Pages

Wednesday, May 4, 2011

Lamanya tak hapdate blog...

Assalamualaikum n bery good murnink olls...

iskh3... lama gila tak n3 kan.. last n3 is 18th april.. tu diaaaa.. kat sebulan gak a... apa cer?? ce citeee.. ce citeee.. hahahaha.. ntah.. nk kata tak de menda nak hapdate.. rasanya ada.. tapi mcm terlupa jap kat blog nie.. mungkin sibuk dgn RS COLLECTIONS.. mummy awin dok sibuk cari duit raya pulakkk dahhh.. yer la ahli keluarga nk bertambah.. sooo.. kena pandai la cari side2 inc0me ni kan.. berbaloi jugak tau utk sumber keluarga ni.. :)

sepanjang hampir sebulan ni banyak aktiviti yg aku dah buat sebenarnya.. xtvt harian jgn cakap la.. mai kerja balik kerja then checkup... hehehe... sebut sai checkup.. baru2 ni aku n en hasben ada p kat dr tan lagi sekali utk tgk wajah bb... rasa mcm tak sabar jer nk tunggu bb ni kuar.. tambah2 gegurl lak kan.. haishhh... best2.. persiapan pun blh kata 99% lengkap.. dah blh ON bila2 ja nie.. dah cuci semua.. kasi bersih2 utk sambut org baru nie.. ermmm.. pink2 ok!! hahaha.. mcm chomellll laaaa tgk pink2 niee.. sinonim ngn perempuan!!
mcm biasa la p kat dr tan hari jumaat klu tak silap 22 april 2011.. cek p pkl 2 petang.. after en hasben p solat jumaat.. terus cargas p kat dr tan sbb takut ramai n tak dpt nk jumpa dr lak... kali ni scan muka bb dah clear.. chomelll sbb masa scan bb siap dok kudap2 mulut dia.. hahaha... kaki makan jugak mcm papa dia.. dr pun macam teruja ja bila bb dok buka mulut.. tanpa henti lak tu.. hahahaha... mula2 nk ambil bhgn muka agak susah.. sbb bb tutup muka dia.. ermmm besa la gegurl kan.. kena bljr jadi pemalu skit ok!! hehe.. dr pun try la jugak utk bg kami puas hati.. and at last.. dpt jugakkkk... hehehe... nmpk mata, hidung, mulut n semua2 la... yg best bila dr focus habis kat "tuuuutttt' dia.. siap print 4D lagi area situ.. terang n nyata...

tapi en hasben selalu cakap... seronok laaaa... mama dia nk dpt geng.. papa jugak takda geng nanti.. ermmm... (nada sedis tau en hasben kasi).. alaaaaa... gegurl pun blh jadi geng papa wat?? eh papa ni.. wat ever is.. little princess ni BINTI kan papa ok.. hahahaha.. (ayat cek selalu)...
segala brg2 semua dah prepare.. tapi nama??? hahahaha.. dah dpt 1 nama ni n memang dah jatuh ngn nama ni.. tapi nk cari lagi 1 word di depannya... haishhh... takpa2.. pelan2 kita kayuh.. insyaALLAH.. akan dpt punya..

pastu citer lain lak.. ermmm... baru2 ni family sebelah mertua ada buat FAMILY GATHERING.. memang meriah olls... buat kat LUMUT.. check in 30/4 checkout 2/5... memang lemauuu la badan nie... best memang best.. sebab penuh dgn acara yg meriah segala bagai... yg kejanya asikkk gelak jaaa... hahahaha... ada BBQ semua.. memang sempoiiiii... next time tatau nk buat kat mana plakkk.. dah usung bb gurl lak nnti.. ahhh sukaaaa... likeee... tapi mesti cari hat tepi pantai ok.. baru best n meriah ngn kanak2 ribena semua..

Ermmm... yg tuh jer la nk hapdate pun.. skng ni aku dah 32 weeks.. wahhh... menghitung hari la skng ni.. tak sabar sgt2.. nk tgk rupa bb nie.. hope bb ni sihat n sempurna semuanya... semua org tak sabar ni nk tunggu kehadiran bb.. excited dah.. hehehehe...






0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...

Assalamualaikum n bery good murnink olls...

iskh3... lama gila tak n3 kan.. last n3 is 18th april.. tu diaaaa.. kat sebulan gak a... apa cer?? ce citeee.. ce citeee.. hahahaha.. ntah.. nk kata tak de menda nak hapdate.. rasanya ada.. tapi mcm terlupa jap kat blog nie.. mungkin sibuk dgn RS COLLECTIONS.. mummy awin dok sibuk cari duit raya pulakkk dahhh.. yer la ahli keluarga nk bertambah.. sooo.. kena pandai la cari side2 inc0me ni kan.. berbaloi jugak tau utk sumber keluarga ni.. :)

sepanjang hampir sebulan ni banyak aktiviti yg aku dah buat sebenarnya.. xtvt harian jgn cakap la.. mai kerja balik kerja then checkup... hehehe... sebut sai checkup.. baru2 ni aku n en hasben ada p kat dr tan lagi sekali utk tgk wajah bb... rasa mcm tak sabar jer nk tunggu bb ni kuar.. tambah2 gegurl lak kan.. haishhh... best2.. persiapan pun blh kata 99% lengkap.. dah blh ON bila2 ja nie.. dah cuci semua.. kasi bersih2 utk sambut org baru nie.. ermmm.. pink2 ok!! hahaha.. mcm chomellll laaaa tgk pink2 niee.. sinonim ngn perempuan!!
mcm biasa la p kat dr tan hari jumaat klu tak silap 22 april 2011.. cek p pkl 2 petang.. after en hasben p solat jumaat.. terus cargas p kat dr tan sbb takut ramai n tak dpt nk jumpa dr lak... kali ni scan muka bb dah clear.. chomelll sbb masa scan bb siap dok kudap2 mulut dia.. hahaha... kaki makan jugak mcm papa dia.. dr pun macam teruja ja bila bb dok buka mulut.. tanpa henti lak tu.. hahahaha... mula2 nk ambil bhgn muka agak susah.. sbb bb tutup muka dia.. ermmm besa la gegurl kan.. kena bljr jadi pemalu skit ok!! hehe.. dr pun try la jugak utk bg kami puas hati.. and at last.. dpt jugakkkk... hehehe... nmpk mata, hidung, mulut n semua2 la... yg best bila dr focus habis kat "tuuuutttt' dia.. siap print 4D lagi area situ.. terang n nyata...

tapi en hasben selalu cakap... seronok laaaa... mama dia nk dpt geng.. papa jugak takda geng nanti.. ermmm... (nada sedis tau en hasben kasi).. alaaaaa... gegurl pun blh jadi geng papa wat?? eh papa ni.. wat ever is.. little princess ni BINTI kan papa ok.. hahahaha.. (ayat cek selalu)...
segala brg2 semua dah prepare.. tapi nama??? hahahaha.. dah dpt 1 nama ni n memang dah jatuh ngn nama ni.. tapi nk cari lagi 1 word di depannya... haishhh... takpa2.. pelan2 kita kayuh.. insyaALLAH.. akan dpt punya..

pastu citer lain lak.. ermmm... baru2 ni family sebelah mertua ada buat FAMILY GATHERING.. memang meriah olls... buat kat LUMUT.. check in 30/4 checkout 2/5... memang lemauuu la badan nie... best memang best.. sebab penuh dgn acara yg meriah segala bagai... yg kejanya asikkk gelak jaaa... hahahaha... ada BBQ semua.. memang sempoiiiii... next time tatau nk buat kat mana plakkk.. dah usung bb gurl lak nnti.. ahhh sukaaaa... likeee... tapi mesti cari hat tepi pantai ok.. baru best n meriah ngn kanak2 ribena semua..

Ermmm... yg tuh jer la nk hapdate pun.. skng ni aku dah 32 weeks.. wahhh... menghitung hari la skng ni.. tak sabar sgt2.. nk tgk rupa bb nie.. hope bb ni sihat n sempurna semuanya... semua org tak sabar ni nk tunggu kehadiran bb.. excited dah.. hehehehe...






0 comments:

Post a Comment

said