Pages

Tuesday, October 16, 2012

:: Counting My Day ::

ASSALAMUALAIKUM..

Selamat malam olls... hari ni 16.10.12. hari awin kena checkup di MH. Bukan sebab apa.. bila dah tahu diri tu akan di bedah... hehe... confom2 kena ambik date aka big day!!! yeahhhh.. counting start from now!! tik..tok..tik..tok... 26 dys to go... hari ni awin dah setlle kemaskan brg prince elok2... nk bw p spital letak sebelah.. nk bw p juru letak sebelah.. kali ni awin kena packing sekali bj kak cha oso awin bebanyak sbb whole pantang kena stay rumah my mom... yabedabeduuuuu... hehehe... sukaaa.. 

alkisah p checkup tadi.. 
8.15am - arrive
8.45am - new case taken
9.15am - TOA MO
9.40 am - Scan
10.10 am - settle..

awin dapat MC so.. tak yah masuk kerja... 34wks checkup.. BB breech... selamba bewak awin cakap... breech p laaaa... p mai pun mmg nk kena czer... wahahaha.. doc pun senyummm tak terkata apa dahhhh... awin smpat tanya,, my bb kecik sangat ka?? smua tegur perut i kecik...  
my bb around 2.3kg right now... so far ok.. ada 4 minggu lagi.. hope lebih 2.5kg ok... insyaALLAH.. 

Skrg cek tngh pening,,,, sbb papa kata nama yg awin nk boh tu terbelit lidah... wrghhhhhhh.,... sentappppp... pening nk cari pulakkkk

n way,,,, bye.. good nite,,,


0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...

ASSALAMUALAIKUM..

Selamat malam olls... hari ni 16.10.12. hari awin kena checkup di MH. Bukan sebab apa.. bila dah tahu diri tu akan di bedah... hehe... confom2 kena ambik date aka big day!!! yeahhhh.. counting start from now!! tik..tok..tik..tok... 26 dys to go... hari ni awin dah setlle kemaskan brg prince elok2... nk bw p spital letak sebelah.. nk bw p juru letak sebelah.. kali ni awin kena packing sekali bj kak cha oso awin bebanyak sbb whole pantang kena stay rumah my mom... yabedabeduuuuu... hehehe... sukaaa.. 

alkisah p checkup tadi.. 
8.15am - arrive
8.45am - new case taken
9.15am - TOA MO
9.40 am - Scan
10.10 am - settle..

awin dapat MC so.. tak yah masuk kerja... 34wks checkup.. BB breech... selamba bewak awin cakap... breech p laaaa... p mai pun mmg nk kena czer... wahahaha.. doc pun senyummm tak terkata apa dahhhh... awin smpat tanya,, my bb kecik sangat ka?? smua tegur perut i kecik...  
my bb around 2.3kg right now... so far ok.. ada 4 minggu lagi.. hope lebih 2.5kg ok... insyaALLAH.. 

Skrg cek tngh pening,,,, sbb papa kata nama yg awin nk boh tu terbelit lidah... wrghhhhhhh.,... sentappppp... pening nk cari pulakkkk

n way,,,, bye.. good nite,,,


0 comments:

Post a Comment

said