Pages

Sunday, May 29, 2011

Aku yang semakin tak larat......

Assalamualaikum.... selamat petang..

hari ni sebenarnya x tau nk buat apa.. yg penting dah malas nk kuar kemana.. rasa mcm nk relax n baring jaaaa... kelmarin 28/5 dah jalan sakan rasanya... mula tu p kenduri kawin erin di sg dua seberang... then makan cendol maklom... ermmm.. sdap..

mcm biasa rutin.. masuk pulau p serbu sunshine sebab ada sale barang bb... walhal barang dah beli habis.. tapi sempat gak gagau gaun pink satu n satu baju tidur minie pink kolor gak.. hehehe... x tau la pening dah tgk bj bb belambak2... tapi bb x kuar lagi... hahaha.. kata en hasben.. motip beli gaun pink sbb ada sale n tema for eid tis year...


ni lah koleksinyaaaa.... hehe..

bj tiduq minnie.... polkadot... cuteee..


habis dari tu kami p spital bersalin sbb sepupu baru bersalin.. bb gurl .. 3.7kg.. tanya dia.. senang tak.. dia kata masa anak 1st n 2nd tak sakit sbb 3kg ja.. kali ni rasa sakit sbb bb besar... huhu... ngeri jer dengar.. hehe.. takpa.. dia punya part dah habis.. aku punya part? belum lagi,... masih menunggu... esok 30hb mei.. genap la 36weeks... meaning.. 9 bulan.. so.. org ckp.. bila2 masa klu bb nk kuar.. dia blh kuar.. dah cukup sifat n matang.. tapi aku ttp doakan agar tunggu la sampai ke minggu 38.. is better kot..

lepas dari tu.. aku ronda lak ngn en hasben sampai ke night market.. dah lama tak lepas ke sana.. beli buah sambil ronda2... jammed gila.. ,mungkin cuti skolah kot.. sana sini penuh keta.. nk p mkn kat nan corner pun tak leh sbb parking takda.. so decide p mkn kat padang brown jer la... nk masuk gurney pun x sangup sbb keta banyak terus jer pergi ke padang brown.. pesan bihun hailam majid n sup ayam + roti... ermm sedappp...

dahtu... kami pusing qbay lak 1 lap.. sampai seagate... mmg tak larat sgt2.. sampai rumah... mandi.. solat apa semua.. terus baring.. tapi mcm biasa.. mata ttp tk leh lena.. last2 layan novel KASIH YANG SUCI.. rasa2nya pkl 2 lbh am baru lena kot... ermm.. sempat lagi mimpi my bb kuar n i kiss her... so cuteeee...

utk rutin hari ni... ahad.. memang santai habis kat rumah.... pesan nasi kandaq DEEN kat hasben.. then layan kat rumah jer la... sambil tgk tb....


SAJA LA AKU NK SHARE CKIT ANTARA BARANG2 YG BARU SAMPAI DAN DIPESAN SECARA ON9....


nie koleksi yg aku beli 0n9.... murahhh... yg penting pink..


yg nie antara romper yg aku beli kat 0n9.. dan sedar tak sedar aku dh beli sakan rupanya... sekali sampai aku pun pening.. bnyk sgt plak dh..



yg nie lak... tungku bb aku beli 0n9 gak... dia dah bu


0 comments:

Post a Comment

said

My little angel...

Lilypie Maternity tickers

Total Pageviews

penyeri blog Mummy awin..


Powered By KakiBlog

sahabat handai

~HargaiLah Masa & WaKtu~

~PARA-PARA PENGUNJUNG~ TKS...

Assalamualaikum.... selamat petang..

hari ni sebenarnya x tau nk buat apa.. yg penting dah malas nk kuar kemana.. rasa mcm nk relax n baring jaaaa... kelmarin 28/5 dah jalan sakan rasanya... mula tu p kenduri kawin erin di sg dua seberang... then makan cendol maklom... ermmm.. sdap..

mcm biasa rutin.. masuk pulau p serbu sunshine sebab ada sale barang bb... walhal barang dah beli habis.. tapi sempat gak gagau gaun pink satu n satu baju tidur minie pink kolor gak.. hehehe... x tau la pening dah tgk bj bb belambak2... tapi bb x kuar lagi... hahaha.. kata en hasben.. motip beli gaun pink sbb ada sale n tema for eid tis year...


ni lah koleksinyaaaa.... hehe..

bj tiduq minnie.... polkadot... cuteee..


habis dari tu kami p spital bersalin sbb sepupu baru bersalin.. bb gurl .. 3.7kg.. tanya dia.. senang tak.. dia kata masa anak 1st n 2nd tak sakit sbb 3kg ja.. kali ni rasa sakit sbb bb besar... huhu... ngeri jer dengar.. hehe.. takpa.. dia punya part dah habis.. aku punya part? belum lagi,... masih menunggu... esok 30hb mei.. genap la 36weeks... meaning.. 9 bulan.. so.. org ckp.. bila2 masa klu bb nk kuar.. dia blh kuar.. dah cukup sifat n matang.. tapi aku ttp doakan agar tunggu la sampai ke minggu 38.. is better kot..

lepas dari tu.. aku ronda lak ngn en hasben sampai ke night market.. dah lama tak lepas ke sana.. beli buah sambil ronda2... jammed gila.. ,mungkin cuti skolah kot.. sana sini penuh keta.. nk p mkn kat nan corner pun tak leh sbb parking takda.. so decide p mkn kat padang brown jer la... nk masuk gurney pun x sangup sbb keta banyak terus jer pergi ke padang brown.. pesan bihun hailam majid n sup ayam + roti... ermm sedappp...

dahtu... kami pusing qbay lak 1 lap.. sampai seagate... mmg tak larat sgt2.. sampai rumah... mandi.. solat apa semua.. terus baring.. tapi mcm biasa.. mata ttp tk leh lena.. last2 layan novel KASIH YANG SUCI.. rasa2nya pkl 2 lbh am baru lena kot... ermm.. sempat lagi mimpi my bb kuar n i kiss her... so cuteeee...

utk rutin hari ni... ahad.. memang santai habis kat rumah.... pesan nasi kandaq DEEN kat hasben.. then layan kat rumah jer la... sambil tgk tb....


SAJA LA AKU NK SHARE CKIT ANTARA BARANG2 YG BARU SAMPAI DAN DIPESAN SECARA ON9....


nie koleksi yg aku beli 0n9.... murahhh... yg penting pink..


yg nie antara romper yg aku beli kat 0n9.. dan sedar tak sedar aku dh beli sakan rupanya... sekali sampai aku pun pening.. bnyk sgt plak dh..



yg nie lak... tungku bb aku beli 0n9 gak... dia dah bu


0 comments:

Post a Comment

said