Pages

Tuesday, October 9, 2012

: Aisya VS Satay :

ASSALAMUALAIKUM... 

Hi olls... mood malas kerja mengatasi sbb mood cuti 3 bulan lebih mengatasi.. hahaahhaha... mmg superduper punya balok liat ok!! 

Cek mmg tingin nk mkn satay kajang hj samuri ni... n kebetulan my prenz terlepas p kl.. sempat berLINE dgn dia tanya bila balik? buat muka tak malu ok!!! Tks yaa momy qaseh ukasyah.. siap hntr mai ke rumah lagi... alahaiiii... terharu... 

tapi tajuk saya lain kan.?? kan?? kan?? hahahaha... cara aisya ccuba mengoda utk mkn satay.. tapi dia good girl.. dengar cakap.. alhamdulillah... papa said dont touch!! dgn keterpaksaan.... aisya pun mendengar kata.. tapi dok bercerita bagai (bahasa depa la) sambil tangan tu dok tunjuk satay.. hahahahaha... dengan memek muka yg ntah apa2... sejak2 nk jadi kakak ni... mulut tak reti diam seminit pun.. ada sj bnda nk berceritanya... mama konpom2 tak paham sepatah apa pun... tapi buat2 la paham p... 



 see... noty gurl..


 iskh2... dah mcm angry birds jaaa...


 dimanakah kesopanan dan kesusilaan kamu wahai anak dara??? iskh2... dah rupa 'kaklong'!!! hahaha



video

mai tgk anak dara ni bercakap bahasa perancis!!!




0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...

ASSALAMUALAIKUM... 

Hi olls... mood malas kerja mengatasi sbb mood cuti 3 bulan lebih mengatasi.. hahaahhaha... mmg superduper punya balok liat ok!! 

Cek mmg tingin nk mkn satay kajang hj samuri ni... n kebetulan my prenz terlepas p kl.. sempat berLINE dgn dia tanya bila balik? buat muka tak malu ok!!! Tks yaa momy qaseh ukasyah.. siap hntr mai ke rumah lagi... alahaiiii... terharu... 

tapi tajuk saya lain kan.?? kan?? kan?? hahahaha... cara aisya ccuba mengoda utk mkn satay.. tapi dia good girl.. dengar cakap.. alhamdulillah... papa said dont touch!! dgn keterpaksaan.... aisya pun mendengar kata.. tapi dok bercerita bagai (bahasa depa la) sambil tangan tu dok tunjuk satay.. hahahahaha... dengan memek muka yg ntah apa2... sejak2 nk jadi kakak ni... mulut tak reti diam seminit pun.. ada sj bnda nk berceritanya... mama konpom2 tak paham sepatah apa pun... tapi buat2 la paham p... 



 see... noty gurl..


 iskh2... dah mcm angry birds jaaa...


 dimanakah kesopanan dan kesusilaan kamu wahai anak dara??? iskh2... dah rupa 'kaklong'!!! hahaha



video

mai tgk anak dara ni bercakap bahasa perancis!!!




0 comments:

Post a Comment

said