Pages

Friday, July 20, 2012

::. Sana Sini Grill burger!! .::



ASSALAMUALAIKUM..

1st ting awin nk ucap SALAM RAMADHAN utk semua my bestie, famly and all muslim frenz.. awin susun 10 jari mohon keampunan andaikata ada kekhilafan yang tidak disengajakan. Moga ramadhan kali ini membawa makna yang mendalam buat kita dan juga diberi kesihatan yang sempurna agar dapat melaksanakan ibadahNYA dengan sebaik mungkin. Mohon juga agar ALLAH sihatkan kita dari segala segi fizikal dan mental agar sentiasa berfikiran positif. sayu plak rasa....

ok..ok... enuf..enuf.. tajuk lain kan.. 
nk citer sikit.. sejak2 la kat mn2 semua pakat sebut GRILL BURGER.. salah sorang kawan yang dok perangat MOMY QASEH ni haaaa... dia berjaya mengoda awin sampai menyuruh en asben membelinyaaaa... hahahahaha.. tapi terima kasih memanyakkk yer momy... sebab tak rugi p beli.. memang MABELOSO!!!! walaupun harganya agak mahai.. en hasben kata PUAS HATI.. klu mcm ni punya sedap.. takpa mahai pun.. kita tau kualiti dia... dannn... secara tak langsung.. en hasben pun dah ADICT itu burger.. hehehehe.. 

Burger ni terletak di stadium pulau pinang... senang ja nk cari.. HERO BURGER BAKAR. itulah kedainya dan tempatnya yang sedap gila burgernyaaa... 


untuk yang tak pernah pergi... awin copy gambar ni dari web tokey kedai.. HERO BURGER BAKAR
 hari tu awin makan DOUBLE TROUBLE.. dengan harga RM14.50




 Duo Boneless Chicken Special (RM14.00nett)




 Solo Boneless Chicken Burger (RM7.00nett)




 Solo Boneless Chicken Burger Special with Cheese & Egg (RM9.00nett)




 Solo Beef Patty Burger with Cheese (RM7.50nett)



 Solo Beef Patty Burger Special with Cheese & Egg (RM8.50nett)




UNTUK burger ni memang awin recommended habis kat semua.. antara 5 bintang.. awin kasi 4.5 bintang. superb sos dia.. superb daging dia.. superb ayam dia... superb BURGER!! tak caya must try la..






0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...



ASSALAMUALAIKUM..

1st ting awin nk ucap SALAM RAMADHAN utk semua my bestie, famly and all muslim frenz.. awin susun 10 jari mohon keampunan andaikata ada kekhilafan yang tidak disengajakan. Moga ramadhan kali ini membawa makna yang mendalam buat kita dan juga diberi kesihatan yang sempurna agar dapat melaksanakan ibadahNYA dengan sebaik mungkin. Mohon juga agar ALLAH sihatkan kita dari segala segi fizikal dan mental agar sentiasa berfikiran positif. sayu plak rasa....

ok..ok... enuf..enuf.. tajuk lain kan.. 
nk citer sikit.. sejak2 la kat mn2 semua pakat sebut GRILL BURGER.. salah sorang kawan yang dok perangat MOMY QASEH ni haaaa... dia berjaya mengoda awin sampai menyuruh en asben membelinyaaaa... hahahahaha.. tapi terima kasih memanyakkk yer momy... sebab tak rugi p beli.. memang MABELOSO!!!! walaupun harganya agak mahai.. en hasben kata PUAS HATI.. klu mcm ni punya sedap.. takpa mahai pun.. kita tau kualiti dia... dannn... secara tak langsung.. en hasben pun dah ADICT itu burger.. hehehehe.. 

Burger ni terletak di stadium pulau pinang... senang ja nk cari.. HERO BURGER BAKAR. itulah kedainya dan tempatnya yang sedap gila burgernyaaa... 


untuk yang tak pernah pergi... awin copy gambar ni dari web tokey kedai.. HERO BURGER BAKAR
 hari tu awin makan DOUBLE TROUBLE.. dengan harga RM14.50




 Duo Boneless Chicken Special (RM14.00nett)




 Solo Boneless Chicken Burger (RM7.00nett)




 Solo Boneless Chicken Burger Special with Cheese & Egg (RM9.00nett)




 Solo Beef Patty Burger with Cheese (RM7.50nett)



 Solo Beef Patty Burger Special with Cheese & Egg (RM8.50nett)




UNTUK burger ni memang awin recommended habis kat semua.. antara 5 bintang.. awin kasi 4.5 bintang. superb sos dia.. superb daging dia.. superb ayam dia... superb BURGER!! tak caya must try la..






0 comments:

Post a Comment

said