nnti ada masa.. awin upload lagi... bnyk sebenarnya video aisya yang awin cuba masukkan, bukan sebab apa.. takut2 la kot2 fone ni buat hal.. at least awin ada copy kat blog ni.. :)








0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..

hari ni agak tidak bz.. so relax2.. n rehatkan minda.. flu pun tak hilang lagi.. dah lama tak minum ais.. tup2 hari ni minum lak.. aisyo0o0o.. takpa la.. menghilangkan dahaga sikit ja!!! haha

dok belek2 fone ni.. tiba2 teringat smlm ambik video aisya yg asik sgt dok main n golek2 atas katil.. aisya punya pesyen la ni klu nk sampai ke sesuatu tmpt tu.. dia akan berguling2... hahaha.. nk tau mcm mn??? meh a tgk video dia.. cara paling senang utk dia smpai ke sesuatu tempat..


video


yg ni lak.. video yg sempat awin ambil... dia asik sgt main sampai kepala nk jatuh ke besi katil dah.. mama marah kata tak nak.. pandai lak tu geleng pala dia... mmg itu la pembelajaran yg nmpk jelas n aisya faham apa yg mama cakapkan!! clever gurl!!


video

nnti ada masa.. awin upload lagi... bnyk sebenarnya video aisya yang awin cuba masukkan, bukan sebab apa.. takut2 la kot2 fone ni buat hal.. at least awin ada copy kat blog ni.. :)








0 comments:

Post a Comment

said