Pages

Monday, July 23, 2012

::. SUKUM 37 IPTA .::

ASSALAMUALAIKUM 

Haiiiiii N3 lagiiiii... hahahhaa... nk wat cmna masa tngh bnyk niiii.. gunakan sehabis baik... kali ni nk citer perihal SUKUM 37 yang berlangsung di UUM, Sintok Kedah. Bermula dari 2 - 12 Julai 2012. Sepanjang itu juga awin tgglkan famly... huhuhu... mmg every year mcm ni.. cuma last year tak join coz awin dalam pantang masa tu.. takpa la.. skip 1 thn.. yg lain semua pergi.. dgr kabarnyaaaaa next year di UMS, Sabah.. wahhhh... boleh ka daku pergi??? dgn anak keciknyaaaa.. rasanya tak dah la kot.. klu nk jugak.. kena usung semua dan sila bawa kuar duit poket sendiri.. :((

Awin bukan lah pergi sebagai pemain, tapi as a PENGURUS. membawa nama Bola Jaring (V) USM. Dengan harapan dapatlah kami membawa balik pingat. dan Alhamdulillah walaupun hanya sekadar GANGSA.. kami tetap berbangga ok.. 

Nak crita kisah di UUM ni takda yang menarik langsung... dah la jauh ke dalam.. tmpt nk pergi pun tak da ke mana2... habis kuat ke Changlung tu haaa... tapi klu bab mkn kat sana.. banyak yang menarik dan murahhhh... mmg best kat sana.. dari segi tmpt tido.. ok la.. 1 bilik 2 orang.. dan selesa. Memang suasana gamat dan riuh rendah dengan karenah kami2 ni.. macam2 aksi dah kami tonjolkan bagi mengelakkan boring coz tak berdunia dgn org luar apatah lagi tv... asik dok FB jaaaaaa 24 jam.. tuh pun nasib coverage sana memang A++.  Bila stay di UUM teringat saat tingal di Hostel dulu... basuh baju... makan ramai2.. lepak2 bilik yg lain.. mmg hapening + pening! Ketika kami di sana.. USM menyediakan sebuah bas khas utk Bola Jaring saja. so itu bas kami yang punyaaaaaa... nk p mkn ka.. rongeng ka... semua halo..halo sama driver bas. hehehe... mcm bidadari u!! Bila takda game apa2, kami juga beramai2 menyokong mana2 game yang agak rancak contoh macam Olahraga, Bola sepak senior, veteran, sepak takraw dan futsal. Semua ada pingat. Alhamdulillah... 

moh intai gambar2 yang ada ni..




Masa ni otw nk ke DANOK...



Waktu perasmian berlangusng dan waktu ini jugak lah awin bergegas pulang ke penang sebab Aisya Admitted!!
2nd game bertemu UKM..
Gangsa milik kami... jadi lahhhhh... walau agak frust...
sesi menyokong team OLAHRAGA...
Kedai makan ni nama dia BULUH MADU... memang mabeloso makanan dia kat sana + murahhhhhhhh.... rindu nk mkn sana lagiiii... :((

sesi nk ambik hadia.... semua muka senyum.. sbb nk balik dahhhhh... mizz penang's
orang malaysia masuk thailand... kuar malaysia... hahahahahaha
very the orange.....
Gangsa... :)
sesi perabih sbb nk balik dah.....
sebelum perasmian...
During perasmian..
Sewaktu meyokong OLAHRAGA...
DANOK... here we come!!
ececeecehhhhhhh.....
Welcome to Thailand...
apa cer ni????
wit sis azu...
sangat dramatis depa ni semuaaa tauuuu...



seronok semua dapat SEMUT MERAH...
tgk tu.... dramatis tak habis2...
yeayyyy.... semut merah dah balik penang...
insyaALLAH jumpa next year ok...

0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...

ASSALAMUALAIKUM 

Haiiiiii N3 lagiiiii... hahahhaa... nk wat cmna masa tngh bnyk niiii.. gunakan sehabis baik... kali ni nk citer perihal SUKUM 37 yang berlangsung di UUM, Sintok Kedah. Bermula dari 2 - 12 Julai 2012. Sepanjang itu juga awin tgglkan famly... huhuhu... mmg every year mcm ni.. cuma last year tak join coz awin dalam pantang masa tu.. takpa la.. skip 1 thn.. yg lain semua pergi.. dgr kabarnyaaaaa next year di UMS, Sabah.. wahhhh... boleh ka daku pergi??? dgn anak keciknyaaaa.. rasanya tak dah la kot.. klu nk jugak.. kena usung semua dan sila bawa kuar duit poket sendiri.. :((

Awin bukan lah pergi sebagai pemain, tapi as a PENGURUS. membawa nama Bola Jaring (V) USM. Dengan harapan dapatlah kami membawa balik pingat. dan Alhamdulillah walaupun hanya sekadar GANGSA.. kami tetap berbangga ok.. 

Nak crita kisah di UUM ni takda yang menarik langsung... dah la jauh ke dalam.. tmpt nk pergi pun tak da ke mana2... habis kuat ke Changlung tu haaa... tapi klu bab mkn kat sana.. banyak yang menarik dan murahhhh... mmg best kat sana.. dari segi tmpt tido.. ok la.. 1 bilik 2 orang.. dan selesa. Memang suasana gamat dan riuh rendah dengan karenah kami2 ni.. macam2 aksi dah kami tonjolkan bagi mengelakkan boring coz tak berdunia dgn org luar apatah lagi tv... asik dok FB jaaaaaa 24 jam.. tuh pun nasib coverage sana memang A++.  Bila stay di UUM teringat saat tingal di Hostel dulu... basuh baju... makan ramai2.. lepak2 bilik yg lain.. mmg hapening + pening! Ketika kami di sana.. USM menyediakan sebuah bas khas utk Bola Jaring saja. so itu bas kami yang punyaaaaaa... nk p mkn ka.. rongeng ka... semua halo..halo sama driver bas. hehehe... mcm bidadari u!! Bila takda game apa2, kami juga beramai2 menyokong mana2 game yang agak rancak contoh macam Olahraga, Bola sepak senior, veteran, sepak takraw dan futsal. Semua ada pingat. Alhamdulillah... 

moh intai gambar2 yang ada ni..




Masa ni otw nk ke DANOK...



Waktu perasmian berlangusng dan waktu ini jugak lah awin bergegas pulang ke penang sebab Aisya Admitted!!
2nd game bertemu UKM..
Gangsa milik kami... jadi lahhhhh... walau agak frust...
sesi menyokong team OLAHRAGA...
Kedai makan ni nama dia BULUH MADU... memang mabeloso makanan dia kat sana + murahhhhhhhh.... rindu nk mkn sana lagiiii... :((

sesi nk ambik hadia.... semua muka senyum.. sbb nk balik dahhhhh... mizz penang's
orang malaysia masuk thailand... kuar malaysia... hahahahahaha
very the orange.....
Gangsa... :)
sesi perabih sbb nk balik dah.....
sebelum perasmian...
During perasmian..
Sewaktu meyokong OLAHRAGA...
DANOK... here we come!!
ececeecehhhhhhh.....
Welcome to Thailand...
apa cer ni????
wit sis azu...
sangat dramatis depa ni semuaaa tauuuu...



seronok semua dapat SEMUT MERAH...
tgk tu.... dramatis tak habis2...
yeayyyy.... semut merah dah balik penang...
insyaALLAH jumpa next year ok...

0 comments:

Post a Comment

said